CAS nr. 102-71-6

Triethanolamine

“Triethanolamine snel geleverd tegen scherpe prijzen” 

Vivochem is een gevestigde partij in de chemiebranche. Scherpe prijzen, snelle levering en goede communicatie maken ons de juiste partner voor het bestellen van triethanolamine en meer dan 450 andere chemische grondstoffen.

  • Beschikbaar in Bulk, IBC, Pallet drums, Pallet cans
  • Molecuulformule C6H15NO3
  • CAS-nummer 102-71-6
  • UN-nummer 2733
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Dé partner voor uw chemische distributie

Vivochem is sinds jaar en dag dé leverancier voor meer dan 450 chemische grondstoffen. Naast een ruim aanbod, beschikken wij ook over geruime kennis, expertise en know-how. Triethanolamine bestellen? Vivochem heeft triethanolamine beschikbaar in IBC, Pallet drums, Pallet cans en Bulk. Vraag vrijblijvend een prijs of offerte aan via het offerteformulier.

Ons moderne warehouse in Almelo is ideaal gelegen om chemische grondstoffen te kunnen distribueren naar klanten door de gehele Benelux. Wilt u chemische producten exporteren buiten de Benelux? Onze exportafdeling kan u hierin ondersteunen. Het warehouse is zeer modern en veilig en maakt het mogelijk om 9.000 pallets met chemische grondstoffen op te slaan.

Triethanolamine (TEA) is één van de talloze chemische grondstoffen die Vivochem aanbiedt. Het is een oppervlakte-actieve stof die ervoor zorgt dat verzorgingsproducten schuimen en reinigen. Om deze reden kent het product een groot aantal toepassingen.

Voordelen van het bestellen van triethanolamine bij Vivochem

  • Onze medewerkers beschikken over de juiste kennis en expertise om met u mee te denken over de levering van triethanolamine.
  • Wij bieden altijd scherpe prijzen voor triethanolamine
  • Wij kunnen uw chemicaliën opslaan in onze moderne PGS-15 hal.
  • Standaard levertermijn bedraagt 2-3 werkdagen.
  • Wij leveren meer dan 450 chemische grondstoffen direct uit voorraad.
  • Chemie exporteren? Wij leveren chemische grondstoffen ook in het buitenland.

Toepassingen van triethanolamine

Triethanolamine wordt vaak gebruikt in persoonlijke verzorgingsproducten, maar kent ook nog andere toepassingen. Zo wordt het ook gebruikt om de pH waarde te verlagen om een product minder zuur te maken. Ook wordt het toegepast als emulgator om ervoor te zorgen dat moeilijk mengbare stoffen, mengbaar worden. Verder wordt het gebruikt als stabilisator en verdikkingsmiddel. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw processen? Neem dan contact op met onze medewerkers.

Offerte aanvragen voor triethanolamine?

Uw offerte voor triethanolamine vraagt u eenvoudig aan. U kiest eenvoudig in welke verpakking u het geleverd wilt hebben. Vervolgens vult u uw ordervolume en contactgegevens in. Zodra u dit heeft gedaan, zorgen wij ervoor dat u binnen één werkdag uw vrijblijvende offerte ontvangt. Wij overleggen de prijs en levering met u. Zodra de offerte akkoord is, zorgen wij ervoor dat u binnen 2-3 werkdagen uw triethanolamine ontvangt. In overleg kunnen onze gecertificeerde chauffeurs ook op een andere datum leveren.

Vivochem in beeld

Welke processen spelen zich af in ons warehouse?

Wij vinden het belangrijk dat wij goede service verlenen. Dit willen wij onder andere bereiken door middel van persoonlijk contact en transparantie. Een groot onderdeel hiervan zijn ook onze faciliteiten en processen. In deze korte video krijgt u een impressie van onze moderne warehouse en onze werkzaamheden.

Over Vivochem

Vivochem, ooit gestart als “Visser Vogelzang Chemie BV” en sinds 2011 onderdeel van de internationale BÜFA-groep, is dé B2B-partner wat betreft de distributie, opslag, drumming en export van chemische grondstoffen.

Bedrijven uit een diversiteit aan sectoren vertrouwen dagelijks op de producten en diensten van Vivochem. Het persoonlijke contact, de mogelijkheid tot outsourcing van chemische goederen en de flexibiliteit in levering behoren tot de top 3 added values waarover Vivochem volgens haar afnemers beschikt.

De locatie van Vivochem, aan het XL Businesspark Almelo, is uiterst gunstig gelegen voor een snelle distributie van chemie binnen de Benelux en Europa. Ook voor de wereldwijde export van chemicaliën bent u bij Vivochem aan het juiste adres; gesitueerd vlakbij de logistieke hotspot “Port of Twente” verscheept Vivochem uw chemische producten snel en accuraat. Meer weten over de exportmogelijkheden bij Vivochem? Bekijk dan onze exportpagina.

Welke (groot)verpakking u ook zoekt, Vivochem zorgt voor het juiste product, in de juiste verpakking. Moet uw locatie aan strikte veiligheidsnormen voldoen? Wellicht is de Varibox een oplossing. Meer over al onze verpakkingen komt u te weten in deze video waarin wij alles vertellen over onze verpakkkingsmogelijkheden.

Offerte aanvragen bij Vivochem? Dat kunt u eenvoudig online door het formulier op een productpagina in te vullen, of via het algemene contactformulier. Een vrijblijvende offerte wordt u binnen één werkdag toegestuurd. Hebben wij nog bijkomende informatie nodig voor het opmaken van de offerte, dan contacteren wij u eerst.

 

Behoefte aan meer chemische grondstoffen?

Ook voor chemische grondstoffen voor toepassingen in andere sectoren kunt u bij ons terecht:

Vragen of opmerkingen?
Wij zijn telefonisch te bereiken tijdens kantooruren op +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl.

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z