CAS nr. 10101-97-0

Nikkelsulfaat Hexahydraat

“Vivochem handelt vandaag voor de dag van morgen”

Op zoek naar een leverancier met korte levertijden voor nikkelsulfaat? Nikkelsulfaat hexahydraat is bij Vivochem direct uit voorraad leverbaar. Onze gecertificeerde chauffeurs komen bij u op locatie binnen 3 werkdagen leveren.

Onze nikkelsulfaat hexahydraat binnen 3 werkdagen ontvangen? Vraag een offerte aan door het onderstaande formule in te vullen, u ontvangt binnen 1 werkdag.

 • Beschikbaar in Zakgoed
 • Molecuulformule NISO4 6H2O
 • CAS-nummer 10101-97-0
 • UN-nummer 3288
 • ADR-klasse 6
 • ADR verpakkingsgroep 3
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Vivochem, meer dan alleen chemische distributie

Vivochem levert sinds jaar en dag chemische grondstoffen aan bedrijven verspreid over de hele wereld. Daarom weten wij als geen ander hoe belangrijk chemische grondstoffen zijn voor veel productieprocessen. Ons doel is om onze klanten volledig te ontzorgen bij chemische distributie. Dit doen wij door met u mee te denken om snel en flexibel uw chemische grondstoffen af te leveren op uw locatie.

Vanuit ons moderne distributiecentrum distribueren wij +450 chemische grondstoffen aan onze klanten, maar dit is niet het enige wat wij voor u kunnen betekenen. Voor drumming en warehousing kunt u ook terecht bij Vivochem.

Waarom klanten nikkelsulfaat bestellen bij Vivochem

 • U bent ervan verzekerd dat u niet te veel betaalt omdat wij de scherpste prijzen bieden.
 • Uw nikkelsulfaat hexahydraat in het buitenland ontvangen? Onze export-team ontzorgt u volledig op dit gebied.
 • Er staal altijd een medewerker voor u klaar, die al uw vragen beantwoordt en met u meedenkt.
 • U hoeft nooit lang te wachten op uw chemische grondstoffen. Wij leveren deze standaard binnen 3 werkdagen af.
 • Ook voor andere chemische grondstoffen bent u aan het juiste adres. Ons aanbod bestaat uit +450 chemische grondstoffen.

Wat is nikkelsulfaat hexahydraat?

Nikkelsulfaat is een anorganische verbinding van nikkel. Nikkelsulfaat hexahydraat (Nikkelsulfaat-6-hydraat) komt voor als een blauwe, geurloze, kristallijne vaste stof. De stof is zeer goed oplosbaar in water. In de natuur komt nikkelsulfaat-6-hydraat voor als het mineraal retgersiet, wat overigens zeer zeldzaam is. Nikkelsulfaat hexahydraat kent vooral toepassingen in de galvano-industrie.

Onze scherpe prijs voor nikkelsulfaat hexahydraat ontvangen?

U kunt eenvoudig een vrijblijvende offerte voor nikkelsulfaat hexahydraat aanvragen door het formulier op deze pagina in te vullen. In het offerte formulier vragen we u om drie dingen in te vullen:

 1. Uw gewenste verpakking
 2. Uw ordervolume
 3. Uw contactgegevens

Zodra u deze heeft ingevuld, zorgen we ervoor dat u binnen 1 werkdag uw offerte met onze scherpe prijs ontvangt. Wij zullen contact met u opnemen en alle belangrijke zaken, zoals de prijs en de levermogelijkheden, met u bespreken.

Vivochem in beeld

Ijzerhydroxide van Vivochem bestellen?

Het is bij Vivochem mogelijk om uw chemische grondstoffen op te laten slaan. Wij beschikken over de juiste faciliteiten om dit op een veilige en verantwoorde manier te doen. Wilt u weten hoe ADR warehousing bij Vivochem eruitziet? Bekijk dan deze korte video waarin Daniel u alles vertelt over hoe wij dit doen voor onze klanten.

Over Vivochem

Chemie is een essentieel onderdeel van uw productie. Of het nu gaat om de ontvetter van uw machines, of om de chemie tussen uw medewerkers; als B2B-partner zorgt Vivochem voor de chemie in uw bedrijf.

Wat betreft de distributie van chemicaliën is Vivochem met veel ervaring een gevestigde waarde in de chemische sector. Kennis, know-how, persoonlijk contact en flexibele leveringen onderscheiden Vivochem van andere spelers op de markt.

Gelegen aan de “Port of Twente” op business park XL, brengt het ADR warehouse van Vivochem dagelijks een 100tal gemotiveerde medewerkers op de been om uw chemische producten veilig, verantwoord en naar wens af te leveren op uw locatie.

Een uitgebreid assortiment aan basischemicaliën, onder te verdelen in o.a. zuren, basen, glycolen, fosfaten, solventen, surfactants en peroxiden staat klaar om te worden uitgeleverd in de door u gewenste verpakking. Meer weten over de beschikbare verpakkingen? Bekijk dan deze korte video waarin wij meer vertellen over al onze verpakkingsmogelijkheden.

Op elk gewenst moment van de dag kunt u online een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen. Niet later dan na één werkdag ontvangt u de offerte of neemt één van onze enthousiaste medewerkers contact met u op. Het kan immers zo zijn dat wij nog bijkomende informatie nodig hebben om de offerte zo accuraat mogelijk voor u op te stellen.

Bijna het gehele productassortiment is leverbaar uit voorraad en kan tot maximaal 3 werkdagen na ontvangst van de bestelling bij u worden afgeleverd.

Naast de chemische distributie binnen Europa, is Vivochem ook wereldwijd actief om u te ondersteunen met de export van chemische grondstoffen. Bekijk onze exportpagina voor meer info over wereldwijde chemische export.

 

Uw benodigde chemische grondstoffen niet gevonden?

Bekijk dan onze selectie van onze producten met toepassingen in verschillende sectoren:

Wilt u contact opnemen of heeft u een vraag voor ons? Tijdens kantooruren zijn wij te bereiken via +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl.

Meer informatie

Veel gestelde vragen

Waar kan ik de veiligheidsbladen van nikkelsulfaat hexahydraat vinden?

De veiligheidsbladen kunt u opvragen door het contactformulier in te vullen.

Waar kan ik de kwaliteitscertificaten vinden?

De kwaliteitscertificaten kunt u vinden op de downloadpagina. Hier vindt u overigens ook onze algemene voorwaarden.

Produceert of mengt ViVoChem chemische grondstoffen?

Nee, ViVoChem is distributeur van chemische grondstoffen.

Kan ik dit product als consument online bestellen?

Nee, ViVoChem is een groothandel en heeft geen webshop. Het is niet mogelijk om bestellingen te plaatsen. U kunt een offerte aanvragen door het offerte aanvraag formulier op deze pagina in te vullen.

Hoe werkt het bestelproces bij ViVoChem?

Het bestelproces is als volgt:

 1. U vult het offerteformulier in.
 2. Binnen één werkdag ontvangt u een vrijblijvende offerte en nemen we contact met u op.
 3. Wij bespreken alle belangrijke zaken met u.
 4. Zodra u akkoord gaat, zorgen we ervoor dat u binnen 3 werkdagen uw nikkelsulfaat hexahydraat ontvangt.

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z

Nikkelsulfaat Hexahydraat