CAS nr. 1336-21-6

Ammoniak

Industrial grade

“Ammoniak is leverbaar in verschillende oplossingen”
Bent u opzoek naar een partner die snelle levertijden en scherpe prijzen biedt? Vivochem is sinds jaar en dag dé partner voor chemische grondstoffen, waaronder ook ammoniak. Vraag vrijblijvend uw offerte aan.
 

 • Beschikbaar in Bulk, IBC, Pallet drums, Pallet cans
 • Molecuulformule NH3
 • CAS-nummer 1336-21-6
 • UN-nummer 2672
 • ADR-klasse 8
 • ADR verpakkingsgroep 2
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Totaalleverancier van chemicaliën

Door middel van onze kennis en expertise, ontzorgen wij onze klanten op het gebied van chemische distributie. Van azijnzuur tot zwavelzuur, wij hebben alle chemicaliën waar u naar opzoek bent in ons assortiment.

Vanuit het XL Businesspark in Almelo, kunnen wij vanuit een centraal punt chemicaliën leveren aan onze klanten in de Benelux. Wilt u chemicaliën buiten de Benelux distribueren? Neem gerust even contact op met onze exportafdeling, zij kunnen u hier in ondersteunen.

Ammoniak is één van de 450+ chemische grondstoffen die wij aanbieden. Wilt u meer informatie over ammoniak? Neem gerust contact op met één van onze medewerkers, zij helpen u graag verder.

Waarom kiezen bedrijven voor Vivochem?

 • Ammoniak is beschikbaar als 18% en 24,5% oplossing.
 • Door goed in te kopen kunnen wij u altijd scherpe prijzen bieden.
 • Heeft u snel uw chemicaliën nodig? Wij leveren standaard binnen 3 werkdagen.
 • Veiligheid staat altijd voorop, daarom worden uw chemische grondstoffen geleverd door gecertificeerde vrachtwagenchauffeurs.
 • U kunt 24/7 een vrijblijvende offerte aanvragen. Deze ontvangt u binnen één werkdag.
 • Wilt u uw ammoniak buiten de Nederlandse grens ontvangen? Geen zorgen, wij leveren wereldwijd.

Wat is ammoniak?

Ammoniak is een kleurloos brandbaar gas met een sterke geur, en wordt opgelost in water tot een ammoniak-oplossing. Het wordt veelvuldig gebruikt in de productie van schoonmaakmiddelen en is zeer geschikt voor het ontvetten van objecten die van verf moeten worden voorzien. Ook wordt het in schoonmaakmiddelen veel toegepast als koelmiddel in de koudetechniek. Ook bij de productie van kunstmest componenten, ureum en plastics speelt ammoniak een rol.

Vraag bij onze verkoopmedewerkers naar het MSDS en veiligheidsbladen voor meer informatie over onze ammoniak.

Benieuwd naar onze prijzen en levermogelijkheden?

Een offerte vraagt u eenvoudig aan doormiddel van het offerteformulier op deze pagina. Binnen één werkdag sturen wij u een offerte met aanvullende informatie. Als u akkoord gaat, zorgen wij ervoor dat u binnen drie werkdagen uw chemische grondstoffen ontvangt.

Onze gecertificeerde chauffeurs die ervaren zijn in ADR transport komen uw bestelling afleveren op de gewenste locatie en tijd.

ViVoChem in beeld

Hoe wij te werk gaan voor onze klanten

In onze warehouse in Almelo worden chemische grondstoffen afgevuld, opgeslagen en klaargemaakt voor transport. Om een beter beeld te krijgen van dit proces hebben wij een korte video gemaakt van ons proces. 

Over Vivochem

Vivochem, ooit gestart als “Visser Vogelzang Chemie BV” en sinds 2011 onderdeel van de internationale BÜFA-groep, is dé B2B-partner wat betreft de distributie, opslag, drumming en export van chemische grondstoffen.

Bedrijven uit een diversiteit aan sectoren vertrouwen dagelijks op de producten en diensten van Vivochem. Het persoonlijke contact, de mogelijkheid tot outsourcing van chemische goederen en de flexibiliteit in levering behoren tot de top 3 added values waarover Vivochem volgens haar afnemers beschikt.

De locatie van Vivochem, aan het XL Businesspark Almelo, is uiterst gunstig gelegen voor een snelle distributie van chemie binnen de Benelux en Europa. Ook voor de wereldwijde export van chemicaliën bent u bij Vivochem aan het juiste adres; gesitueerd vlakbij de logistieke hotspot “Port of Twente” verscheept Vivochem uw chemische producten snel en accuraat. Meer weten over de exportmogelijkheden bij Vivochem? Bekijk dan onze exportpagina.

Welke (groot)verpakking u ook zoekt, Vivochem zorgt voor het juiste product, in de juiste verpakking. Moet uw locatie aan strikte veiligheidsnormen voldoen? Wellicht is de Varibox een oplossing. Meer over al onze verpakkingen komt u te weten in deze video waarin wij alles vertellen over onze verpakkkingsmogelijkheden.

Offerte aanvragen bij Vivochem? Dat kunt u eenvoudig online door het formulier op een productpagina in te vullen, of via het algemene contactformulier. Een vrijblijvende offerte wordt u binnen één werkdag toegestuurd. Hebben wij nog bijkomende informatie nodig voor het opmaken van de offerte, dan contacteren wij u eerst.

 

Behoefte aan meer chemische grondstoffen?

Ook voor chemische grondstoffen voor toepassingen in andere sectoren kunt u bij ons terecht:

Vragen of opmerkingen?
Wij zijn telefonisch te bereiken tijdens kantooruren op +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl.

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z