CAS nr. 1569-02-4

Ethoxypropanol

“Vivochem biedt altijd scherpe prijzen voor Ethoxypropanol!”

Vivochem is de ideale partner voor Ethoxypropanol vanwege de scherpe prijzen en flexibele levering. Wilt u een offerte aanvragen voor Ethoxypropanol? Vul dan het offerteformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Vivochem levert meer dan 450 chemische grondstoffen, waaronder Ethoxypropanol. Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor de levering van chemische producten? Bij Vivochem denken wij graag met u mee. Naast chemische distributie bieden wij ook afvullen en opslag van chemische grondstoffen in ons moderne ADR magazijn.

Wilt u ons hele productaanbod bekijken? Bekijk dan ons overzicht van meer dan 450 chemische grondstoffen.

 • Beschikbaar in Bulk, IBC, Pallet drums
 • Molecuulformule C5H12O2
 • CAS-nummer 1569-02-4
 • UN-nummer 1987
 • ADR-klasse 3
 • ADR verpakkingsgroep 3
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Wat is Ethoxypropanol

Ethoxypropanol, ook bekend als propyleenglycol ethylether, is een heldere, kleurloze, vloeibare stof. Het wordt gebruikt als oplosmiddel in verschillende industriële toepassingen, waaronder verf en coatings, inkten en lijmen.

Waarom klanten chemische grondstoffen bestellen bij Vivochem

 • Wij beschikken over een moderne vloot van 10 vrachtwagens die worden bestuurd door betrouwbaar personeel.
 • Binnen één werkdag ontvangt u een geheel vrijblijvende offerte na aanvraag.
 • Wij bieden niet alleen Ethoxypropanol, maar hebben ook een breed scala van meer dan 450 andere chemische grondstoffen.
 • Wij hanteren een snelle levertijd van maximaal 3 werkdagen.
 • Wij beschikken over moderne drumming- en warehousingfaciliteiten.
 • Dankzij scherpe inkoop bieden wij altijd lage prijzen.
Vivochem in beeld

Vraag uw vrijblijvende offerte aan bij Vivochem

Zodra u een offerte aanvraagt bij Vivochem, gaan onze verkoopmedewerkers direct voor u aan de slag om binnen één werkdag een vrijblijvende offerte te sturen. Als u akkoord gaat met de offerte, wordt uw bestelling binnen 3 werkdagen op locatie geleverd door onze gecertificeerde chauffeurs. U kunt altijd in overleg een latere leverdatum kiezen.

Hoe wij veilig chemische grondstoffen verpakken voor onze klanten Veilige verpakking is van groot belang bij het leveren van chemische grondstoffen. Bij Vivochem  leveren wij altijd in veilige UN-gekeurde verpakkingen. Bekijk deze korte video waarin Daniel vertelt over onze verschillende verpakkingen.

Over Vivochem

Vivochem, ooit gestart als “Visser Vogelzang Chemie BV” en sinds 2011 onderdeel van de internationale BÜFA-groep, is dé B2B-partner wat betreft de distributie, opslag, drumming en export van chemische grondstoffen.

Bedrijven uit een diversiteit aan sectoren vertrouwen dagelijks op de producten en diensten van Vivochem. Het persoonlijke contact, de mogelijkheid tot outsourcing van chemische goederen en de flexibiliteit in levering behoren tot de top 3 added values waarover Vivochem volgens haar afnemers beschikt.

De locatie van Vivochem, aan het XL Businesspark Almelo, is uiterst gunstig gelegen voor een snelle distributie van chemie binnen de Benelux en Europa. Ook voor de wereldwijde export van chemicaliën bent u bij Vivochem aan het juiste adres; gesitueerd vlakbij de logistieke hotspot “Port of Twente” verscheept Vivochem uw chemische producten snel en accuraat. Meer weten over de exportmogelijkheden bij Vivochem? Bekijk dan deze pagina.

Welke (groot)verpakking u ook zoekt, Vivochem zorgt voor het juiste product, in de juiste verpakking. Moet uw locatie aan strikte veiligheidsnormen voldoen? Wellicht is de Varibox een oplossing. Meer over onze verpakkingen komt u te weten in deze video.

Offerte aanvragen bij Vivochem? Dat kunt u eenvoudig online door het formulier op een productpagina in te vullen, of via het algemene contactformulier. Een vrijblijvende offerte wordt u binnen één werkdag toegestuurd. Hebben wij nog bijkomende informatie nodig voor het opmaken van de offerte, dan contacteren wij u eerst.

Vragen of opmerkingen?

Wij zijn telefonisch te bereiken tijdens kantooruren op +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z