CAS nr. 7664-93-9

Zwavelzuur

“Grote hoeveelheden zwavelzuur tegen scherpe prijzen en een snelle levering!”

Bent u opzoek naar een leverancier met ruime voorraden en scherpe prijzen voor zwavelzuur? Dan bent u op het juiste adres. Vivochem biedt u dit en nog veel meer. 

 

 • Beschikbaar in Bulk, IBC, Pallet drums, Pallet cans
 • Molecuulformule H2SO4
 • CAS-nummer 7664-93-9
 • UN-nummer 2796
 • ADR-klasse 8
 • ADR verpakkingsgroep 2
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Zwavelzuur is één van de meest geproduceerde en toegepaste chemicaliën. Zwavelzuur is in veel industrieën van groot belang. Zo wordt het veel gebruikt in de kunstmestindustrie. Ook voor het produceren van andere zuren is zwavelzuur heel belangrijk. Met een bak aan ervaring en een klantbestand van meer dan 1000 bedrijven, kunnen wij u verzekeren van genoeg kennis, expertise en knowhow over dit product. Ondanks ons grote klantbestand staan onze enthousiaste medewerkers altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en met u mee te denken.

De voordelen van het bestellen van zwavelzuur bij Vivochem

 • U bent verzekerd van de scherpste prijzen voor zwavelzuur.
 • Wilt u zwavelzuur exporteren? Ook dat kan Vivochem voor u doen.
 • Onze medewerkers staan altijd voor u paraat en denken met u mee over oplossingen.
 • Het zwavelzuur wordt in 2-3 werkdagen geleverd op de gewenste locatie.
 • Kunt u geen chemicaliën opslaan op uw eigen locatie? Onze ADR-hal maakt met mogelijk om warehousing van uw chemische grondstoffen aan te bieden.

Zwavelzuur bestellen bij Vivochem? Vraag dan vrijblijvend uw offerte aan

U wilt graag een lading zwavelzuur bestellen, wat nu? U kunt dan eenvoudig een vrijblijvend offerteformulier aanvragen. Allereerst geeft u aan in welke verpakkingseenheid u, uw zwavelzuur wilt ontvangen. Daarna kunt u aangeven wat uw ordervolume is. Wanneer u dit heeft gedaan, vult u uw contactgegevens in. Wij zorgen er dan voor dat u binnen 1 werkdag uw vrijblijvende offerte ontvangt. Gedurende dit hele proces zullen wij nauw met u in contact blijven om de prijs en de levertijden met u te bespreken. Zodra alles akkoord is, gaan wij voor u te werk om ervoor te zorgen dat het zwavelzuur in 2-3 werkdagen naar wens wordt afgeleverd.

Vivochem in beeld

Hoe gaan wij te werk voor onze klanten?

Bij Vivochem bent u verzekerd van goede service, maar hoe gaan wij te werk voor onze klanten? In deze korte video krijgt u een impressie van al onze faciliteiten en processen in onze warehouse in Almelo. Zo kunt u zien waarom meer dan 1000 bedrijven u voor zijn gegaan en hebben gekozen voor Vivochem.

Over Vivochem

Vivochem, ooit gestart als “Visser Vogelzang Chemie BV” en sinds 2011 onderdeel van de internationale BÜFA-groep, is dé B2B-partner wat betreft de distributie, opslag, drumming en export van chemische grondstoffen.

Bedrijven uit een diversiteit aan sectoren vertrouwen dagelijks op de producten en diensten van Vivochem. Het persoonlijke contact, de mogelijkheid tot outsourcing van chemische goederen en de flexibiliteit in levering behoren tot de top 3 added values waarover Vivochemvolgens haar afnemers beschikt.

De locatie van Vivochem, aan het XL Businesspark Almelo, is uiterst gunstig gelegen voor een snelle distributie van chemie binnen de Benelux en Europa. Ook voor de wereldwijde export van chemicaliën bent u bij Vivochem aan het juiste adres; gesitueerd vlakbij de logistieke hotspot “Port of Twente” verscheept Vivochem uw chemische producten snel en accuraat. Meer weten over de exportmogelijkheden bij Vivochem? Bekijk dan onze exportpagina.

Welke (groot)verpakking u ook zoekt, Vivochem zorgt voor het juiste product, in de juiste verpakking. Moet uw locatie aan strikte veiligheidsnormen voldoen? Wellicht is de Varibox een oplossing. Meer over al onze verpakkingen komt u te weten in deze video waarin wij alles vertellen over onze verpakkkingsmogelijkheden.

Offerte aanvragen bij Vivochem? Dat kunt u eenvoudig online door het formulier op een productpagina in te vullen, of via het algemene contactformulier. Een vrijblijvende offerte wordt u binnen één werkdag toegestuurd. Hebben wij nog bijkomende informatie nodig voor het opmaken van de offerte, dan contacteren wij u eerst.

 

Behoefte aan meer chemische grondstoffen?

Ook voor chemische grondstoffen voor toepassingen in andere sectoren kunt u bij ons terecht:

Vragen of opmerkingen?
Wij zijn telefonisch te bereiken tijdens kantooruren op +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl.

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z