CAS nr. 79-09-4

Propaanzuur

Industrial grade, Feed grade

“Vivochem, uw partner op het gebied van chemische distributie”

Propaanzuur (of propionzuur) is een carbonzuur, dat vooral wordt gebruikt als conserveermiddel in voeding. De vloeistof heeft een onaangename geur en is kleurloos. Vivochem levert propaanzuur in IBC's, Vaten en bulk.

 • Beschikbaar in Bulk, IBC, Pallet drums, Pallet cans
 • Molecuulformule C3H6O2
 • CAS-nummer 79-09-4
 • UN-nummer 3463
 • ADR-klasse 8
 • ADR verpakkingsgroep 2
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Chemische distributie, drumming, warehousing & export

Ons doel is om al uw zorgen weg te nemen bij het inkopen van chemische grondstoffen. Propionzuur, wat veel toegepast wordt in de voedingsindustrie en agrarische sector, is één van de +450 chemische grondstoffen uit ons leverprogramma.

Wilt u uw chemische grondstoffen op laten slaan? Wij mogen deze voor u warehousen. Onze warehouse heeft beschermingsniveau 1, wat betekent dat wij de meest gevaarlijke stoffen mogen opslaan. Veiligheid staat bij ons altijd op de eerste plaats. Wij voldoen aan alle strenge veiligheidseisen om chemische grondstoffen te mogen op slaan.

Als uw chemische grondstoffen in het buitenland moeten worden afgeleverd kunt u ook bij ons terecht. Wij leveren uw chemische grondstoffen namelijk wereldwijd. Neem gerust even contact op met onze exportafdeling, zij helpen u graag verder.

Waarom bestellen bedrijven propaanzuur bij Vivochem?

 • Wij kunnen uw Propionzuur afvullen in veel verschillende UN-gekeurde verpakkingen.
 • Heeft u propionzuur snel nodig? We leveren uw chemicaliën standaard binnen 3 werkdagen af op de gewenste locatie.
 • Heeft u geen ruimte of voldoet uw locatie niet aan de veiligheidsvoorschriften om chemie op te mogen slaan? Wij mogen uw chemische grondstoffen voor u opslaan in onze moderne PGS 15 hal.
 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte en aanvullende informatie over de levering van propaanzuur.
 • Door scherp in te kopen kunnen wij u de scherpste prijzen bieden propaanzuur.

Een vrijblijvende offerte aanvragen voor propaanzuur?

Bent u benieuwd naar onze prijzen en levermogelijkheden? Vraag dan eenvoudig een vrijblijvende offerte aan via het formulier op deze pagina. U ontvangt binnen één werkdag uw offerte en wij zullen alles met u bespreken. Zodra u akkoord gaat, zetten wij alles in werking om uw propaanzuur binnen 3 werkdagen af te leveren op de gewenste locatie.

Vivochem in beeld

Meer weten over propaanzuur?

Bent u benieuwd naar onze prijzen en levermogelijkheden? Vraag dan eenvoudig een vrijblijvende offerte aan via het formulier op deze pagina. U ontvangt binnen één werkdag uw offerte en wij zullen alles met u bespreken. Zodra u akkoord gaat, zetten wij alles in werking om uw propaanzuur binnen 3 werkdagen af te leveren op de gewenste locatie. 

Over Vivochem

Chemie is een essentieel onderdeel van uw productie. Of het nu gaat om de ontvetter van uw machines, of om de chemie tussen uw medewerkers; als B2B-partner zorgt Vivochem voor de chemie in uw bedrijf.

Wat betreft de distributie van chemicaliën is Vivochem met veel ervaring een gevestigde waarde in de chemische sector. Kennis, know-how, persoonlijk contact en flexibele leveringen onderscheiden Vivochem van andere spelers op de markt.

Gelegen aan de “Port of Twente” op business park XL, brengt het ADR warehouse van Vivochem dagelijks een 100tal gemotiveerde medewerkers op de been om uw chemische producten veilig, verantwoord en naar wens af te leveren op uw locatie.

Een uitgebreid assortiment aan basischemicaliën, onder te verdelen in o.a. zuren, basen, glycolen, fosfaten, solventen, surfactants en peroxiden staat klaar om te worden uitgeleverd in de door u gewenste verpakking. Meer weten over de beschikbare verpakkingen? Bekijk dan deze korte video waarin wij meer vertellen over al onze verpakkingsmogelijkheden.

Op elk gewenst moment van de dag kunt u online een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen. Niet later dan na één werkdag ontvangt u de offerte of neemt één van onze enthousiaste medewerkers contact met u op. Het kan immers zo zijn dat wij nog bijkomende informatie nodig hebben om de offerte zo accuraat mogelijk voor u op te stellen.

Bijna het gehele productassortiment is leverbaar uit voorraad en kan tot maximaal 3 werkdagen na ontvangst van de bestelling bij u worden afgeleverd.

Naast de chemische distributie binnen Europa, is Vivochem ook wereldwijd actief om u te ondersteunen met de export van chemische grondstoffen. Bekijk onze exportpagina voor meer info over wereldwijde chemische export.

 

Uw benodigde chemische grondstoffen niet gevonden?

Bekijk dan onze selectie van onze producten met toepassingen in verschillende sectoren:

Wilt u contact opnemen of heeft u een vraag voor ons? Tijdens kantooruren zijn wij te bereiken via +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl.

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z