CAS nr. 95481-62-2

Dibasic ester

Industrial grade

''Vivochem is een ervaren totaalleverancier van chemische grondstoffen en wij bieden een breed scala aan producten en diensten aan, waaronder Dibasic ester.''

Ons assortiment omvat een voedingsgeschikte variant die voldoet aan de Europese E-nummerregelgeving. Wilt u weten welke prijzen en levermogelijkheden wij bieden voor Dibasic ester? Vraag dan een offerte aan en wij zullen binnen één werkdag contact met u opnemen om uw wensen te bespreken. Of het nu gaat om kleine of grote hoeveelheden, wij zijn in staat om aan uw behoeften te voldoen en bieden de beste oplossingen voor uw bedrijf.

  • Beschikbaar in Bulk, IBC, Pallet drums, Pallet cans
  • Molecuulformule C21H36O12
  • CAS-nummer 95481-62-2
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Vivochem is een toonaangevende leverancier van chemische grondstoffen en biedt meer dan 450 verschillende producten aan

Wij leveren onze chemicaliën vanuit ons warehouse in Almelo aan bedrijven over de hele wereld.

Elk bedrijf heeft zijn eigen unieke behoeften als het gaat om chemische grondstoffen, en ons uitgebreide leverprogramma biedt een breed scala aan oplossingen. Of u nu Dibasic ester nodig heeft of andere chemicaliën uit ons assortiment, wij hebben alles wat u nodig heeft om uw processen voort te zetten.

Met ons grote magazijn en uitgebreide voorraad zijn veel van onze producten direct leverbaar, waardoor wij een snelle levertijd van 3 werkdagen kunnen garanderen. Wij zijn er trots op dat wij onze klanten kunnen voorzien van hoogwaardige producten en uitstekende service om aan hun behoeften te voldoen.

Waarom kiezen bedrijven voor Vivochem als hun chemieleverancier?

• Wij bieden persoonlijk contact en zijn altijd beschikbaar om met u mee te denken.

• U profiteert van onze voordelige standaardprijzen, zodat u niet te veel betaalt.

• Wij leveren uw chemicaliën binnen 3 werkdagen op de door u gewenste locatie.

• Binnen één werkdag ontvangt u een vrijblijvende offerte.

• Uw medewerkers zijn verzekerd van veiligheid, omdat wij uw chemicaliën altijd in een UN-gekeurde verpakking leveren.

• Heeft u geen mogelijkheid om uw chemicaliën op te slaan? Wij bieden veilige opslag van uw chemische grondstoffen in onze moderne PGS 15 hal.

Wat is Dibasic ester?

Dibasic ester (DBE) is een chemische stof die wordt gebruikt als oplosmiddel en als grondstof in de chemische industrie. Het is een mengsel van drie esters van adipinezuur en bevat geen oplosmiddelen op basis van koolwaterstoffen. DBE heeft een laag vlampunt en is biologisch afbreekbaar, waardoor het als een veiliger alternatief wordt beschouwd voor veel oplosmiddelen op basis van koolwaterstoffen.

Ontvang voordelige prijzen voor Dibasic ester

Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan door het formulier op onze website in te vullen. Vermeld daarbij uw gewenste verpakking, ordergrootte en contactgegevens. Binnen 1 werkdag ontvangt u van ons een offerte waarin wij alles bespreken van prijs tot toepassingen. Als u akkoord gaat met de offerte, zorgen wij ervoor dat uw bestelling binnen 2-3 werkdagen wordt afgeleverd op de gewenste locatie.

Wat kunnen wij voor onze klanten doen?

Ons warehouse in Almelo biedt talloze mogelijkheden om onze klanten van dienst te zijn. Wij verzorgen niet alleen het drumming en warehousing van chemicaliën, maar ook de opslag, verpakking en transport van uw goederen. Bovendien hebben wij een korte video gemaakt waarin wij u graag een impressie geven van onze werkzaamheden en onze moderne faciliteiten.

Over Vivochem

Vivochem, ooit gestart als “Visser Vogelzang Chemie BV” en sinds 2011 onderdeel van de internationale BÜFA-groep, is dé B2B-partner wat betreft de distributie, opslag, drumming en export van chemische grondstoffen.

Bedrijven uit een diversiteit aan sectoren vertrouwen dagelijks op de producten en diensten van Vivochem. Het persoonlijke contact, de mogelijkheid tot outsourcing van chemische goederen en de flexibiliteit in levering behoren tot de top 3 added values waarover Vivochem volgens haar afnemers beschikt.

De locatie van Vivochem, aan het XL Businesspark Almelo, is uiterst gunstig gelegen voor een snelle distributie van chemie binnen de Benelux en Europa. Ook voor de wereldwijde export van chemicaliën bent u bij Vivochem aan het juiste adres; gesitueerd vlakbij de logistieke hotspot “Port of Twente” verscheept Vivochem uw chemische producten snel en accuraat. Meer weten over de exportmogelijkheden bij Vivochem? Bekijk dan onze exportpagina.

Welke (groot)verpakking u ook zoekt, Vivochem zorgt voor het juiste product, in de juiste verpakking. Moet uw locatie aan strikte veiligheidsnormen voldoen? Wellicht is de Varibox een oplossing. Meer over al onze verpakkingen komt u te weten in deze video waarin wij alles vertellen over onze verpakkingsmogelijkheden.

Offerte aanvragen bij Vivochem? Dat kunt u eenvoudig online door het formulier op een productpagina in te vullen, of via het algemene contactformulier. Een vrijblijvende offerte wordt u binnen één werkdag toegestuurd. Hebben wij nog bijkomende informatie nodig voor het opmaken van de offerte, dan contacteren wij u eerst.

 

Behoefte aan meer chemische grondstoffen?

Ook voor chemische grondstoffen voor toepassingen in andere sectoren kunt u bij ons terecht:

Vragen of opmerkingen?
Wij zijn telefonisch te bereiken tijdens kantooruren op +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl.

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z