CAS nr. 124-17-4

Butyldiglycolacetaat

Industrial grade

“Butyldiglycolacetaat is beschikbaar in verschillende kwaliteiten”

Bent u opzoek naar een leverancier die butyldiglycolacetaat snel en veilig kan afleveren op uw gewenste locatie? Dan bent u op het juiste adres, ViVoChem is meer dan een leverancier van chemische grondstoffen. Wij kunnen chemische grondstoffen ook voor u afvullen in de gewenste verpakking en opslaan in ons moderne warehouse.

Butyldiglycolacetaat (BDGA) is direct uit voorraad leverbaar. Vraag een offerte aan voor butyldiglycolacetaat en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

  • Beschikbaar in IBC, Pallet drums, Pallet cans, Bulk
  • Molecuulformule C10H20O4
  • CAS-nummer 124-17-4
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Chemische distributie, drumming, warehousing & export

Ons doel is om u volledig te ontzorgen op het gebied van chemische distributie. Dit doen wij door middel van persoonlijk contact, flexibiliteit en onze expertise. Daarnaast kunnen wij u van dienst zijn met meer dan alleen chemische distributie. Zo behoren ook drumming en warehousing tot de diensten die wij u kunnen aanbieden.

Veiligheid staat bij ons altijd op de eerste plaats. Wij voldoen aan alle strenge veiligheidseisen om chemische grondstoffen af te mogen vullen en op te slaan.

Wilt u uw chemische grondstoffen in het buitenland ontvangen? Geen zorgen, wij leveren uw chemische grondstoffen wereldwijd. Neem gerust even contact op met onze exportafdeling, zij helpen u graag verder.

De voordelen van het bestellen bij Vivochem

  • Wij bieden u voordelige prijzen voor butyldiglcolacetaat en +450 andere chemische grondstoffen.
  • Butyldiglycolacetaat is direct uit voorraad leverbaar en kan binnen 3 werkdagen worden geleverd op uw locatie.
  • Vivochem beschikt over een eigen wagenpark met een 10-tal moderne vrachtwagens, voorzien van de nieuwste technologieën omtrent veiligheid en duurzaamheid.
  • Heeft u geen ruimte of is het niet toegestaan om chemicaliën op te slaan op uw eigen locatie? Wij slaan deze graag voor u op in onze volledig uitgeruste PGS hal.
  • Wilt u chemische grondstoffen exporteren? Een getraind team staat dagelijks voor u klaar om innovatieve oplossingen aan te bieden voor al uw export business.
  • Wilt u meer informatie over een product of heeft u een vraag? Wij staan altijd voor u klaar, beantwoorden graag uw vragen en denken oplossingsgericht mee.

Wat is butyldiglycolacetaat?

Butyldiglycolacetaat (BDGA) is een kleurloze vloeistof met een kenmerkende geur en is matig oplosbaar in water. BDGA is goed oplosbaar in de meest voorkomende organische solventen.

Butyldiglycolacetaat wordt veelvuldig toegepast als oplosmiddel in verven, lakken, inkten en coatings. Zelfs in lage concentraties verbetert BDGA de uitvloeiing van coatings. Ook is het product een uitermate geschikt oplosmiddel voor houtbeitsen, meubelreinigers en balpen pasta's. Een lage concentratie BDGA (1 à 2%) verhoogt de viscositeit van PVC al aanzienlijk, zodat de verwerking ervan makkelijker wordt. Ook vertraagt dezelfde lage concentratie BDGA de verdikking van pvc-pasta’s tijdens de opslag ervan.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Een vrijblijvende offerte kunt u zeer eenvoudig aanvragen door het formulier op onze pagina in te vullen. Hier geeft u aan wat uw gewenste verpakking is, wat uw ordervolume is en wat uw contactgegevens zijn. Vanaf het moment dat u op verzenden hebt geklikt, ontvangt u binnen één werkdag uw vrijblijvende offerte voor uw butyldiglycolacetaat. Wij zullen de prijs, het leverproces en andere belangrijke zaken met u bespreken. Zodra u akkoord gaat zorgen wij ervoor dat u binnen 3 werkdagen uw butyldiglycolacetaat ontvangt op uw gewenste locatie.

Vivochem in beeld

Korte impressie van het proces binnen Vivochem

Benieuwd naar de warehouse voorzieningen van Vivochem? Bekijk de video voor een korte impressie.

Over Vivochem

Chemie is een essentieel onderdeel van uw productie. Of het nu gaat om de ontvetter van uw machines, of om de chemie tussen uw medewerkers; als B2B-partner zorgt Vivochem voor de chemie in uw bedrijf.

Wat betreft de distributie van chemicaliën is Vivochem met veel ervaring een gevestigde waarde in de chemische sector. Kennis, know-how, persoonlijk contact en flexibele leveringen onderscheiden Vivochem van andere spelers op de markt.

Gelegen aan de “Port of Twente” op business park XL, brengt het ADR warehouse van Vivochem dagelijks een 100tal gemotiveerde medewerkers op de been om uw chemische producten veilig, verantwoord en naar wens af te leveren op uw locatie.

Een uitgebreid assortiment aan basischemicaliën, onder te verdelen in o.a. zuren, basen, glycolen, fosfaten, solventen, surfactants en peroxiden staat klaar om te worden uitgeleverd in de door u gewenste verpakking. Meer weten over de beschikbare verpakkingen? Bekijk dan deze korte video waarin wij meer vertellen over al onze verpakkingsmogelijkheden.

Op elk gewenst moment van de dag kunt u online een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen. Niet later dan na één werkdag ontvangt u de offerte of neemt één van onze enthousiaste medewerkers contact met u op. Het kan immers zo zijn dat wij nog bijkomende informatie nodig hebben om de offerte zo accuraat mogelijk voor u op te stellen.

Bijna het gehele productassortiment is leverbaar uit voorraad en kan tot maximaal 3 werkdagen na ontvangst van de bestelling bij u worden afgeleverd.

Naast de chemische distributie binnen Europa, is Vivochem ook wereldwijd actief om u te ondersteunen met de export van chemische grondstoffen. Bekijk onze exportpagina voor meer info over wereldwijde chemische export.

 

Uw benodigde chemische grondstoffen niet gevonden?

Bekijk dan onze selectie van onze producten met toepassingen in verschillende sectoren:

Wilt u contact opnemen of heeft u een vraag voor ons? Tijdens kantooruren zijn wij te bereiken via +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl.

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. ViVoChem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z