CAS nr. 7558-79-4

Dinatriumfosfaat

“Vivochem, chemische distributie, drumming en warehousing”

Een snelle flexibele en veilige levering van Dinatriumfosfaat? Bij Vivochem bent u aan het juiste adres. Met veel kennis en ervaring in de chemiebranche, weten wij hoe wij onze klanten goede service kunnen bieden. 

Dinatriumfosfaat bestellen? Vraag een offerte aan op deze pagina en ontvang deze binnen één werkdag.

 

  • Beschikbaar in Pallet zakken (1000 kg)
  • Molecuulformule HNa2O4P, Na2HPO4
  • CAS-nummer 7558-79-4
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Goede service is geen loze belofte bij Vivochem

Bij Vivochem staat de klant daadwerkelijk op de eerste plaats. Ons doel is om onze klanten volledig te ontzorgen op het gebied van chemische distributie. Dit doen wij door snel en flexibel te zijn. Daarbij bieden wij onze klanten altijd persoonlijk contact. 

Naast chemische distributie vallen ook drumming en warehousing van chemische grondstoffen tot onze diensten. Vivochem beschikt namelijk over een moderne PGS hal met +9000 palletplaatsen, die voldoet aan alle geldende eisen en regelgeving omtrent gevaarlijke stoffen (ADR). 

Wilt u uw dinatriumfosfaat in het buitenland ontvangen? Ook dit kunnen wij voor u regelen. Onze on board exportteam regelt alle benodigde documenten en zorgt ervoor dat uw dinatriumfosfaat op uw gewenste locatie aankomt. Hierbij houden zij u ook op de hoogte van de status van uw bestelling.

De voordelen van het bestellen van dinatriumfosfaat bij ViVoChem

  • U koopt dinatriumfosfaat in tegen de scherpste prijs.
  • Uw chemische grondstoffen worden standaard geleverd in een UN-gekeurde verpakking.
  • U bent bij Vivochem niet één van de vele nummers. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar en denken graag met u mee.
  • Is het niet mogelijk om chemische grondstoffen op te slaan op uw locatie? Wij slaan deze graag voor u op in onze PGS hal met +9000 palletplaatsen.
  • Uw dinatriumfosfaat of één van onze andere chemische grondstoffen kan wereldwijd worden afgeleverd.
  • Uw dinatriumfosfaat wordt binnen 3 werkdagen afgeleverd op uw gewenste locatie.

Wat is dinatriumfosfaat?

Dinatriumfosfaat, ook bekend als dinatriumwaterstoffosfaat, Natriumwaterstoffosfaat of natriummonowaterstoffosfaat, is een wit hygroscopisch poeder dat zeer goed oplosbaar is in water.

Dinatriumfosfaat wordt veel gebruikt als antiklontermiddel. Ook wordt het aan ontbijtgranen toegevoegd om de kooktijd te verlagen. Samen met natriumfosfaat wordt het gebruikt om waterkokers en dergelijke vrij te houden van ketelsteen.

Bestel uw dinatriumfosfaat tegen scherpe prijzen

Een offerte aanvragen voor dinatriumfosfaat? U vraagt eenvoudig een vrijblijvende offerte aan door het formulier op deze pagina in te vullen. U hoeft slechts uw gewenste verpakking, uw ordervolume en uw contactgegevens in te vullen. Wij zullen alle zaken zoals prijs en levertijd met u bespreken. Gaat u akkoord? Dan zorgen wij ervoor dat u binnen 3 werkdagen uw dinatriumfosfaat ontvangt op uw gewenste locatie.

Vivochem in beeld

Zien hoe wij voor u te werk kunnen gaan?

Bij Vivochem vinden wij het belangrijk om onze werk zo goed mogelijk te doen en onze klanten de beste service te leveren. Wilt u zien hoe wij te werk gaan voor onze klanten? Bekijk dan deze korte video waarin wij u een impressie geven van alle werkzaamheden in onze magazijn.

Over Vivochem

Vivochem, ooit gestart als “Visser Vogelzang Chemie BV” en sinds 2011 onderdeel van de internationale BÜFA-groep, is dé B2B-partner wat betreft de distributie, opslag, drumming en export van chemische grondstoffen.

Bedrijven uit een diversiteit aan sectoren vertrouwen dagelijks op de producten en diensten van Vivochem. Het persoonlijke contact, de mogelijkheid tot outsourcing van chemische goederen en de flexibiliteit in levering behoren tot de top 3 added values waarover Vivochem volgens haar afnemers beschikt.

De locatie van Vivochem, aan het XL Businesspark Almelo, is uiterst gunstig gelegen voor een snelle distributie van chemie binnen de Benelux en Europa. Ook voor de wereldwijde export van chemicaliën bent u bij Vivochem aan het juiste adres; gesitueerd vlakbij de logistieke hotspot “Port of Twente” verscheept Vivochem uw chemische producten snel en accuraat. Meer weten over de exportmogelijkheden bij Vivochem? Bekijk dan onze exportpagina.

Welke (groot)verpakking u ook zoekt, Vivochem zorgt voor het juiste product, in de juiste verpakking. Moet uw locatie aan strikte veiligheidsnormen voldoen? Wellicht is de Varibox een oplossing. Meer over al onze verpakkingen komt u te weten in deze video waarin wij alles vertellen over onze verpakkingsmogelijkheden.

Offerte aanvragen bij Vivochem? Dat kunt u eenvoudig online door het formulier op een productpagina in te vullen, of via het algemene contactformulier. Een vrijblijvende offerte wordt u binnen één werkdag toegestuurd. Hebben wij nog bijkomende informatie nodig voor het opmaken van de offerte, dan contacteren wij u eerst.

 

Behoefte aan meer chemische grondstoffen?

Ook voor chemische grondstoffen voor toepassingen in andere sectoren kunt u bij ons terecht:

Vragen of opmerkingen?
Wij zijn telefonisch te bereiken tijdens kantooruren op +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl.

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. ViVoChem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z