CAS nr. 68515-73-1

Tensidol® APG

“Vivochem levert ook een groot aanbod aan niet-ionische oppervlakte-actieve stoffen”

Bent u opzoek naar Alkylpolyglycoside (APG)? Zoek dan niet verder, want Vivochem is dé leverancier van +450 chemicaliën waaronder Alkylpolyglycoside. Alkylpolyglycoside is één van de hoogwaardige niet-ionische oppervlakte-actieve stoffen uit ons assortiment. Wij verkopen niet-ionische oppervlakte-actieve stoffen onder onze merknaam Tensidol®, zo dus ook Tensidol® APG. U kunt verschillende varianten van Tensidol® APG kopen:

 • Tensidol® APG 0810 50 MB
 • Tensidol® APG 0810 65 MB
 • Tensidol® APG 0810 70 DK MB
 • Tensidol® APG 0810 70 MB
 • Tensidol® APG 1200 MB
 • Tensidol® APG 425 N MB
 • Tensidol® APG 600 MB
 • Tensidol® APG 650 MB
 • Tensidol® APG 818 MB

Tensidol® APG bestellen of wilt u meer informatie ontvangen over al onze variaties? Vul het offerte formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

 • Beschikbaar in Bulk, IBC, Pallet cans, Pallet drums (PE)
 • CAS-nummer 68515-73-1
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Korte levertijden, flexibiliteit en meer

Sinds jaar en dag voorzien wij bedrijven verspreid over de hele wereld van al hun benodigde chemicaliën. Als geen ander weten wij dat (chemische) grondstoffen aan de basis staan van veel productieprocessen. Daarom vinden wij het zo belangrijk dat onze klanten zich niet bezig hoeven te houden met chemische distributie, wij ontzorgen ze volledig op dit gebied. Wij beschikken over een moderne transportvloot die bestaat uit 10 vrachtwagens. Ons betrouwbaar personeel zorgt ervoor dat u binnen 3 werkdagen uw Alkylpolyglycoside ontvangt. Op zoek naar een ander product? Ons assortiment bestaat uit +450 chemicaliën.

Naast het distribueren van chemische grondstoffen, kunnen wij ook drumming en warehousing hiervan aanbieden. Ons moderne warehouse is ingericht conform alle wet- en regelgeving omtrent gevaarlijke stoffen (ADR). Daarbij beschikken onze medewerkers over de juiste certificaten om met gevaarlijke stoffen te mogen werken.

Waarom bestellen bedrijven hun Alkylpolyglycoside bij Vivochem?

 • U betaalt nooit teveel voor uw Alkylpolyglycoside bij Vivochem. Wij bieden u namelijk standaard de scherpste prijzen!
 • Alkylpolyglycosiden zijn biologisch afbreekbaar en niet giftig, u koopt dus groene chemie in.
 • Uw chemische grondstoffen kunnen veilig en verantwoord worden opgeslagen in onze volledig uitgeruste PGS hal met +9000 palletplaatsen.
 • Naast Tensidol® APG, kunt u bij Vivochem nog vijf andere niet-ionische oppervlakte-actieve stoffen inkopen.
 • U bent voor meer dan 450+ chemische grondstoffen aan het juiste adres.
 • Wij vinden de continuïteit van uw processen belangrijk. Daarom leveren wij uw Alkylpolyglycoside standaard binnen 2-3 werkdagen op uw gewenste locatie.

Wat is Tensidol® APG?

Alkylpolyglycosiden zijn niet-ionische oppervlakte-actieve stoffen. APG’s worden geproduceerd uit hernieuwbare grondstoffen van plantaardige oorsprong, met name uit suikers (bijvoorbeeld glucose uit maïszetmeel) en vetalcoholen (bijvoorbeeld palmpitolie of kokosolie). Oppervlakte-actieve stoffen voorkomen druppelvorming en zorgen ervoor dat het vuil makkelijker losweekt. Alkylpolyglycosiden zijn biologisch afbreekbaar, hebben een lage toxiciteit, hebben een hoge reinigingskwaliteit en hebben een uitstekende bevochtiging. Veel APG’s zijn ook ecologisch gecertificeerd.

Tensidol® APG wordt gebruikt voor de productie van reinigingsmiddelen en personal care producten.

Ontvang Tensidol® APG snel en flexibel op uw locatie

Een offerteformulier voor Tensidol® APG kunt u eenvoudig aanvragen door het formulier op deze pagina in te vullen. U ontvangt binnen één werkdag een offerte gebaseerd op uw gewenste verpakkingseenheid en ordervolume. Wij zullen de belangrijke zaken zoals de prijs en het leverproces, met u bespreken. Gaat u akkoord? Dan zorgen wij ervoor dat u binnen 3 werkdagen uw gewenste variatie van Tensidol® APG ontvangt.

Bekijk al onze Niet-ionische oppervlakte-actieve stoffen

U kunt onze hoogwaardige oppervlakte-actieve stoffen verkrijgen onder de merknaam Tensidol®. In dit overzicht vindt u de niet-ionogene oppervlakte-actieve stoffen met een bijzonder goed vetoplossend vermogen voor de productie van detergenten, huishoudelijke reinigingsmiddelen en vaatwasmiddelen. Veel van onze Tensidol®-producten zijn ecologisch gecertificeerd.

Vivochem in beeld

Altijd een veilige verpakking bij Vivochem

Bij Vivochem kunt u Alkylpolyglycoside in veel verschillende verpakkingen laten afleveren op uw gewenste locatie. U mag ervan verzekerd zijn dat deze verpakkingen zeer veilig zijn. Al onze verpakkingen zijn namelijk UN-gekeurd. Wilt u meer weten over onze verpakkingsmogelijkheden? Daniel vertelt u er graag meer over in deze korte video.

Over Vivochem

Vivochem, ooit gestart als “Visser Vogelzang Chemie BV” en sinds 2011 onderdeel van de internationale BÜFA-groep, is dé B2B-partner wat betreft de distributie, opslag, drumming en export van chemische grondstoffen.

Bedrijven uit een diversiteit aan sectoren vertrouwen dagelijks op de producten en diensten van Vivochem. Het persoonlijke contact, de mogelijkheid tot outsourcing van chemische goederen en de flexibiliteit in levering behoren tot de top 3 added values waarover Vivochem volgens haar afnemers beschikt.

De locatie van Vivochem, aan het XL Businesspark Almelo, is uiterst gunstig gelegen voor een snelle distributie van chemie binnen de Benelux en Europa. Ook voor de wereldwijde export van chemicaliën bent u bij Vivochem aan het juiste adres; gesitueerd vlakbij de logistieke hotspot “Port of Twente” verscheept Vivochem uw chemische producten snel en accuraat. Meer weten over de exportmogelijkheden bij Vivochem? Bekijk dan deze pagina.

Welke (groot)verpakking u ook zoekt, Vivochem zorgt voor het juiste product, in de juiste verpakking. Moet uw locatie aan strikte veiligheidsnormen voldoen? Wellicht is de Varibox een oplossing. Meer over onze verpakkingen komt u te weten in deze video.

Offerte aanvragen bij Vivochem? Dat kunt u eenvoudig online door het formulier op een productpagina in te vullen, of via het algemene contactformulier. Een vrijblijvende offerte wordt u binnen één werkdag toegestuurd. Hebben wij nog bijkomende informatie nodig voor het opmaken van de offerte, dan contacteren wij u eerst.

Vragen of opmerkingen?
Wij zijn telefonisch te bereiken tijdens kantooruren op +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z