CAS nr. 57-13-6

Ureum

“Ureum is in grote hoeveelheid leverbaar in verschillende verpakkingen”

Heeft u ureum nodig voor uw productieproces? Vivochem is dé leverancier van grote hoeveelheden ureum. Wij kunnen ureum afvullen in IBC container of vaten. Ook is het mogelijk om ureum in bulk in te kopen.

  • Beschikbaar in Bulk, IBC, Pallet drums, BigBag, Pallet zakken (1000 kg)
  • Molecuulformule CO(NH2)2
  • CAS-nummer 57-13-6
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Vivochem is groothandel en distributeur van chemicaliën

Vivochem is dé B2B partner in chemische distributie. Wij leveren chemische grondstoffen in tal van industrieën en sectoren. Ureum is één van de +450 chemische producten die wij leveren aan onze klanten. Ureum wordt voornamelijk ingezet als meststof, maar het wordt ook voor andere doeleinden gebruikt. Wilt u graag meer informatie? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Ons ureum is in verschillende oplossingen verkrijgbaar.

Wilt u meer informatie over ons ureum? Neem contact op met onze medewerkers, zij beschikken over de juiste kennis en expertise om u verder te helpen.

Waarom klanten ureum bestellen bij Vivochem?

  • Doormiddel van snelle en flexibele levering zit u nooit zonder ureum.
  • Uw chemische grondstoffen kunnen worden afgevuld en opgeslagen in ons moderne ADR warehouse.
  • Heeft u vragen over uw levering? Onze medewerkers staan altijd voor u klaar.
  • Ureum is in meerdere verpakkingen verkrijgbaar.
  • Vivochem naast ureum een ruim aanbod basischemicaliën op voorraad heeft.
  • Uw ureum op de gewenste tijd en plaats geleverd wordt door onze gecertificeerde chauffeurs.
Vivochem in beeld

Ureum leverbaar in verschillende verpakkingen

Heeft u ureum nodig in kleinere hoeveelheden? Of toch liever in grotere hoeveelheden? Dat kan bij Vivochem. Zo kunt u kiezen voor een IBC container of vaten. Heeft u echt veel ureum nodig? Dan kunnen wij ook leveren in een tankwagen van 20.000 liter. Alle verpakkingen zijn UN gekeurd en voldoen aan alle kwaliteitseisen. In deze video geeft Daniel een uitleg van alle mogelijke verpakkingen voor chemicaliën. Wilt u meer zien? bekijk dan onze videopagina.

Het bestelproces bij Vivochem

U bent benieuwd naar de prijs van onze ureum of wilt graag meer informatie ontvangen? Vraag dan nu een offerte aan bij Vivochem, door het formulier in te vullen op deze pagina. Wij zullen uw aanvraag direct oppakken en binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Offerte akkoord? Dan zetten we direct alles in werk om het ureum binnen 2-3 werkdagen te leveren. Heeft u geen ruimte om ureum op uw locatie op te slaan? Dan kunnen wij ook de opslag voor u regelen! Met meer dan 9.000 palletplaatsen hebben wij genoeg ruimte om chemische grondstoffen veilig op te kunnen slaan.

Over ons

Chemie is een essentieel onderdeel van uw productie. Of het nu gaat om de ontvetter van uw machines, of om de chemie tussen uw medewerkers; als B2B-partner zorgt Vivochem voor de chemie in uw bedrijf.

Wat betreft de distributie van chemicaliën is Vivochem met 130 jaar ervaring een gevestigde waarde in de chemische sector. Kennis, know-how, persoonlijk contact en flexibele leveringen onderscheiden Vivochem van andere spelers op de markt.

Gelegen aan de “Port of Twente” op business park XL, brengt het ADR warehouse van Vivochem dagelijks een 100tal gemotiveerde medewerkers op de been om uw chemische producten veilig, verantwoord en naar wens af te leveren op uw locatie.

Een uitgebreid assortiment aan basischemicaliën, onder te verdelen in o.a. zuren, basen, glycolen, fosfaten, solventen, surfactants en peroxiden staat klaar om te worden uitgeleverd in de door u gewenste verpakking. Meer weten over de beschikbare verpakkingen? Bekijk dan deze korte video waarin wij meer vertellen over al onze verpakkingsmogelijkheden.

Op elk gewenst moment van de dag kunt u online een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen. Niet later dan na één werkdag ontvangt u de offerte of neemt één van onze enthousiaste medewerkers contact met u op. Het kan immers zo zijn dat wij nog bijkomende informatie nodig hebben om de offerte zo accuraat mogelijk voor u op te stellen.

Bijna het gehele productassortiment is leverbaar uit voorraad en kan tot maximaal 3 werkdagen na ontvangst van de bestelling bij u worden afgeleverd.

Naast de chemische distributie binnen Europa, is Vivochem ook wereldwijd actief om u te ondersteunen met de export van chemische grondstoffen. Bekijk onze exportpagina voor meer info over wereldwijde chemische export.

 

Uw benodigde chemische grondstoffen niet gevonden?

Bekijk dan onze selectie van producten met toepassingen in verschillende sectoren:

Wilt u contact opnemen of heeft u een vraag voor ons? Tijdens kantooruren zijn wij te bereiken via +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z