CAS nr. 108-83-8

Diisobutylketon

“Chemische grondstoffen voor uiteenlopende sectoren bij Vivochem”

Diisobutylketon snel en flexibel ontvangen op uw locatie? Vivochem is dé leverancier voor u. Wij leveren alle chemicaliën standaard binnen 3 werkdagen op uw locatie. Bij Vivochem bent u verzekerd van:

 • Persoonlijk contact
 • Flexibiliteit in de levering
 • Veel kennis en expertise

Diisobutylketon bestellen? Vraag een vrijblijvende offerte aan, dan nemen we binnen één werkdag contact met u op.

 • Beschikbaar in Bulk, IBC, Pallet drums, Pallet blikken
 • Molecuulformule C9H18O
 • CAS-nummer 108-83-8
 • UN-nummer 1157
 • ADR-klasse 3
 • ADR verpakkingsgroep 3
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Groothandel, distributeur en meer

Sinds jaar en dag vertrouwen +1000 bedrijven op de chemische grondstoffen van Vivochem. Het ontzorgen van onze klanten is onze grootste doel. Daarom bent u bij ons verzekerd van goede service, uitstekende faciliteiten en snelle levertijden.

Wij beschikken over een eigen tansportvloot die wordt bestuurd door onze gekwalificeerde chauffeurs. Deze zorgen ervoor dat uw Diisobutylketon op een veilige manier wordt afgeleverd op uw locatie. Naast chemische distributie, beschikken wij ook over de juiste faciliteiten om u te ontzorgen op het gebied van drumming en warehousing.

De voordelen van het kopen van Diisobutylketon bij Vivochem

 • U bent ervan verzekerd dat uw Diisobutylketon inkoopt tegen de scherpste prijzen.
 • Uw chemische grondstoffen kunnen worden opgeslagen in onze moderne PGS hal.
 • Uw Diisobutylketon in het buitenland ontvangen? Onze on board export-team regelt het transport en alle benodigde documenten voor u.
 • Duurzaamheid is binnen Vivochem niet alleen een veelbesproken onderwerp, maar volgens een strategische aanpak ondernemen wij stappen om klimaatneutraliteit van product, industrie en transport te realiseren.
 • Er staat altijd een medewerker klaar die oplossingsgericht met u meedenkt.
 • Uw Diisobutylketon wordt binnen 3 werkdagen bij u afgeleverd.

Wat is Diisobutylketon?

Diisobutylketon is een kleurloze vloeistof met een milde zoete geur, die niet oplost in water. De voornaamste toepassing van Diisobutylketon is als oplosmiddel in een verscheidenheid van producten.

Wat is het bestelproces voor Diisobutylketon?

U kunt binnen 1 werkdag al uw vrijblijvende offerte voor Diisobutylketon ontvangen. Hiervoor vult u het korte offerte-aanvraagformulier op deze pagina in. Hier vragen wij drie dingen van u:

 1. Uw gewenste verpakkingseenheid
 2. Uw ordervolume
 3. Uw contactgegevens

Binnen één werkdag ontvangt u dan onze scherpe prijs voor Diisobutylketon. Wij zullen contact met u opnemen om zaken zoals de prijs en het leverproces met u te bespreken. Gaat u akkoord? Dan zetten wij alles in werking om uw Diisobutylketon binnen 3 werkdagen af te leveren op uw gewenste locatie.

Vivochem in beeld

In welke verpakkingen leveren wij chemie?

Diisobutylketon kan in veel verpakkingen worden geleverd. Al onze verpakkingen zijn UN-gekeurd en voldoen dus aan alle eisen omtrent veiligheid. Wilt u in het kort meer informatie over onze verpakkingsmogelijkheden? Bekijk dan deze korte video waarin Daniel u hier meer over vertelt.

Over Vivochem

Vivochem, ooit gestart als “Visser Vogelzang Chemie BV” en sinds 2011 onderdeel van de internationale BÜFA-groep, is dé B2B-partner wat betreft de distributie, opslag, drumming en export van chemische grondstoffen.

Bedrijven uit een diversiteit aan sectoren vertrouwen dagelijks op de producten en diensten van Vivochem. Het persoonlijke contact, de mogelijkheid tot outsourcing van chemische goederen en de flexibiliteit in levering behoren tot de top 3 added values waarover Vivochem volgens haar afnemers beschikt.

De locatie van Vivochem, aan het XL Businesspark Almelo, is uiterst gunstig gelegen voor een snelle distributie van chemie binnen de Benelux en Europa. Ook voor de wereldwijde export van chemicaliën bent u bij Vivochem aan het juiste adres; gesitueerd vlakbij de logistieke hotspot “Port of Twente” verscheept Vivochem uw chemische producten snel en accuraat. Meer weten over de exportmogelijkheden bij Vivochem? Bekijk dan deze pagina.

Welke (groot)verpakking u ook zoekt, ViVoChem zorgt voor het juiste product, in de juiste verpakking. Moet uw locatie aan strikte veiligheidsnormen voldoen? Wellicht is de Varibox een oplossing. Meer over onze verpakkingen komt u te weten in deze video.

Offerte aanvragen bij Vivochem? Dat kunt u eenvoudig online door het formulier op een productpagina in te vullen, of via het algemene contactformulier. Een vrijblijvende offerte wordt u binnen één werkdag toegestuurd. Hebben wij nog bijkomende informatie nodig voor het opmaken van de offerte, dan contacteren wij u eerst.

Vragen of opmerkingen?
Wij zijn telefonisch te bereiken tijdens kantooruren op +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. ViVoChem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z