CAS nr. 85586-07-8

Tensidol® SLS

Industrial grade

Onder het merk Tensidol® distribueert Vivochem een selectie van hoogwaardige oppervlakte-actieve stoffen. Elk product is gericht op een specifieke toepassing. Tensidol® SLS is een anionische surfactant. Vivochem levert Tensidol® SLS (natriumlaurylsulfaat) in Industrial Grade kwaliteit.

Tensidol® SLS bestellen? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan, een van onze medewerkers helpt u graag met het bepalen van het juiste product voor uw toepassing. 

Bekijk al onze Tensidol producten.

  • Beschikbaar in Bulk, IBC
  • CAS-nummer 85586-07-8
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Toepassingen

Tensidol®  SLS wordt ingezet als reinigingsmiddel en schuimvormer in cosmetica en reinigingsmiddelen.

Levertermijn

Alle chemische grondstoffen worden binnen 2-3 werkdagen op de gewenste locatie geleverd. Binnen de Benelux leveren onze gecertificeerde chauffeurs op de gewenste locatie. ViVoChem vult de chemicaliën af in de gewenste verpakking. Meer weten over onze Drumming faciliteiten? Bekijk onze Drumming pagina.

Bekijk al onze Niet-ionische oppervlakte-actieve stoffen

U kunt onze hoogwaardige oppervlakte-actieve stoffen verkrijgen onder de merknaam Tensidol®. In dit overzicht vindt u de niet-ionogene oppervlakte-actieve stoffen met een bijzonder goed vetoplossend vermogen voor de productie van detergenten, huishoudelijke reinigingsmiddelen en vaatwasmiddelen. Veel van onze Tensidol®-producten zijn ecologisch gecertificeerd.

Verpakking kiezen?

Chemicaliën zijn in verschillende verpakkingen af te vullen. Bekijk onze uitlegvideo voor een overzicht van alle chemie verpakkingen.

Over Vivochem

Chemie is een essentieel onderdeel van uw productie. Of het nu gaat om de ontvetter van uw machines, of om de chemie tussen uw medewerkers; als B2B-partner zorgt Vivochem voor de chemie in uw bedrijf.

Wat betreft de distributie van chemicaliën is Vivochem met 130 jaar ervaring een gevestigde waarde in de chemische sector. Kennis, know-how, persoonlijk contact en flexibele leveringen onderscheiden Vivochem van andere spelers op de markt.

Gelegen aan de “Port of Twente” op business park XL, brengt het ADR warehouse van Vivochem dagelijks een 100tal gemotiveerde medewerkers op de been om uw chemische producten veilig, verantwoord en naar wens af te leveren op uw locatie.

Een uitgebreid assortiment aan basischemicaliën, onder te verdelen in o.a. zuren, basen, glycolen, fosfaten, solventen, surfactants en peroxiden staat klaar om te worden uitgeleverd in de door u gewenste verpakking. Meer weten over de beschikbare verpakkingen? Bekijk dan deze korte video.

Op elk gewenst moment van de dag kunt u online een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen. Niet later dan na één werkdag ontvangt u de offerte of neemt één van onze enthousiaste medewerkers contact met u op. Het kan immers zo zijn dat wij nog bijkomende informatie nodig hebben om de offerte zo accuraat mogelijk voor u op te stellen.

Bijna het gehele productassortiment is leverbaar uit voorraad en kan tot maximaal 3 werkdagen na ontvangst van de bestelling bij u worden afgeleverd.

Naast de chemische distributie binnen Europa, is Vivochem ook wereldwijd actief om u te ondersteunen met de export van chemische grondstoffen. Meer info over wereldwijde chemische export vindt u hier.

Wilt u contact opnemen of heeft u een vraag voor ons? Tijdens kantooruren zijn wij te bereiken via +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z