CAS nr. 203-550-1

Methylisobutylketon

Industrial grade

“Vivochem biedt u goede klantenservice, korte levertijden en flexibiliteit”

Bent u opzoek naar een leverancier die uw Methylisobutylketon  snel levert op uw gewenste locatie? Dan bent u bij Vivochem aan het juiste adres. Wij bieden een ruim aanbod van zuren tot en met peroxiden.

Methylisobutylketon  bestellen? Vraag een vrijblijvende offerte aan of vul het contactformulier in. Binnen één werkdag zullen wij contact met u opnemen.

 • Beschikbaar in Bulk, IBC, Pallet drums
 • CAS-nummer 203-550-1
 • UN-nummer 1245
 • ADR-klasse 3
 • ADR verpakkingsgroep 2
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Uw totaalleverancier van chemische grondstoffen

Voor chemicaliën met toepassingen in verschillende sectoren bent u bij Vivochem aan het juiste adres. Al jaren leveren wij chemische grondstoffen van aceton tot en met zoutzuur aan bedrijven over de hele wereld. Ons doel is om al onze klanten volledig te ontzorgen bij het distribueren van chemische grondstoffen.

Wij beschikken overigens ook over de juiste faciliteiten en certificaten om uw chemische grondstoffen veilig en verantwoord af te vullen en op te slaan. Onze gecertificeerde medewerkers zorgen dat uw Methylisobutylketon  wordt afgevuld in uw gewenste verpakking.

Waarom kopen bedrijven Methylisobutylketon in bij Vivochem?

 • U koopt uw Methylisobutylketon  in tegen de voordeligste prijs.
 • Ons assortiment bestaat uit meer dan 450 chemische grondstoffen.
 • Gaan uw chemische producten de hele wereld over? Onze exportafdeling kan u hierbij ondersteunen.
 • Vivochem hecht veel waarde aan duurzaamheid en waarborgt dit ook in haar processen.
 • Om ervoor te zorgen dat uw chemicaliën veilig op uw gewenste locatie aankomen, worden deze geleverd door onze gecertificeerde chauffeurs.
 • U hoeft nooit lang te wachten op uw Methylisobutylketon , wij leveren standaard binnen 3 werkdagen.

Wat is Methylisobutylketon?

Methylisobutylketon , ook wel Isopropylaceton of Isobutylmethylketon, is een keton dat slecht mengbaar is met water. De kleurloze vloeistof heeft een hoog kookpunt en een polariteit die vergelijkbaar is met andere oplosmiddelen.

Het wordt voornamelijk gebruikt als organisch oplosmiddel en als extractievloeistof.

Een vrijblijvende offerte aanvragen

Methylisobutylketon  bestellen? Vraag een vrijblijvende offerte aan door het formulier op deze pagina in te vullen. U geeft uw gewenste verpakking, gewenste ordervolume aan en vult uw contactgegevens in. Binnen één werkdag ontvang u een vrijblijvende offerte met onze scherpe prijzen. Zodra u akkoord gaat, zorgen wij ervoor dat u binnen 3 werkdagen uw Methylisobutylketon  ontvangt op uw gewenste locatie.

Vivochem in beeld

De juiste verpakking kiezen?

Methylisobutylketon  wordt bij Vivochem aangeboden in veel verschillende verpakkingen. U kunt van één ding verzekerd zijn, al onze verpakkingen zijn veilig. In het kader van veiligheid zijn al onze verpakkingen UN-gekeurd. Bent u benieuwd naar onze verschillende verpakkingsmogelijkheden? Bekijk deze korte video waarin Daniel u hier alles over vertelt.

Over Vivochem

Vivochem, ooit gestart als “Visser Vogelzang Chemie BV” en sinds 2011 onderdeel van de internationale BÜFA-groep, is dé B2B-partner wat betreft de distributie, opslag, drumming en export van chemische grondstoffen.

Bedrijven uit een diversiteit aan sectoren vertrouwen dagelijks op de producten en diensten van Vivochem. Het persoonlijke contact, de mogelijkheid tot outsourcing van chemische goederen en de flexibiliteit in levering behoren tot de top 3 added values waarover Vivochem volgens haar afnemers beschikt.

De locatie van Vivochem, aan het XL Businesspark Almelo, is uiterst gunstig gelegen voor een snelle distributie van chemie binnen de Benelux en Europa. Ook voor de wereldwijde export van chemicaliën bent u bij Vivochem aan het juiste adres; gesitueerd vlakbij de logistieke hotspot “Port of Twente” verscheept Vivochem uw chemische producten snel en accuraat. Meer weten over de exportmogelijkheden bij Vivochem? Bekijk dan onze exportpagina.

Welke (groot)verpakking u ook zoekt, Vivochem zorgt voor het juiste product, in de juiste verpakking. Moet uw locatie aan strikte veiligheidsnormen voldoen? Wellicht is de Varibox een oplossing. Meer over al onze verpakkingen komt u te weten in deze video waarin wij alles vertellen over onze verpakkingsmogelijkheden.

Offerte aanvragen bij Vivochem? Dat kunt u eenvoudig online door het formulier op een productpagina in te vullen, of via het algemene contactformulier. Een vrijblijvende offerte wordt u binnen één werkdag toegestuurd. Hebben wij nog bijkomende informatie nodig voor het opmaken van de offerte, dan contacteren wij u eerst.

 

Behoefte aan meer chemische grondstoffen?

Ook voor chemische grondstoffen voor toepassingen in andere sectoren kunt u bij ons terecht:

Vragen of opmerkingen?
Wij zijn telefonisch te bereiken tijdens kantooruren op +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl.

More information

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z