CAS nr. 10035-04-8

Calciumchloride Dihydraat

“Calciumchloride dihydraat is direct uit voorraad leverbaar”

Bent u opzoek naar een leverancier die calciumchloride dihydraat snel en flexibel levert? Dan is Vivochem de juiste partij voor u. Wij leveren uw chemische grondstoffen standaard binnen 3 werkdagen af op uw gewenste locatie.

 • Beschikbaar in Bulk, Pallet zakken (1000 kg)
 • Molecuulformule CaCl2.2H2O
 • CAS-nummer 10035-04-8
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Vivochem is meer dan een distributeur

Vivochem is al een lange tijd actief op het gebied van chemische distributie. Ons doel is hierbij om onze klanten volledig te ontzorgen op het gebied van chemische distributie. Dit doen wij door verschillende diensten aan te bieden.

Naast het distribueren van chemicaliën, kunnen wij deze ook drummen en warehousen voor onze klanten. Vivochem beschikt namelijk over een volledig uitgeruste ADR warehouse. Daarbij zijn onze medewerkers in ons magazijn gecertificeerd om veilig en verantwoord met uw chemische grondstoffen.

Ook het exporteren van chemische grondstoffen behoort tot onze diensten. Wij beschikken over een on board export-team die alle zaken als de juiste papieren, het contact en verdere levering op land voor u regelt.

De voordelen van het bestellen van chemische grondstoffen bij Vivochem

 • U betaalt nooit teveel voor uw calciumchloride dihydraat.
 • U bent verzekerd van persoonlijk contact. Wij denken graag met u mee om tot oplossingen te komen.
 • Uw chemische grondstoffen worden altijd geleverd in een UN-gekeurde verpakking.
 • Voor andere chemicaliën bent u ook aan het juiste adres. Wij kunnen namelijk +450 andere chemische grondstoffen aanbieden.
 • Uw calciumchloride dihydraat wordt standaard binnen 3 werkdagen afgeleverd.

Wat is calciumchloride dihydraat?

Calciumchloride is het calciumzout van Zoutzuur. Bij kamertemperatuur is calciumchloride een vaste stof die erg goed oplost in water. Calciumchloride dihydraat kan gebruikt worden om het verbruikte calcium in een aquarium aan te vullen. Verder kan het gebruikt worden om het calciumniveau te verhogen.

Scherpe prijzen voor calciumchloride dihydraat ontvangen?

U kunt eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen door het formulier op deze pagina in te vullen. Wanneer u deze hebt ingevuld, zorgen wij ervoor dat u de offerte met onze scherpe prijzen binnen 1 werkdag ontvangt. Zaken als de prijs, het leverproces etc. zullen wij samen met u bespreken. Zodra u akkoord gaat, zorgen wij ervoor dat u binnen 3 werkdagen uw calciumchloride dihydraat ontvangt.

Vivochem in beeld

Benieuwd naar hoe wij te werk gaan voor onze klanten?

In onze warehouse in Almelo worden er veel werkzaamheden verricht. In deze korte video krijgt u een sfeerimpressie van hoe wij ook voor u te werk kunnen gaan.

Over Vivochem

Chemie is een essentieel onderdeel van uw productie. Of het nu gaat om de ontvetter van uw machines, of om de chemie tussen uw medewerkers; als B2B-partner zorgt Vivochem voor de chemie in uw bedrijf.

Wat betreft de distributie van chemicaliën is Vivochem met veel ervaring een gevestigde waarde in de chemische sector. Kennis, know-how, persoonlijk contact en flexibele leveringen onderscheiden Vivochem van andere spelers op de markt.

Gelegen aan de “Port of Twente” op business park XL, brengt het ADR warehouse van Vivochem dagelijks een 100tal gemotiveerde medewerkers op de been om uw chemische producten veilig, verantwoord en naar wens af te leveren op uw locatie.

Een uitgebreid assortiment aan basischemicaliën, onder te verdelen in o.a. zuren, basen, glycolen, fosfaten, solventen, surfactants en peroxiden staat klaar om te worden uitgeleverd in de door u gewenste verpakking. Meer weten over de beschikbare verpakkingen? Bekijk dan deze korte video waarin wij meer vertellen over al onze verpakkingsmogelijkheden.

Op elk gewenst moment van de dag kunt u online een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen. Niet later dan na één werkdag ontvangt u de offerte of neemt één van onze enthousiaste medewerkers contact met u op. Het kan immers zo zijn dat wij nog bijkomende informatie nodig hebben om de offerte zo accuraat mogelijk voor u op te stellen.

Bijna het gehele productassortiment is leverbaar uit voorraad en kan tot maximaal 3 werkdagen na ontvangst van de bestelling bij u worden afgeleverd.

Naast de chemische distributie binnen Europa, is Vivochem ook wereldwijd actief om u te ondersteunen met de export van chemische grondstoffen. Bekijk onze exportpagina voor meer info over wereldwijde chemische export.

 

Uw benodigde chemische grondstoffen niet gevonden?

Bekijk dan onze selectie van onze producten met toepassingen in verschillende sectoren:

Wilt u contact opnemen of heeft u een vraag voor ons? Tijdens kantooruren zijn wij te bereiken via +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl.

Meer informatie

Veel gestelde vragen

Waar kan ik de veiligheidsbladen van calciumchloride dihydraat vinden?

De veiligheidsbladen kunt u opvragen door het contactformulier in te vullen.

Waar kan ik de kwaliteitscertificaten vinden?

De kwaliteitscertificaten kunt u vinden op de downloadpagina. Hier vindt u overigens ook onze algemene voorwaarden.

Produceert of mengt ViVoChem chemische grondstoffen?

Nee, ViVoChem is distributeur van chemische grondstoffen.

Kan ik dit product als consument online bestellen?

Nee, ViVoChem is een groothandel en heeft geen webshop. Het is niet mogelijk om bestellingen te plaatsen. U kunt een offerte aanvragen door het offerte aanvraag formulier op deze pagina in te vullen.

Hoe werkt het bestelproces bij ViVoChem?

Het bestelproces is als volgt:

 1. U vult het offerteformulier in.
 2. Binnen één werkdag ontvangt u een vrijblijvende offerte en nemen we contact met u op.
 3. Wij bespreken alle belangrijke zaken met u.
 4. Zodra u akkoord gaat, zorgen we ervoor dat u binnen 3 werkdagen uw calciumchloride dihydraat ontvangt.

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z

Calciumchloride Dihydraat