CAS nr. 10101-97-0

Nikkelsulfaat Hexahydraat

Nikkelsulfaat is een anorganische verbinding van nikkel. Nikkelsulfaat hexahydraat (Nikkelsulfaat-6-hydraat) komt voor als een blauwe, geurloze, kristallijne vaste stof. De stof is zeer goed oplosbaar in water. In de natuur komt nikkelsulfaat-6-hydraat voor als het mineraal retgersiet.

Nikkelsulfaat hexahydraat bestellen? Vraag vrijblijvend een offerte aan, een van onze medewerkers neemt dan vaak binnen een werkdag contact met u op.  

  • Molecuulformule NISO4 6H2O
  • CAS-nummer 10101-97-0
  • UN-nummer 3288
  • ADR-klasse 6
  • ADR verpakkingsgroep 3
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Toepassingen

Nikkelsulfaat wordt in het laboratorium gebruikt.

Levertermijn

Nikkelsulfaat hexahydraat is leverbaar uit voorraad. Na ontvangst van de order is de standaard levertermijn 2-3 werkdagen (Benelux). Wilt u Nikkelsulfaat hexahydraat exporteren? Levertermijnen en haven van ontvangst in overleg.

ViVoChem in beeld

ADR opslag

Wij bieden naast het distribueren van chemicaliën ook diensten aan. Zo slaan wij ook chemicaliën op in onze warehouse. In deze korte video vertelt Daniel hier meer over.

Over ViVoChem

ViVoChem, ooit gestart als “Visser Vogelzang Chemie BV” en sinds 2011 onderdeel van de internationale BÜFA-groep, is dé B2B-partner wat betreft de distributie, opslag, drumming en export van chemische grondstoffen.

Bedrijven uit een diversiteit aan sectoren vertrouwen dagelijks op de producten en diensten van ViVoChem. Het persoonlijke contact, de mogelijkheid tot outsourcing van chemische goederen en de flexibiliteit in levering behoren tot de top 3 added values waarover ViVoChem volgens haar afnemers beschikt.

De locatie van ViVoChem, aan het XL Businesspark Almelo, is uiterst gunstig gelegen voor een snelle distributie van chemie binnen de Benelux en Europa. Ook voor de wereldwijde export van chemicaliën bent u bij ViVoChem aan het juiste adres; gesitueerd vlakbij de logistieke hotspot “Port of Twente” verscheept ViVoChem uw chemische producten snel en accuraat. Meer weten over de exportmogelijkheden bij ViVoChem? Bekijk dan deze pagina.

Welke (groot)verpakking u ook zoekt, ViVoChem zorgt voor het juiste product, in de juiste verpakking. Moet uw locatie aan strikte veiligheidsnormen voldoen? Wellicht is de Varibox een oplossing. Meer over onze verpakkingen komt u te weten in deze video.

Offerte aanvragen bij ViVoChem? Dat kunt u eenvoudig online door het formulier op een productpagina in te vullen, of via het algemene contactformulier. Een vrijblijvende offerte wordt u binnen één werkdag toegestuurd. Hebben wij nog bijkomende informatie nodig voor het opmaken van de offerte, dan contacteren wij u eerst.

Vragen of opmerkingen?
Wij zijn telefonisch te bereiken tijdens kantooruren op +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. ViVoChem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z

Nikkelsulfaat Hexahydraat