CAS nr. 7681-57-4

Natriummetabisulfiet

Food grade, Industrial grade

“Vivochem levert uw chemicaliën veilig en economisch verantwoord op de gewenste locatie”

Bent u opzoek naar een betrouwbare partner die natriummetabisulfiet kan leveren? Natriummetabisulfiet, ook bekend als natriumdisulfiet, is bij Vivochem direct uit voorraad leverbaar en kan binnen 3 werkdagen worden afgeleverd op uw gewenste locatie.

Wilt u natriummetabisulfiet bestellen? Vraag dan een offerte aan door het onderstaande formulier in te vullen.

 • Beschikbaar in Pallet zakken (1000 kg)
 • CAS-nummer 7681-57-4
 • UN-nummer 3253
 • ADR-klasse 8
 • ADR verpakkingsgroep 3
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Chemische distributie, drumming en warehousing

Het distribueren van chemische grondstoffen is iets wat Vivochem al jaren doet. Door de jaren heen is het doel hetzelfde gebleven, onze klanten volledig ontzorgen op het gebied van chemische distributie. Hoe doen wij dit? Wij doen dit door middel van kennis en expertise, persoonlijk contact en flexibiliteit in al onze diensten.

Vivochem is meer dan een distribiteur. Naast chemische distributie kunt u ook bij ons terecht voor drumming en warehousing van uw chemische grondstoffen. Wij beschikken over de juiste faciliteiten, daarbij zijn al onze medewerkers gecertificeerd om veilig om te gaan met uw chemische grondstoffen.

De voordelen van het bestellen van natriumdisulfiet bij Vivochem

 • U bent verzekerd van de scherpste prijzen voor natriummetabisulfiet.
 • Uw natriumdisulfiet kan wereldwijd worden afgeleverd.
 • U kunt voor +450 chemische grondstoffen terecht bij Vivochem.
 • Natriummetabisulfiet kan in zowel feed als food grade worden geleverd.
 • Is het niet mogelijk om chemische grondstoffen op te slaan op uw eigen locatie? Uw chemische grondstoffen kunnen worden opgeslagen in onze volledig uitgeruste PGS hal.
 • Wij leveren uw natriummetabisulfiet standaard binnen 2-3 werkdagen af.

Wat is natriummetabisulfiet?

Natriummetabisulfiet, ook wel natriumdisulfiet genoemd, komt voor als een wit kristallijn poeder. Het is zeer goed oplosbaar in water. Natriumdisulfiet is een anorganische verbinding tussen natrium, zwavel en zuurstof. Het kent veel verschillende toepassingen. Zo wordt het gebruikt als antioxidant en conserveermiddel (E223). Ook wordt het ingezet om de verkleuring van droog fruit te voorkomen. Daarnaast wordt natriummetabisulfiet gebruikt in cosmetica, geneesmiddelen en in de fotografie.

Een vrijblijvende offerte aanvragen voor natriumdisulfiet

Het aanvragen van een offerte voor natriummetabisulfiet doet door het offerteformulier op deze pagina in te vullen. Hier vult u slechts in wat uw gewenste verpakking is, wat uw ordervolume is en wat uw contactgegevens zijn. Binnen één werkdag ontvangt u dan een vrijblijvende offerte met onze scherpe prijs voor natriumdisulfiet. Wij zullen contact met u opnemen om alle belangrijke zaken zoals de prijs en levertijd met u te bespreken. Als u akkoord gaat zorgen wij ervoor dat uw natriummetabisulfiet binnen 3 werkdagen wordt afgeleverd op uw gewenste locatie. Een andere leverdatum is in overleg uiteraard ook mogelijk.

Vivochem in beeld

Hoe gaan wij te werk voor onze klanten?

Bij Vivochem bent u verzekerd van goede service, maar hoe gaan wij te werk voor onze klanten? In deze korte video krijgt u een impressie van al onze faciliteiten en processen in onze warehouse in Almelo. Zo krijgt u een beeld van de diensten die wij ook graag voor u willen uitvoeren.

Over Vivochem

Chemie is een essentieel onderdeel van uw productie. Of het nu gaat om de ontvetter van uw machines, of om de chemie tussen uw medewerkers; als B2B-partner zorgt Vivochem voor de chemie in uw bedrijf.

Wat betreft de distributie van chemicaliën is Vivochem met veel ervaring een gevestigde waarde in de chemische sector. Kennis, know-how, persoonlijk contact en flexibele leveringen onderscheiden Vivochem van andere spelers op de markt.

Gelegen aan de “Port of Twente” op business park XL, brengt het ADR warehouse van Vivochem dagelijks een 100tal gemotiveerde medewerkers op de been om uw chemische producten veilig, verantwoord en naar wens af te leveren op uw locatie.

Een uitgebreid assortiment aan basischemicaliën, onder te verdelen in o.a. zuren, basen, glycolen, fosfaten, solventen, surfactants en peroxiden staat klaar om te worden uitgeleverd in de door u gewenste verpakking. Meer weten over de beschikbare verpakkingen? Bekijk dan deze korte video waarin wij meer vertellen over al onze verpakkingsmogelijkheden.

Op elk gewenst moment van de dag kunt u online een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen. Niet later dan na één werkdag ontvangt u de offerte of neemt één van onze enthousiaste medewerkers contact met u op. Het kan immers zo zijn dat wij nog bijkomende informatie nodig hebben om de offerte zo accuraat mogelijk voor u op te stellen.

Bijna het gehele productassortiment is leverbaar uit voorraad en kan tot maximaal 3 werkdagen na ontvangst van de bestelling bij u worden afgeleverd.

Naast de chemische distributie binnen Europa, is Vivochem ook wereldwijd actief om u te ondersteunen met de export van chemische grondstoffen. Bekijk onze exportpagina voor meer info over wereldwijde chemische export.

 

Uw benodigde chemische grondstoffen niet gevonden?

Bekijk dan onze selectie van onze producten met toepassingen in verschillende sectoren:

Wilt u contact opnemen of heeft u een vraag voor ons? Tijdens kantooruren zijn wij te bereiken via +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl.

Meer informatie

Veel gestelde vragen

Waar kan ik de veiligheidsbladen van natriummetabisulfiet vinden?

De veiligheidsbladen kunt u opvragen door het contactformulier in te vullen.

Waar kan ik de kwaliteitscertificaten vinden?

De kwaliteitscertificaten kunt u vinden op de downloadpagina. Hier vindt u overigens ook onze algemene voorwaarden.

Produceert of mengt ViVoChem chemische grondstoffen?

Nee, ViVoChem is distributeur van chemische grondstoffen.

Kan ik dit product als consument online bestellen?

Nee, ViVoChem is een groothandel en heeft geen webshop. Het is niet mogelijk om bestellingen te plaatsen. U kunt een offerte aanvragen door het offerte aanvraag formulier op deze pagina in te vullen.

Hoe werkt het bestelproces bij ViVoChem?

Het bestelproces is als volgt:

 1. U vult het offerteformulier in.
 2. Binnen één werkdag ontvangt u een vrijblijvende offerte en nemen we contact met u op.
 3. Wij bespreken alle belangrijke zaken met u.
 4. Zodra u akkoord gaat, zorgen we ervoor dat u binnen 3 werkdagen uw natriummetabisulfiet ontvangt.

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z