CAS nr. 25265-71-8

Dipropyleenglycol

Industrial grade

“Uw dipropyleenglycol snel op uw gewenste locatie geleverd”

Behoefte aan een snelle en flexibele levering van dipropyleenglycol? Zoek dan niet verder, ViVoChem is dé partij voor u. Wij weten als geen ander dat veel productieprocessen afhangen van chemische grondstoffen. Daarom leveren we uw dipropyleenglycol binnen 3 werkdagen af op uw gewenste locatie.

 • Beschikbaar in Bulk, IBC, Pallet drums, Pallet cans
 • Molecuulformule C6H14O3
 • CAS-nummer 25265-71-8
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Dé totaalleverancier van chemische grondstoffen

ViVoChem is met veel ervaring een gevestigde waarde in de chemiebranche. Ons doel is om onze klanten volledig te ontzorgen op het gebied van chemische distributie. Dit doen wij door middel van een aantal zaken:

 1. Persoonlijk contact.
 2. Flexibiliteit in de levering.
 3. Veel kennis en expertise.

 Dagelijks voorzien wij bedrijven over de hele wereld van hun benodigde chemicaliën. Verzendingen binnen de Benelux worden verzorgd door onze eigen chauffeurs. ViVoChem beschikt namelijk over een eigen wagenpark, bestaande uit 10 vrachtwagens. Deze zijn voorzien van de modernste technologie op het gebied van veiligheid en duurzaamheid. Uw dipropyleenglycol of andere chemicaliën in het buitenland ontvangen? Onze on board exportteam helpt u hier graag mee verder.

Naast chemische distributie kunt u ook bij ons terecht voor drumming en warehousing van uw chemische grondstoffen.

Waarom kiezen bedrijven voor ViVoChem?

 • U koopt dipropyleenglycol in tegen de scherpste prijs.
 • Wij zijn nooit te druk en staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en met u mee te denken.
 • U bent verzekerd van een snelle en flexibele levering van uw dipropyleenglycol.
 • Is het niet mogelijk om uw chemische grondstoffen op te slaan op uw eigen locatie? Wij slaan deze graag voor u op in onze moderne PGS hal met +9000 palletplaatsen.
 • Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij ViVoChem. Dit waarborgen wij ook in al onze processen.
 • Dipropyleenglycol, of één van onze +450 andere chemicaliën, wordt afgeleverd binnen 2 tot 3 werkdagen.

Wat is dipropyleenglycol?

Dipropyleenglycol (DPG) is een kleurloze en relatief reukloze vloeistof die matig oplosbaar is in water en goed oplosbaar in ethanol.

Het kent voornamelijk zijn toepassing als softener (weekmaker), als tussenstof in industriële chemische reacties en als oplosmiddel. De stof is laag-toxisch en wordt daarom veelvuldig toegepast als additief in een verscheidenheid aan personal care producten zoals deodorant, parfum, lotion, scheergel en shampoo.

Dipropyleenglycol bestellen bij ViVoChem?

U kunt zeer eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen voor dipropyleenglycol. U vult slechts in wat uw gewenste verpakking is, wat uw ordervolume is en wat uw contactgegevens zijn. Binnen één werkdag ontvangt u uw offerte met onze scherpe prijs voor dipropyleenglycol. Alle zaken zoals prijs en het leverproces worden met u besproken. Gaat u akkoord? Dan zorgen wij ervoor dat u binnen 3 werkdagen uw dipropyleenglycol ontvangt op uw gewenste locatie.

ViVoChem in beeld

De geschikte verpakking kiezen

Bij ViVoChem kunt u er zeker van zijn dat uw chemische grondstoffen worden geleverd in een veilige verpakking. Al onze verpakkingen zijn namelijk UN-gekeurd en voldoen aan alle veiligheidseisen. Dipropyleenglycol kan worden geleverd in verschillende verpakkingen. Wilt u meer informatie over deze verpakkingen? Bekijk dan deze korte video waarin Daniël meer vertelt over al onze verpakkingsmogelijkheden.

Over ViVoChem

ViVoChem is dé B2B-partner voor een uitgebreid aanbod aan basischemicaliën.
Met ruim 130 jaar ervaring in de chemische distributie bent u verzekerd van geruime kennis, expertise en know-how. Wij staan klaar om u te ondersteunen bij al uw processen. Een kijkje achter de schermen bij ViVoChem? Bekijk dan deze impressievideo van onze warehouse in Almelo.

Vanuit het XL Businesspark, gelegen aan de logistieke hotspot "Port of Twente", distribueert ViVoChem basischemie in de Benelux en delen van Europa. Daarnaast exporteert VivoChem deze chemische grondstoffen ook wereldwijd. Meer info over wereldwijde export van chemicaliën vindt u op onze exportpagina.

Een breed pakket aan chemie, in te delen in zuren, basen, glycolen, amines, fosfaten, oplosmiddelen, ftalaten, peroxides en surfactants, wordt veilig en verantwoord opgeslagen in een ruim warehouse. Ons warehouse voldoet aan alle strenge eisen omtrent ADR-opslag en heeft plaats voor maar liefst 9000 pallets. Hierdoor bent u verzekerd van een snelle, veilige en flexibele levering van uw producten.

De producten kunnen worden geleverd in diverse soorten verpakkingen, zowel op basis van statiegeld (het duurzame en milieuvriendelijke alternatief) als inclusief emballage. Onze verpakkingen zijn volledig afgestemd op kwaliteit, veiligheid en uiteraard uw behoefte. Ook voor bulkleveringen per volle tankwagen kunt u bij ons terecht. Meer weten over onze verpakkingen? Bekijk dan deze video met al onze verpakkingsmogelijkheden.

U kunt 24/7 eenvoudig online een offerteaanvraag indienen. U ontvangt gegarandeerd binnen één werkdag een vrijblijvende offerte. Indien er bijkomende vragen zijn nemen wij binnen diezelfde termijn contact met u op. Vrijwel alle chemicaliën zijn direct uit voorraad leverbaar, en worden doorgaans geleverd binnen drie werkdagen na ontvangst van de bestelling.

Persoonlijk contact, stabiele kwaliteit en een flexibele levering; de added value die de continuïteit van uw proces of productie waarborgt. Want daar draait het om: samen succesvol ondernemen.
 

Behoefte aan meer chemische grondstoffen?

Ook voor chemische grondstoffen met toepassingen in andere sectoren kunt u bij ons terecht:

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. ViVoChem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z