CAS nr. 500-234-8

Tensidol® SLES

Industrial grade

“Vivochem levert +450 chemische grondstoffen af op uw gewenste locatie”

Bent u opzoek naar een leverancier die uw Natriumlaurylethersulfaat snel kan afleveren? Zoek dan niet verder. Vivochem levert Natriumlaurylethersulfaat in Industrial Grade onder de merknaam Tensidol® SLES.

Tensidol® bestellen? Vraag een offerte aan door middel van het onderstaande formulier. Binnen één werkdag ontvangt u een vrijblijvende offerte.

Bekijk onze andere Tensidol producten.

  • Beschikbaar in Bulk, IBC, Pallet cans, Pallet drums (PE)
  • CAS-nummer 500-234-8
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Dé groothandel en distributeur van chemicaliën

Vivochem levert al jaren chemische grondstoffen aan bedrijven verspreid over de hele wereld. Ons doel is altijd hetzelfde gebleven, wij willen bedrijven ontzorgen op het gebied van chemische distributie. Daarom kunt u bij Vivochem rekenen op goede klantenservice, korte levertijden en flexibiliteit. Daarnaast kunnen wij u meer bieden dan alleen chemische distributie. Ook voor drumming en warehousing bent u aan het juiste adres.

 In al onze processen waarborgen wij onze doelstellingen op het gebeid van duurzaamheid. Vivochem is onderdeel van de BÜFA-groep en streeft samen met hen naar klimaatneutraliteit van product, industrie en transport.

Waarom kiezen bedrijven voor Vivochem?

  • Bij Vivochem bent u verzekerd van de scherpste prijzen voor Natriumlaurylethersulfaat.
  • Is het niet mogelijk om chemische grondstoffen op te slaan op uw eigen locatie? Wij beschikken over een volledig uitgeruste PGS hal met +9000 palletplaatsen.
  • U bent voor meer dan 450+ chemische grondstoffen aan het juiste adres.
  • U bent bij Vivochem geen nummer, wij bieden u persoonlijk contact en denken met u mee.
  • Uw Tensidol® SLES wordt binnen 3 werkdagen afgeleverd door ons eigen betrouwbare personeel.

Wat is Tensidol® SLES?

Tensidol SLES is de merknaam die Vivochem hanteert voor Natriumlaurylethersulfaat (NLES). Het is een veel gebruikte oppervlakte-actieve stof. Het kan bereid worden door Natriumdedecylsulfaat te ethoxyleren. Natriumlaurylethersulfaat heeft een sterk reinigende werking. Tensidol® SLES wordt ingezet als reinigingsmiddel en schuimvormer in verscheidene reinigende producten.

Uw Tensidol® SLES binnen 3 werkdagen ontvangen?

Een vrijblijvende offerte vraagt u binnen een paar minuten aan door het formulier op deze pagina in te vullen. Hier vragen wij slechts uw gewenste verpakking, ordervolume en uw contactgegevens. Zodra u op “verzenden” heeft geklikt, ontvangt u binnen één werkdag uw offerte. Wij zullen contact met u opnemen om de prijs en het leverproces met u te bespreken. Uiteraard beantwoorden we ook graag uw vragen als u die heeft. Gaat u akkoord? Dan levert één van onze betrouwbare chauffeurs uw Tensidol® SLES binnen 3 werkdagen af op uw gewenste locatie.

Vivochem in beeld

In welke verpakking wilt u uw Tensidol® SLES ontvangen?

Vivochem levert Tensidol® SLES in veel verschillende verpakkingen. Bij Vivochem kunt u er zeker van zijn dat uw chemicaliën worden geleverd in een veilige verpakking. Wilt u graag meer weten over onze verpakkingsmogelijkheden? Bekijk dan deze korte video waarin Daniel u hier alles over vertelt.

Over Vivochem

Chemie is een essentieel onderdeel van uw productie. Of het nu gaat om de ontvetter van uw machines, of om de chemie tussen uw medewerkers; als B2B-partner zorgt Vivochem voor de chemie in uw bedrijf.

Wat betreft de distributie van chemicaliën is Vivochem met 130 jaar ervaring een gevestigde waarde in de chemische sector. Kennis, know-how, persoonlijk contact en flexibele leveringen onderscheiden Vivochem van andere spelers op de markt.

Gelegen aan de “Port of Twente” op business park XL, brengt het ADR warehouse van Vivochem dagelijks een 100tal gemotiveerde medewerkers op de been om uw chemische producten veilig, verantwoord en naar wens af te leveren op uw locatie.

Een uitgebreid assortiment aan basischemicaliën, onder te verdelen in o.a. zuren, basen, glycolen, fosfaten, solventen, surfactants en peroxiden staat klaar om te worden uitgeleverd in de door u gewenste verpakking. Meer weten over de beschikbare verpakkingen? Bekijk dan deze korte video.

Op elk gewenst moment van de dag kunt u online een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen. Niet later dan na één werkdag ontvangt u de offerte of neemt één van onze enthousiaste medewerkers contact met u op. Het kan immers zo zijn dat wij nog bijkomende informatie nodig hebben om de offerte zo accuraat mogelijk voor u op te stellen.

Bijna het gehele productassortiment is leverbaar uit voorraad en kan tot maximaal 3 werkdagen na ontvangst van de bestelling bij u worden afgeleverd.

Naast de chemische distributie binnen Europa, is Vivochem ook wereldwijd actief om u te ondersteunen met de export van chemische grondstoffen. Meer info over wereldwijde chemische export vindt u hier.

Wilt u contact opnemen of heeft u een vraag voor ons? Tijdens kantooruren zijn wij te bereiken via +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z