CAS nr. 127-18-4

Perchloorethyleen

“Uw partner op het gebied van chemische distributie”

Perchloorethyleen, ook wel tetrachlooretheen, is direct uit voorraad beschikbaar. Bij het aanschaffen van perchloorethyleen bij Vivochem kunnen wij u verzekeren van:

 • Persoonlijk contact
 • Flexibiliteit in de levering
 • Veel kennis en expertise

 • Beschikbaar in Bulk, IBC, Pallet drums, Pallet cans
 • Molecuulformule C2Cl4
 • CAS-nummer 127-18-4
 • UN-nummer 1897
 • ADR-klasse 6
 • ADR verpakkingsgroep 3
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Perchloorethyleen bestellen bij ViVoChem

ViVoChem is onderdeel van de BÜFA Groep en is dé distributeur van chemische grondstoffen. Met een ruim aanbod bent u bij ons aan het juiste adres om chemie in te kopen. U kunt perchloorethyleen bestellen in IBC’s, Drum containers en cans. In onze warehouse drummen wij chemicaliën door middel van semi-geautomatiseerde afvullijnen. Ook kunnen wij de warehousing van chemie voor u verzorgen. Onze moderne PGS 15 hal voldoet aan alle strenge veiligheidseisen die gelden bij het opslaan van chemicaliën.

 

Waarom kiezen bedrijven voor ViVoChem?

 • U koopt uw chemische grondstoffen altijd in voor scherpe prijzen.
 • Het ontvangen van perchloorethyleen in het buitenland is geen probleem. Onze onboard export-team regelt alles voor u.
 • U bent ervan verzekerd dat u binnen 3 dagen uw tetrachlooretheen op de gewenste locatie ontvangt.
 • Uw chemische grondstoffen laten opslaan? Wij beschikken over een PGS hal met meer dan 9000 palletplaatsen.
 • Uw chemische grondstoffen worden standaard geleverd in een UN-gekeurde verpakking.

Wat is tetrachlooretheen?

Perchloorethyleen, ook wel Tetrachlooretheen of perchloortyleen genoemd, is een heldere, kleurloze vloeistof. Het heeft een zoete geur, die door de meeste mensen waarneembaar is vanaf 1 deel per miljoen. Perchloorethyleen is oplosbaar in water. Het wordt veel gebruikt in stomerijen voor het chemisch reinigen van kleding. Het wordt ook gebruikt in de metaalindustrie om te ontvetten. Tevens wordt het gebruikt in sommige consumentenproducten, zoals verfstrippers en vlekkenverwijderaars.

ViVoChem in beeld

Verpakking kiezen?

Er zijn meerdere verpakkingen mogelijk voor perchloorethyleen. Maar wat zijn precies de verpakkingen voor chemie? In deze video legt Daniel meer uit over alle verpakkingsmogelijkheden van ViVoChem.

Over ViVoChem

Chemie is een essentieel onderdeel van uw productie. Of het nu gaat om de ontvetter van uw machines, of om de chemie tussen uw medewerkers; als B2B-partner zorgt ViVoChem voor de chemie in uw bedrijf.

Wat betreft de distributie van chemicaliën is ViVoChem met veel ervaring een gevestigde waarde in de chemische sector. Kennis, know-how, persoonlijk contact en flexibele leveringen onderscheiden ViVoChem van andere spelers op de markt.

Gelegen aan de “Port of Twente” op business park XL, brengt het ADR warehouse van ViVoChem dagelijks een 100tal gemotiveerde medewerkers op de been om uw chemische producten veilig, verantwoord en naar wens af te leveren op uw locatie.

Een uitgebreid assortiment aan basischemicaliën, onder te verdelen in o.a. zuren, basen, glycolen, fosfaten, solventen, surfactants en peroxiden staat klaar om te worden uitgeleverd in de door u gewenste verpakking. Meer weten over de beschikbare verpakkingen? Bekijk dan deze korte video waarin wij meer vertellen over al onze verpakkingsmogelijkheden.

Op elk gewenst moment van de dag kunt u online een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen. Niet later dan na één werkdag ontvangt u de offerte of neemt één van onze enthousiaste medewerkers contact met u op. Het kan immers zo zijn dat wij nog bijkomende informatie nodig hebben om de offerte zo accuraat mogelijk voor u op te stellen.

Bijna het gehele productassortiment is leverbaar uit voorraad en kan tot maximaal 3 werkdagen na ontvangst van de bestelling bij u worden afgeleverd.

Naast de chemische distributie binnen Europa, is ViVoChem ook wereldwijd actief om u te ondersteunen met de export van chemische grondstoffen. Bekijk onze exportpagina voor meer info over wereldwijde chemische export.

 

Uw benodigde chemische grondstoffen niet gevonden?

Bekijk dan onze selectie van onze producten met toepassingen in verschillende sectoren:

Wilt u contact opnemen of heeft u een vraag voor ons? Tijdens kantooruren zijn wij te bereiken via +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl.

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. ViVoChem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z