CAS nr. 112-07-2

Butylglycolacetaat

Industrial grade

“Vivochem voorziet u van een snelle en flexibele levering van uw Butyglycolacetaat”

Bent u opzoek naar een leverancier die Butylglycolacetaat  (BGA) kan leveren op uw locatie? Butylglycolacetaat  is direct uit voorraad leverbaar en kan binnen 3 werkdagen worden afgeleverd op uw locatie.

Butylglycolacetaat  bestellen? Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang deze binnen één werkdag.

  • Beschikbaar in Bulk, IBC
  • CAS-nummer 112-07-2
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Vivochem, een gevestigde waarde binnen de chemiebranche

Wij zijn al tientallen jaren actief op het gebied van chemische distributie. Daarom bent u bij Vivochem verzekerd van veel kennis en expertise. In al deze jaren is er veel veranderd, maar ons doel is nog altijd hetzelfde: Al onze klanten ontzorgen op het gebied van chemische distributie.

Wij beschikken over de juiste faciliteiten om naast chemische distributie ook drumming en warehousing van chemische grondstoffen aan te bieden. Wij beschikken over een volledig uitgeruste PGS hal met meer dan 9000 palletplaatsen en betrouwbare, gecertificeerde medewerkers. Om de kwaliteit en veiligheid te waarborgen beschikken wij over een kwaliteits- en veiligheidsmanagementsysteem.

Waarom bestellen bedrijven hun Butylglycolacetaat bij Vivochem?

  • Bij Vivochem betaalt u nooit teveel voor uw Butylglycolacetaat .
  • Wij bieden een ruim aanbod aan chemische grondstoffen voor alle sectoren.
  • Uw chemische grondstoffen veilig op laten slaan? Bij Vivochem kunnen wij de volgende ADR-klassen veilig voor u opslaan: 3, 4.1, 5.1, 6.1, 8 en 9.
  • Uw chemische grondstoffen worden standaard geleverd in een veilige UN-gekeurde verpakking.
  • Wij hechten veel waarde aan duurzaamheid en waarborgen dit ook in onze processen.
  • U hoeft nooit lang te wachten op uw Butylglycolacetaat , wij leveren standaard binnen 3 werkdagen.

Wat is Butylglycolacetaat ?

Butylglycolacetaat  (BGA) of 2-Butoxyethylacetaat is een kleurloze vloeistof met een kenmerkende geur en is matig oplosbaar in water. De stof is goed oplosbaar in andere gangbare organische solventen.

Butylglycolacetaat  wordt in tal van industriële takken gebruikt. Door de goede oplosbaarheid in organische solventen wordt BGA veelvuldig toegepast in de coatingindustrie om de glans en de viscositeit van coatings te verbeteren. Ook in verven, kleurstoffen en inkten wordt Butylglycolacetaat  toegevoegd ter verbetering van de vloeibaarheid. In de reinigingsmiddelenindustrie wordt Butylglycolacetaat  aan bepaalde formuleringen in inkt- en vlekverwijderaars toegevoegd. Tenslotte kan de stof ook een component zijn in meubelreinigers, houtbeitsen en textielverven.

Butylglycolacetaat bestellen? Vraag vrijblijvend uw offerte aan

Bent u benieuwd naar onze prijzen en onze levermogelijkheden voor Butylglycolacetaat ? Vul dan vrijblijvend dit offerte formulier in en ontvang binnen één werkdag uw offerte met scherpe prijzen van Vivochem. Samen met u bespreken we de toepassingen, levering en prijs. Zodra de offerte akkoord is, gaan wij voor u aan de slag om de chemische grondstoffen binnen 2-3 werkdagen naar wens af te leveren

Vivochem in beeld

Warehousing en drumming bij Vivochem

Het afvullen en opslaan van chemicaliën kan niet zomaar worden gedaan. Om dit op een veilige manier te kunnen doen voldoen wij aan alle veiligheidsvoorschriften en zijn onze medewerkers opgeleid om op een veilige en verantwoorde manier om te gaan met uw chemische grondstoffen.

Bent u benieuwd naar onze ADR opslag? Daniel geeft in deze video meer uitleg over drumming en warehousing bij Vivochem.

Over Vivochem

Vivochem, ooit gestart als “Visser Vogelzang Chemie BV” en sinds 2011 onderdeel van de internationale BÜFA-groep, is dé B2B-partner wat betreft de distributie, opslag, drumming en export van chemische grondstoffen.

Bedrijven uit een diversiteit aan sectoren vertrouwen dagelijks op de producten en diensten van Vivochem. Het persoonlijke contact, de mogelijkheid tot outsourcing van chemische goederen en de flexibiliteit in levering behoren tot de top 3 added values waarover Vivochem volgens haar afnemers beschikt.

De locatie van Vivochem, aan het XL Businesspark Almelo, is uiterst gunstig gelegen voor een snelle distributie van chemie binnen de Benelux en Europa. Ook voor de wereldwijde export van chemicaliën bent u bij Vivochem aan het juiste adres; gesitueerd vlakbij de logistieke hotspot “Port of Twente” verscheept Vivochem uw chemische producten snel en accuraat. Meer weten over de exportmogelijkheden bij Vivochem? Bekijk dan deze pagina.

Welke (groot)verpakking u ook zoekt, Vivochem zorgt voor het juiste product, in de juiste verpakking. Moet uw locatie aan strikte veiligheidsnormen voldoen? Wellicht is de Varibox een oplossing. Meer over onze verpakkingen komt u te weten in deze video.

Offerte aanvragen bij Vivochem? Dat kunt u eenvoudig online door het formulier op een productpagina in te vullen, of via het algemene contactformulier. Een vrijblijvende offerte wordt u binnen één werkdag toegestuurd. Hebben wij nog bijkomende informatie nodig voor het opmaken van de offerte, dan contacteren wij u eerst.

Vragen of opmerkingen?
Wij zijn telefonisch te bereiken tijdens kantooruren op +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. ViVoChem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z