CAS nr. 85536-14-7

Tensidol® LAS

Industrial grade

Onder het merk Tensidol® distribueert Vivochem een selectie van hoogwaardige oppervlakte-actieve stoffen. Elk product is gericht op een specifieke toepassing. Tensidol® LAS is een anionische surfactant. Vivochem levert Tensidol® LAS (dodecylbenzeensulfonzuur) in Industrial Grade kwaliteit.

Tensidol® LAS bestellen? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan, een van onze medewerkers helpt u graag met het bepalen van het juiste product voor uw toepassing. 

Bekijk al onze Tensidol producten.

 

  • Beschikbaar in Bulk, IBC, Pallet cans, Pallet drums (PE)
  • CAS-nummer 85536-14-7
  • UN-nummer 2586
  • ADR-klasse 8
  • ADR verpakkingsgroep 3
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Toepassingen

Tensidol®  LAS wordt gebruikt in afwasmiddelen, detergenten, schoonmaakmiddelen en dergelijke.

Waarom bestellen bedrijven propaanzuur bij Vivochem?

Alle chemische grondstoffen worden binnen 2-3 werkdagen op de gewenste locatie geleverd. Binnen de Benelux leveren onze gecertificeerde chauffeurs op de gewenste locatie. Vivochem vult de chemicaliën af in de gewenste verpakking. Meer weten over onze Drumming faciliteiten? Bekijk onze Drumming pagina.

Bekijk al onze Niet-ionische oppervlakte-actieve stoffen

U kunt onze hoogwaardige oppervlakte-actieve stoffen verkrijgen onder de merknaam Tensidol®. In dit overzicht vindt u de niet-ionogene oppervlakte-actieve stoffen met een bijzonder goed vetoplossend vermogen voor de productie van detergenten, huishoudelijke reinigingsmiddelen en vaatwasmiddelen. Veel van onze Tensidol®-producten zijn ecologisch gecertificeerd.

Vivochem in beeld

Over Vivochem

Chemicaliën zijn in meerdere verpakkingen verkrijgbaar. U kunt Tensidol LAS bestellen in IBC's, vaten en cans. In deze video laten wij u zien welke verpakkingsmogelijkheden er zijn voor chemische grondstoffen.

Over Vivochem

Vivochem, ooit gestart als “Visser Vogelzang Chemie BV” en sinds 2011 onderdeel van de internationale BÜFA-groep, is dé B2B-partner wat betreft de distributie, opslag, drumming en export van chemische grondstoffen.

Bedrijven uit een diversiteit aan sectoren vertrouwen dagelijks op de producten en diensten van Vivochem. Het persoonlijke contact, de mogelijkheid tot outsourcing van chemische goederen en de flexibiliteit in levering behoren tot de top 3 added values waarover Vivochem volgens haar afnemers beschikt.

De locatie van Vivochem, aan het XL Businesspark Almelo, is uiterst gunstig gelegen voor een snelle distributie van chemie binnen de Benelux en Europa. Ook voor de wereldwijde export van chemicaliën bent u bij Vivochem aan het juiste adres; gesitueerd vlakbij de logistieke hotspot “Port of Twente” verscheept Vivochem uw chemische producten snel en accuraat. Meer weten over de exportmogelijkheden bij Vivochem? Bekijk dan deze pagina.

Welke (groot)verpakking u ook zoekt, Vivochem zorgt voor het juiste product, in de juiste verpakking. Moet uw locatie aan strikte veiligheidsnormen voldoen? Wellicht is de Varibox een oplossing. Meer over onze verpakkingen komt u te weten in deze video.

Offerte aanvragen bij Vivochem? Dat kunt u eenvoudig online door het formulier op een productpagina in te vullen, of via het algemene contactformulier. Een vrijblijvende offerte wordt u binnen één werkdag toegestuurd. Hebben wij nog bijkomende informatie nodig voor het opmaken van de offerte, dan contacteren wij u eerst.

Vragen of opmerkingen?
Wij zijn telefonisch te bereiken tijdens kantooruren op +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z