CAS nr. 931-292-6

Tensidol® LAO

Industrial grade

“Vivochem onderneemt stappen om mens, milieu en omgeving te beschermen”

Bent u opzoek naar hoogwaardige oppervlakte-actieve stoffen? Lauryldimethylamine oxide of dodecyldimethylamine oxide is een niet-ionische surfactant. Vivochem biedt lauryldimethylamine oxide in Industrial Grade kwaliteit aan onder de merknaam Tensidol® LAO. Hiernaast bieden wij ook een selectie andere oppervlakte-actieve stoffen aan.

Tensidol® LAO bestellen? Vraag een offerte aan door middel van het onderstaande formulier. Binnen één werkdag ontvangt u een vrijblijvende offerte.

 • Beschikbaar in Bulk, IBC
 • CAS-nummer 931-292-6
 • UN-nummer 3082
 • ADR-klasse 9
 • ADR verpakkingsgroep 3
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Vivochem voorziet u van uw benodigde chemicaliën

Vivochem is sinds jaar en dag dé leverancier van chemische grondstoffen. Ons doel is om onze klanten te ontzorgen op het gebied van chemische distributie. Wij beschikken over een innovatieve identiteit die wij in de eerste plaats eisen van onze leveranciers, verder uitdragen naar onze afnemers en uiteindelijk ook naar de consument.

Naast chemische distributie, kunnen wij onze klanten ook ontzorgen op het gebied van drumming en warehousing van chemische grondstoffen. Bij Vivochem kunnen wij de volgende ADR-klassen veilig voor u opslaan: 3, 4.1, 5.1, 6.1, 8 en 9.

Waarom bestellen bedrijven hun lauryldimethylamine bij Vivochem?

 • Bij Vivochem betaalt u nooit teveel voor uw Tensidol® LAO.
 • Contact dat verder gaat dan alleen vragen beantwoorden, wij denken met u mee!
 • Naast lauryldimethylamine oxide hebben wij nog +450 andere chemische grondstoffen in ons assortiment.
 • Door onze ervaring in de chemiebranche bent u verzekerd van geruime kennis, en expertise.
 • Uw Tensidol® LAO In het buitenland ontvangen? Ons export-team voorziet u van de benodigde papieren en regelt het transport.
 • Binnen 2-3 werkdagen ontvangt u uw Tensidol® LAO op uw gewenste locatie.

Bekijk al onze Niet-ionische oppervlakte-actieve stoffen

Naast Tensidol® LAO bieden wij ook andere niet-ionische oppervlakte-actieve stoffen. Om het u makkelijk te maken hebben wij een overzicht voor u gemaakt. Deze hebben een bijzonder goed vetoplossend vermogen voor de productie van detergenten, huishoudelijke reinigingsmiddelen en vaatwasmiddelen. Daarbij is het grootste gedeelte van onze Tensidol® producten ecologisch gecertificeerd.

Vivochem in beeld

Wij slaan chemicaliën voor u op!

Het veilig en verwantwoord opslaan van chemicaliën is één van de diensten die we u kunnen aanbieden. Onze moderne PGS hal voldoet aan alle regelgeving omtrent ADR, daarbij beschikt het ook nog eens over +9000 palletplaatsen. Wilt u weten hoe ADR warehousing bij Vivochem eruit ziet? Bekijk dan deze korte video waarin Daniel u alles vertelt over hoe wij dit doen voor onze klanten.

Over Vivochem

Vivochem, ooit gestart als “Visser Vogelzang Chemie BV” en sinds 2011 onderdeel van de internationale BÜFA-groep, is dé B2B-partner wat betreft de distributie, opslag, drumming en export van chemische grondstoffen.

Bedrijven uit een diversiteit aan sectoren vertrouwen dagelijks op de producten en diensten van Vivochem. Het persoonlijke contact, de mogelijkheid tot outsourcing van chemische goederen en de flexibiliteit in levering behoren tot de top 3 added values waarover Vivochem volgens haar afnemers beschikt.

De locatie van Vivochem, aan het XL Businesspark Almelo, is uiterst gunstig gelegen voor een snelle distributie van chemie binnen de Benelux en Europa. Ook voor de wereldwijde export van chemicaliën bent u bij Vivochem aan het juiste adres; gesitueerd vlakbij de logistieke hotspot “Port of Twente” verscheept Vivochem uw chemische producten snel en accuraat. Meer weten over de exportmogelijkheden bij Vivochem? Bekijk dan deze pagina.

Welke (groot)verpakking u ook zoekt, Vivochem zorgt voor het juiste product, in de juiste verpakking. Moet uw locatie aan strikte veiligheidsnormen voldoen? Wellicht is de Varibox een oplossing. Meer over onze verpakkingen komt u te weten in deze video.

Offerte aanvragen bij Vivochem? Dat kunt u eenvoudig online door het formulier op een productpagina in te vullen, of via het algemene contactformulier. Een vrijblijvende offerte wordt u binnen één werkdag toegestuurd. Hebben wij nog bijkomende informatie nodig voor het opmaken van de offerte, dan contacteren wij u eerst.

Vragen of opmerkingen?
Wij zijn telefonisch te bereiken tijdens kantooruren op +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z