CAS nr. 10043-35-3

Boorzuur

‘’Vivochem toont als geen ander dat chemie ook duurzaam kan zijn!’’

Vivochem is dé leverancier van chemische grondstoffen. Met veel ervaring zijn wij de betrouwbaarste partner als het aankomt op distributie, drumming en warehousing van chemie.

  • Beschikbaar in Bulk, IBC, Pallet zakken (1000 kg)
  • Molecuulformule H3BO3
  • CAS-nummer 10043-35-3
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Boorzuur is een verbinding van boor, zuurstof en waterstoffen. Het wordt onder andere gebruikt bij het solderen van goud en bij glazuren. Daarnaast wordt het gebruikt als farmaceutische hulpstof, als conserveermiddel en in bestrijdingsmiddel tegen houtworm. Vivochem levert boorzuur in IBC’s van 100ltr, in bulk vanaf 20.00ltr en pallet zakken van 1000kg. Benieuwd of Vivochem iets voor uw industrie kan betekenen? Neem gerust contact op met een van onze ervaren werknemers, zij staan u graag te woord!

Waarom Vivochem voordelen voor uw industrie heeft

  • Een snelle en flexibele levering van boorzuur.
  • Wij ontzorgen uw bedrijf volledig op het gebied van chemische distributie.
  • +450 chemische grondstoffen uit voorraad leverbaar.
  • Boorzuur is leverbaar uit voorraad.
  • Wij bieden de scherpste prijzen voor boorzuur.
  • Veel bedrijven gingen u al voor en zijn tevreden met Vivochem als partner.

Boorzuur van Vivochem bestellen? Neem gemakkelijk contact met ons op

Is boorzuur van toepassing in uw industrie? Vraag gemakkelijk en vrijblijvend een offerte aan via het formulier op deze pagina. Binnen 1 werkdag ontvangt u uw offerte met de scherpste prijzen voor boorzuur. Wanneer u akkoord gaat met de offerte, zorgen wij dat u binnen 2 tot 3 werkdagen uw boorzuur in de gewenste hoeveelheid ontvangt. Vraag via het formulier op deze pagina snel uw offerte aan!

Vivochem in beeld

De werkzaamheden die wij verrichten voor onze klanten

Wist u dat Vivochem over haar eigen wagenpark beschikt? Met een 10-tal moderne vrachtwagens kunnen wij gemakkelijk de door u bestelde chemie op de gewenste locatie afleveren. Naast het distribueren van chemie slaan wij chemie ook op. In onze ultramoderne warehouse in Almelo hebben wij meer dan 9.000 palletplaatsen om chemische grondstoffen veilig te kunnen opslaan. Wilt u een nog beter beeld krijgen van de werkzaamheden binnen Vivochem? Bekijk dan deze video!

Over Vivochem

Vivochem is dé B2B-partner voor een uitgebreid aanbod aan basischemicaliën.
Met ruim 130 jaar ervaring in de chemische distributie bent u verzekerd van geruime kennis, expertise en know-how. Wij staan klaar om u te ondersteunen bij al uw processen. Een kijkje achter de schermen bij Vivochem ? Bekijk dan deze impressievideo van onze warehouse in Almelo.

Vanuit het XL Businesspark, gelegen aan de logistieke hotspot "Port of Twente", distribueert Vivochem basischemie in de Benelux en delen van Europa. Daarnaast exporteert Vivochem deze chemische grondstoffen ook wereldwijd. Meer info over wereldwijde export van chemicaliën vindt u op onze exportpagina.

Een breed pakket aan chemie, in te delen in zuren, basen, glycolen, amines, fosfaten, oplosmiddelen, ftalaten, peroxides en surfactants, wordt veilig en verantwoord opgeslagen in een ruim warehouse. Ons warehouse voldoet aan alle strenge eisen omtrent ADR-opslag en heeft plaats voor maar liefst 9000 pallets. Hierdoor bent u verzekerd van een snelle, veilige en flexibele levering van uw producten.

De producten kunnen worden geleverd in diverse soorten verpakkingen, zowel op basis van statiegeld (het duurzame en milieuvriendelijke alternatief) als inclusief emballage. Onze verpakkingen zijn volledig afgestemd op kwaliteit, veiligheid en uiteraard uw behoefte. Ook voor bulkleveringen per volle tankwagen kunt u bij ons terecht. Meer weten over onze verpakkingen? Bekijk dan deze video met al onze verpakkingsmogelijkheden.

U kunt 24/7 eenvoudig online een offerteaanvraag indienen. U ontvangt gegarandeerd binnen één werkdag een vrijblijvende offerte. Indien er bijkomende vragen zijn nemen wij binnen diezelfde termijn contact met u op. Vrijwel alle chemicaliën zijn direct uit voorraad leverbaar, en worden doorgaans geleverd binnen drie werkdagen na ontvangst van de bestelling.

Persoonlijk contact, stabiele kwaliteit en een flexibele levering; de added value die de continuïteit van uw proces of productie waarborgt. Want daar draait het om: samen succesvol ondernemen.
 

Behoefte aan meer chemische grondstoffen?

Ook voor chemische grondstoffen met toepassingen in andere sectoren kunt u bij ons terecht:

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z