CAS nr. 931-296-8

Tensidol® CAPB

Industrial grade

“Als B2B-partner zorgt Vivochem voor de chemie in uw bedrijf”

Een snelle en veilige levering van Cocamidopropylbetaine? Vivochem is de juiste partij voor u en levert dit en meer. Wij bieden een selectie hoogwaardige oppervlakte-actieve stoffen aan onder het merk Tensidol®, zo ook Tensidol® CAPB (Cocamidopropylbetaine). U kunt Tensidol® bij ons kopen in Industrial Grade kwaliteit.

Tensidol® CAPB bestellen? Vraag snel en eenvoudig een vrijblijvende offerte aan en ontvang deze binnen één werkdag. Ook zal één van onze medewerkers contact met u opnemen.

  • Beschikbaar in Bulk, IBC, Pallet drums (PE)
  • CAS-nummer 931-296-8
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Vivochem is dé B2B-partner voor een uitgebreid aanbod aan basischemicaliën

Voor al uw benodigde chemicaliën bent u bij Vivochem aan het juiste adres. Naast Cocamidopropylbetaine kunt u voor +450 chemische grondstoffen bij ons terecht. Met vrachtwagens eigen transportvloot, bestaande uit 10 vrachtwagens, voorzien onze betrouwbare chauffeurs u van uw Tensidol® of een andere chemische grondstof.

Ons doel is om al onze klanten te ontzorgen op het gebied van chemische distributie. Het blijft echter niet alleen bij het distribueren van chemicaliën. U kunt namelijk ook voor drumming en warehousing bij ons terecht. Wij beschikken namelijk over de juiste certificaten en uitstekende faciliteiten om dit op een veilige manier te doen. Daarbij is ons personeel getraind om veilig om te gaan met chemische grondstoffen.

Waarom bestellen bedrijven Cocamidopropylbetaine bij Vivochem?

  • Altijd de scherpste prijzen voor Tensidol® CAPB
  • Wij beantwoorden niet alleen uw vragen. Onze medewerkers denken graag oplossingsgericht met u mee.
  • U bent verzekerd van een levering naar wens door één van onze gecertificeerde chauffeurs.
  • Uw Cocamidopropylbetaine in het buitenland ontvangen? Ons export-team regelt dit graag voor u.
  • Vraag binnen enkele minuten een offerte aan en ontvang deze binnen één werkdag.
  • U ontvangt uw chemische grondstoffen altijd binnen 3 werkdagen. Een andere leverdatum is ook mogelijk in overleg.

Wat is Tensidol® CAPB?

Tensidol® CAPB, oftewel Cocamidopropylbetaine, is een amfifiele oppervlakte-actieve stof. Het wordt verwerkt in veel verschillende huidverzorgingsproducten als schuimmiddel. Verder kent het ook toepassingen als verdikkingsmiddel.

Bekijk al onze Niet-ionische oppervlakte-actieve stoffen

U kunt onze hoogwaardige oppervlakte-actieve stoffen verkrijgen onder de merknaam Tensidol®. In dit overzicht vindt u de niet-ionogene oppervlakte-actieve stoffen met een bijzonder goed vetoplossend vermogen voor de productie van detergenten, huishoudelijke reinigingsmiddelen en vaatwasmiddelen. Veel van onze Tensidol®-producten zijn ecologisch gecertificeerd.

Bestel uw Tensidol® CAPB tegen scherpe prijzen

Een offerte aanvragen voor Tensidol® CAPB? U vraagt eenvoudig een vrijblijvende offerte aan door het formulier op deze pagina in te vullen. U hoeft slechts uw gewenste verpakking, uw ordervolume en uw contactgegevens in te vullen. Wij zullen alle zaken zoals prijs en levertijd met u bespreken. Gaat u akkoord? Dan zorgen wij ervoor dat u binnen 3 werkdagen uw Tensidol® CAPB ontvangt op uw gewenste locatie.

Vivochem in beeld

Bekijk het proces binnen onze muren

Tensidol® CAPB wordt in ons magazijn afgevuld en opgeslagen voor distributie. Wilt u zien hoe wij te werk gaan voor al onze klanten? Bekijk deze korte video waarin we u een impressie geven van alle werkzaamheden die zich afspelen in ons magazijn.

Over Vivochem

Vivochem, ooit gestart als “Visser Vogelzang Chemie BV” en sinds 2011 onderdeel van de internationale BÜFA-groep, is dé B2B-partner wat betreft de distributie, opslag, drumming en export van chemische grondstoffen.

Bedrijven uit een diversiteit aan sectoren vertrouwen dagelijks op de producten en diensten van Vivochem. Het persoonlijke contact, de mogelijkheid tot outsourcing van chemische goederen en de flexibiliteit in levering behoren tot de top 3 added values waarover Vivochem volgens haar afnemers beschikt.

De locatie van Vivochem, aan het XL Businesspark Almelo, is uiterst gunstig gelegen voor een snelle distributie van chemie binnen de Benelux en Europa. Ook voor de wereldwijde export van chemicaliën bent u bij Vivochem aan het juiste adres; gesitueerd vlakbij de logistieke hotspot “Port of Twente” verscheept Vivochem uw chemische producten snel en accuraat. Meer weten over de exportmogelijkheden bij Vivochem? Bekijk dan deze pagina.

Welke (groot)verpakking u ook zoekt, Vivochem zorgt voor het juiste product, in de juiste verpakking. Moet uw locatie aan strikte veiligheidsnormen voldoen? Wellicht is de Varibox een oplossing. Meer over onze verpakkingen komt u te weten in deze video.

Offerte aanvragen bij Vivochem? Dat kunt u eenvoudig online door het formulier op een productpagina in te vullen, of via het algemene contactformulier. Een vrijblijvende offerte wordt u binnen één werkdag toegestuurd. Hebben wij nog bijkomende informatie nodig voor het opmaken van de offerte, dan contacteren wij u eerst.

Vragen of opmerkingen?
Wij zijn telefonisch te bereiken tijdens kantooruren op +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z