CAS nr. 10043-01-3

Aluminiumsulfaat

“Dé totaalleverancier op het gebied van chemische distributie”

Aluminiumsulfaat als oplossing of vaste stof inkopen? U bent bij Vivochem aan het juiste adres. Wij leveren aluminiumsulfaat namelijk tegen scherpe prijzen binnen 3 werkdagen bij u op locatie. In onze moderne warehouse kunnen wij voor u afvullen in IBC containers of pallet cans. Ook is het mogelijk om in bulk in te kopen.

Vraag vrijblijvend uw offerte aan en wij nemen binnen één werkdag contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

 • Beschikbaar in Bulk, IBC
 • CAS-nummer 10043-01-3
 • UN-nummer 3264
 • ADR-klasse 8
 • ADR verpakkingsgroep 3
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Waarom klanten chemische grondstoffen inkopen bij ViVoChem?

 • Wij denken altijd met u mee om op de juiste locatie en tijd te kunnen leveren.
 • Naast distributie van chemicaliën kunnen wij voor u afvullen in de gewenste verpakking, opslaan in onze moderne warehouse en exporteren naar het buitenland.
 • Wij beschikken naast aluminiumsulfaat over een ruim aanbod chemische grondstoffen.
 • Onze chauffeurs zijn gecertificeerde om volgens het ADR chemie te kunnen distribueren.
 • Onze aluminiumsulfaat is in zowel vaste als vloeibare stof leverbaar.
 • Aluminiumsulfaat kopen? Wij bieden altijd scherpe marktconforme prijzen.

Wat is aluminiumsulfaat

Aluminiumsulfaat is een vaste stof die oplosbaar is in water. Aluminiumsulfaat kan verschillende vormen hebben: witte glanzende kristallen, stukjes, korrels of poeder. Het is vaak terug te vinden op de wanden van mijnen en groeves. Aluminiumsulfaat wordt geproduceerd door aluminiumhydroxide toe te voegen aan zwavelzuur.

Aluminiumsulfaat wordt in verschillende industrieën gebruikt, waaronder de farmacie, de voedingsindustrie en de bouwsector. Ook wordt het gebruikt voor het zuiveren van water. In de tuinbouw wordt Aluminiumsulfaat gebruikt om de pH van grond te verlagen en als bestanddeel van bestrijdingsmiddelen tegen slakken.

Van offerte aanvraag tot levering bij u op locatie

Het aanvragen van een offerte kan eenvoudig door uw gegevens, ordervolume en verpakkingseenheid door te geven. Binnen één werkdag ontvangt u van ons de vrijblijvende offerte. Wanneer u akkoord gaat zullen wij voor u aan de slag gaan om binnen 3 werkdagen te leveren. Onze gecertificeerde chauffeurs hebben veel ervaring en kunnen chemie distribueren volgens de ADR wetgeving.

ViVoChem in beeld

ADR opslag voor al uw chemische grondstoffen

Aluminiumsulfaat is ingedeeld in ADR klasse 8 (Bijtende stoffen). Bij ViVoChem kunnen wij de volgende ADR-klassen veilig voor u opslaan: 3, 4.1, 5.1, 6.1, 8 en 9. Wilt u meer informatie over onze PGS 15 hal? Neem gerust contact met ons op of bekijk onze korte video over ADR warehousing.

Over ViVoChem

ViVoChem is dé B2B-partner voor een uitgebreid aanbod aan basischemicaliën.
Met ruim 130 jaar ervaring in de chemische distributie bent u verzekerd van geruime kennis, expertise en know-how. Wij staan klaar om u te ondersteunen bij al uw processen. Een kijkje achter de schermen bij ViVoChem? Bekijk dan deze impressievideo van onze warehouse in Almelo.

Vanuit het XL Businesspark, gelegen aan de logistieke hotspot "Port of Twente", distribueert ViVoChem basischemie in de Benelux en delen van Europa. Daarnaast exporteert VivoChem deze chemische grondstoffen ook wereldwijd. Meer info over wereldwijde export van chemicaliën vindt u op onze exportpagina.

Een breed pakket aan chemie, in te delen in zuren, basen, glycolen, amines, fosfaten, oplosmiddelen, ftalaten, peroxides en surfactants, wordt veilig en verantwoord opgeslagen in een ruim warehouse. Ons warehouse voldoet aan alle strenge eisen omtrent ADR-opslag en heeft plaats voor maar liefst 9000 pallets. Hierdoor bent u verzekerd van een snelle, veilige en flexibele levering van uw producten.

De producten kunnen worden geleverd in diverse soorten verpakkingen, zowel op basis van statiegeld (het duurzame en milieuvriendelijke alternatief) als inclusief emballage. Onze verpakkingen zijn volledig afgestemd op kwaliteit, veiligheid en uiteraard uw behoefte. Ook voor bulkleveringen per volle tankwagen kunt u bij ons terecht. Meer weten over onze verpakkingen? Bekijk dan deze video met al onze verpakkingsmogelijkheden.

U kunt 24/7 eenvoudig online een offerteaanvraag indienen. U ontvangt gegarandeerd binnen één werkdag een vrijblijvende offerte. Indien er bijkomende vragen zijn nemen wij binnen diezelfde termijn contact met u op. Vrijwel alle chemicaliën zijn direct uit voorraad leverbaar, en worden doorgaans geleverd binnen drie werkdagen na ontvangst van de bestelling.

Persoonlijk contact, stabiele kwaliteit en een flexibele levering; de added value die de continuïteit van uw proces of productie waarborgt. Want daar draait het om: samen succesvol ondernemen.
 

Behoefte aan meer chemische grondstoffen?

Ook voor chemische grondstoffen met toepassingen in andere sectoren kunt u bij ons terecht:

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z