CAS nr. 64742-94-5

Solvent 150 ND

“Vivochem biedt een groot aanbod aan solvents”

Solvent 150 ND is een kleurloze vloeistof met een sterke geur. Het product is niet oplosbaar in water, maar kan wel worden opgelost in aromatische oplosmiddelen.

Solvent 150 ND bestellen? Vraag eenvoudig een offerte aan door het onderstaande formulier in te vullen. Eén van onze medewerkers neemt dan binnen een werkdag contact met u op.

  • Beschikbaar in Bulk, IBC, Pallet drums, Pallet cans
  • CAS-nummer 64742-94-5
  • UN-nummer 3082
  • ADR-klasse 9
  • ADR verpakkingsgroep 3
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Uw ervaren partner voor chemische distributie

Wij weten als geen ander dat chemicaliën bij veel bedrijven aan de basis staan voor processen. Wij beschikken over de juiste faciliteiten en getraind personeel om u te ontzorgen op het gebied van chemische distributie.

In onze warehouse, gelegen aan het XL Businesspark in Almelo, bereiden onze medewerkers alles voor. Deze zorgen ervoor dat de chemische grondstoffen in een veilige UN-gekeurde verpakking worden verpakt en laden deze in de vrachtwagens. Een moderne transportvloot, bestaande uit 10 vrachtwagens, bestuurd door betrouwbaar personeel, zorgt er dan voor dat uw chemicaliën veilig worden afgeleverd op de gewenste plek. Naast chemische distributie kunnen we u ook drumming en warehousing van chemicaliën aanbieden.

Waarom bestellen bedrijven hun chemicaliën bij Vivochem?

  • Altijd de scherpste prijzen voor Solvent 150 ND
  • U bent voor +450 chemische grondstoffen aan het juiste adres.
  • Uw Solvent 150 ND in het buitenland ontvangen? Ons export-team regelt dit graag voor u.
  • Een groot aantal van onze producten zijn duurzaam en hebben verschillende ECO-certificaten: Ecocert Cosmos, Ecocert Detergents, Natrue en RSPO.
  • Binnen 2-3 werkdagen ontvangt u uw Solvent 150 ND op uw gewenste locatie.

Ontvang binnen 3 werkdagen uw Solvent 150 ND op uw locatie

Bij Vivochem bent u verzekerd van een snelle en flexibele levering van uw chemische grondstoffen. Hiervoor kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen door het formulier op deze pagina in te vullen. Om alles naar wens af te handelen vragen wij een aantal dingen van u:

1.       Uw gewenste verpakkingseenheid

2.       Uw ordervolume

3.       Uw contactgegevens

Eenmaal ingevuld, zorgen wij ervoor dat u binnen één werkdag uw vrijblijvende offerte voor Solvent 150 ND ontvangt. Eén van onze medewerkers neemt contact met u op en bespreekt de zaken als de prijs, het leverproces en andere belangrijke zaken met u.

Vivochem in beeld

De werkzaamheden voor onze klanten

In alles wat wij doen staat goede service voor de klant voorop, maar hoe brengen wij dit in de praktijk? In deze video krijgt u een impressie van hoe wij te werk gaan voor onze klanten en wat wij voor u kunnen betekenen.

Over Vivochem

Chemie is een essentieel onderdeel van uw productie. Of het nu gaat om de ontvetter van uw machines, of om de chemie tussen uw medewerkers; als B2B-partner zorgt Vivochem voor de chemie in uw bedrijf.

Wat betreft de distributie van chemicaliën is Vivochem met 130 jaar ervaring een gevestigde waarde in de chemische sector. Kennis, know-how, persoonlijk contact en flexibele leveringen onderscheiden Vivochem van andere spelers op de markt.

Gelegen aan de “Port of Twente” op business park XL, brengt het ADR warehouse van Vivochem dagelijks een 100tal gemotiveerde medewerkers op de been om uw chemische producten veilig, verantwoord en naar wens af te leveren op uw locatie.

Een uitgebreid assortiment aan basischemicaliën, onder te verdelen in o.a. zuren, basen, glycolen, fosfaten, solventen, surfactants en peroxiden staat klaar om te worden uitgeleverd in de door u gewenste verpakking. Meer weten over de beschikbare verpakkingen? Bekijk dan deze korte video.

Op elk gewenst moment van de dag kunt u online een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen. Niet later dan na één werkdag ontvangt u de offerte of neemt één van onze enthousiaste medewerkers contact met u op. Het kan immers zo zijn dat wij nog bijkomende informatie nodig hebben om de offerte zo accuraat mogelijk voor u op te stellen.

Bijna het gehele productassortiment is leverbaar uit voorraad en kan tot maximaal 3 werkdagen na ontvangst van de bestelling bij u worden afgeleverd.

Naast de chemische distributie binnen Europa, is Vivochem ook wereldwijd actief om u te ondersteunen met de export van chemische grondstoffen. Meer info over wereldwijde chemische export vindt u hier.

Wilt u contact opnemen of heeft u een vraag voor ons? Tijdens kantooruren zijn wij te bereiken via +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar 

sales@vivochem.nl

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z