CAS nr. 85507-79-5

Diisoundecylftalaat

“Vivochem beschikt over uitstekende drumming- en warehousing faciliteiten.”

Diisoundecylftalaat is een van de vele chemische producten die u bij ons kunt aanvragen. Als u een offerte wilt ontvangen, vul dan ons offerteformulier in met uw specifieke vereisten, zoals de hoeveelheid en leveringslocatie. Binnen één werkdag ontvangt u van ons een nauwkeurige offerte, of neemt een van onze verkoopmedewerkers contact met u op. U kunt ons ook rechtstreeks per e-mail of telefoon bereiken voor meer informatie.

  • Beschikbaar in Bulk, IBC
  • Molecuulformule C31H52O4
  • CAS-nummer 85507-79-5
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Vivochem, leverancier van chemische grondstoffen

Wij zijn Vivochem, een gerenommeerde distributeur van chemische producten met meer dan 130 jaar ervaring in de industrie. Wij bieden een breed scala aan basischemicaliën, waaronder zuren, basen, glycolen, fosfaten, oplosmiddelen, oppervlakte-actieve stoffen en peroxiden die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften. Onze sterke punten zijn onze uitgebreide kennis en expertise, persoonlijk contact en flexibele leveringen. Ons ADR-magazijn bevindt zich op een gunstige locatie in het business park XL bij de "Port of Twente" en wordt dagelijks bemand door meer dan 100 toegewijde medewerkers om veilige en verantwoorde levering van uw bestellingen te garanderen. Wij begrijpen dat snelle en betrouwbare service cruciaal is voor uw bedrijf en daarom bieden wij eenvoudige en snelle online offerte-aanvragen. Bijna ons gehele assortiment is direct leverbaar en kan binnen maximaal 3 werkdagen bij u worden afgeleverd. Naast onze diensten in Europa bieden wij wereldwijd exportondersteuning voor chemische grondstoffen. Bezoek onze exportpagina voor meer informatie. Bij Vivochem staan wij altijd voor u klaar om u te ondersteunen met al uw chemische behoeften.

De voordelen van chemie bestellen bij Vivochem

  • Ruime ervaring: Vivochem is al meer dan 130 jaar een vertrouwde distributeur van chemicaliën.
  • Breed assortiment: Vivochem biedt een uitgebreide selectie van basischemicaliën, waaronder zuren, basen, glycolen, fosfaten, solventen, surfactants en peroxiden.
  • Snelle levering: Bijna het hele productassortiment is direct leverbaar en kan binnen maximaal 3 werkdagen bij u worden afgeleverd.
  • Onderdeel van de BÜFA-groep: Een voordeel van het bestellen van chemicaliën bij Vivochem is dat het deel uitmaakt van de BÜFA-groep, een toonaangevend bedrijf dat innovatief, milieubewust is en ook expertise heeft op het gebied van reinigingsmiddelen en composieten. Dankzij deze samenwerking kan Vivochem hun diensten verbeteren door te profiteren van de kennis en ervaring van de BÜFA-groep.
  • Wereldwijde export: Naast onze diensten in Europa biedt Vivochem ook ondersteuning bij de export van chemische grondstoffen wereldwijd.

Wat is Diisoundecylftalaat?

Diisoundecylftalaat is een organische verbinding die behoort tot de groep van ftalaten. Het wordt voornamelijk gebruikt als weekmaker voor plastics en polymeren, zoals polyvinylchloride (PVC). Diisoundecylftalaat wordt ook wel aangeduid met de afkorting DINCH, en staat bekend om zijn lage toxiciteit en goede milieuvriendelijkheid. Het is een alternatief voor traditionele ftalaten die als potentieel schadelijk voor mens en milieu worden beschouwd.

ViVoChem in beeld

Offerte aanvragen

Bij Vivochem is het aanvragen van een offerte en het leveren van chemicaliën snel en efficiënt. Na het invullen van het online offerteformulier ontvangt u binnen één werkdag een offerte of krijgt u aanvullende informatie van een medewerker. Als u besluit te bestellen, kunt u de gewenste verpakking kiezen en als de producten op voorraad zijn, worden deze binnen 3 werkdagen geleverd door een team van gemotiveerde medewerkers op de gewenste locatie. U kunt het offerteformulier op de pagina invullen om een offerte aan te vragen.

Over ViVoChem

ViVoChem is dé B2B-partner voor een uitgebreid aanbod aan basischemicaliën.
Met ruim 130 jaar ervaring in de chemische distributie bent u verzekerd van geruime kennis, expertise en know-how. Wij staan klaar om u te ondersteunen bij al uw processen. Een kijkje achter de schermen bij ViVoChem? Klik dan op deze link.

Vanuit het XL Businesspark, gelegen aan de logistieke hotspot "Port of Twente", distribueert ViVoChem basischemie in de Benelux en delen van Europa. Daarnaast exporteert VivoChem deze chemische grondstoffen ook wereldwijd. Meer info over wereldwijde export van chemicaliën vindt u op deze pagina.

Een breed pakket aan chemie, in te delen in zuren, basen, glycolen, amines, fosfaten, oplosmiddelen, ftalaten, peroxides en surfactants, wordt veilig en verantwoord opgeslagen in een ruim warehouse. Ons warehouse voldoet aan alle strenge eisen omtrent ADR-opslag en heeft plaats voor maar liefst 9000 pallets. Hierdoor bent u verzekerd van een snelle, veilige en flexibele levering van uw producten.

De producten kunnen worden geleverd in diverse soorten verpakkingen, zowel op basis van statiegeld (het duurzame en milieuvriendelijke alternatief) als inclusief emballage. Onze verpakkingen zijn volledig afgestemd op kwaliteit, veiligheid en uiteraard uw behoefte. Ook voor bulkleveringen per volle tankwagen kunt u bij ons terecht. Meer weten over onze verpakkingen? Bekijk dan deze video.

U kunt 24/7 eenvoudig online een offerteaanvraag indienen. U ontvangt gegarandeerd binnen één werkdag een vrijblijvende offerte. Indien er bijkomende vragen zijn nemen wij binnen diezelfde termijn contact met u op. Vrijwel alle chemicaliën zijn direct uit voorraad leverbaar, en worden doorgaans geleverd binnen drie werkdagen na ontvangst van de bestelling.

Persoonlijk contact, stabiele kwaliteit en een flexibele levering; de added value die de continuïteit van uw proces of productie waarborgt. Want daar draait het om: samen succesvol ondernemen.

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. ViVoChem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z