CAS nr. 10101-41-4

Calciumsulfaat Dihydraat

Calciumsulfaat Dihydraat is een wit kristallijn poeder dat gebruikt wordt als additief en stabilisator in voedingsmiddelen, als bindmiddel in gipsplaten en voor de productie van gipsverbanden. Het is een natuurlijk voorkomende stof met hoge zuiverheid en veilig voor gebruik in verschillende toepassingen. Calciumsulfaat Dihydraat is niet oplosbaar in water en heeft een hoge temperatuurbestendigheid, waardoor het geschikt is voor gebruik in veeleisende omgevingen. Bij Vivochem kan een offerte aangevraagd worden voor de aankoop van Calciumsulfaat Dihydraat.

Vivochem biedt hoogwaardige chemische producten en deskundige diensten aan. Klanten kunnen een offerte aanvragen door het contactformulier op de website in te vullen of een e-mail te sturen naar sales@vivochem.com.

  • Beschikbaar in Bulk, Pallet zakken (1000 kg)
  • Molecuulformule CaSO4.2H2O
  • CAS-nummer 10101-41-4
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

+450 chemische grondstoffen

Bij Vivochem zijn we trots op ons proces, dat is ontworpen om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. We zijn dé leverancier van Calciumsulfaat Dihydraat en +450 andere chemische grondstoffen en bieden een breed scala aan diensten, waaronder afvulling van chemie in de gewenste verpakking en opslag in ons ADR warehouse. We zorgen er ook voor dat onze klanten hun bestellingen op het gewenste moment ontvangen, altijd binnen 3 werkdagen. Als uw bedrijf internationaal opereert, kunt u vertrouwen op onze exportdiensten om uw chemische producten naar landen over de hele wereld te sturen. Of u nu een kleine of grote bestelling heeft, ons proces is ontworpen om u te voorzien van de hoogste kwaliteit chemische dienstverlening.

Voordelen van chemische grondstoffen bestellen bij Vivochem

  • Een uitgebreid aanbod van meer dan 450 chemische grondstoffen, waaronder zuren, basen, glycolen, amines, fosfaten, oplosmiddelen, ftalaten, peroxides en surfactants.
  • Opslagfaciliteiten die voldoen aan de strenge eisen voor ADR-opslag en plaats bieden aan maar liefst 9000 pallets, waardoor een snelle, veilige en flexibele levering van producten verzekerd is.
  • Diverse soorten verpakkingen, zowel op basis van statiegeld als inclusief emballage, en verpakkingen zijn volledig afgestemd op kwaliteit, veiligheid en uw behoefte. Bulkleveringen per volle tankwagen zijn ook mogelijk.
  • Eenvoudig online een offerteaanvraag indienen via de website van Vivochem en binnen één werkdag een vrijblijvende offerte ontvangen.
  • Persoonlijk contact, stabiele kwaliteit en een flexibele levering, wat de continuïteit van uw proces of productie waarborgt.

Wat is Calciumsulfaat Dihydraat?

Calciumsulfaat Dihydraat is een wit kristallijn poeder dat voornamelijk wordt gewonnen uit gipssteen en anhydriet. Het is een natuurlijk voorkomende stof die veel gebruikt wordt in verschillende industrieën vanwege zijn hoge zuiverheid en veiligheid. In de voedingsmiddelenindustrie wordt het gebruikt als additief en stabilisator, terwijl het in de bouw wordt gebruikt als bindmiddel in gipsplaten en andere toepassingen. Het wordt ook veel gebruikt in de medische industrie voor de productie van gipsverbanden. Calciumsulfaat Dihydraat is niet oplosbaar in water en heeft een hoge temperatuurbestendigheid, waardoor het geschikt is voor gebruik in veeleisende omgevingen. Kortom, Calciumsulfaat Dihydraat is een veelzijdige chemische stof die voor verschillende doeleinden kan worden gebruikt en veilig is voor mens en milieu.

Vivochem in beeld

Offerte aanvragen voor Calciumsulfaat Dihydraat

Bij ViVoChem maken we offertes voor chemische grondstoffen zonder zorgen. Onze verkoopmedewerkers gaan direct aan de slag om binnen één werkdag een vrijblijvende offerte te leveren. Accepteert u de offerte? Dan leveren onze gecertificeerde chauffeurs uw bestelling binnen 3 werkdagen op locatie. En als u de leverdatum moet verplaatsen, zijn we flexibel en passen we ons aan uw behoeften aan.

We nemen de veiligheid van onze klanten serieus en daarom verpakken we natriumsulfaat en andere chemische grondstoffen altijd in veilige UN-gekeurde verpakkingen. Wilt u meer weten over onze verpakkingsmogelijkheden? Bekijk dan onze korte video waarin Daniël uitlegt hoe wij chemische grondstoffen veilig verpakken.

Met ruim 130 jaar ervaring in de chemische distributie biedt ViVoChem een breed assortiment aan chemie, veilige verpakkingen en een flexibele levering door onze gecertificeerde chauffeurs. Wij streven naar de continuïteit van uw proces of productie, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. ViVoChem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z