CAS nr. 107-41-5

Hexyleenglycol

Industrial grade

Hexyleenglycol of 2-Methyl-2,4-pentaandiol is een kleurloze viskeuze vloeistof en is volledig mengbaar met water. 

 

  • Beschikbaar in IBC, Pallet drums, Bulk
  • Molecuulformule C6H14O2
  • CAS-nummer 107-41-5
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Toepassingen

De voornaamste toepassing van Hexyleenglycol is als solvent in de paints- en coatings industrie in verven, lakken en vernissen. Ook in detergenten en andere schoonmaakmiddelen kan Hexyleenglycol worden toegepast. Verder kent Hexyleenglycol zijn functie als verzachter en bevochtiger in de textiel- en lederverwerkende industrie, als smeermiddel bij het boren naar olie en gas en als component in hydraulische vloeistoffen. In de personal care industrie wordt de stof gebruikt in de samenstelling van parfums en diverse soorten cosmetica.

Levertermijn

Hexyleenglycol is leverbaar uit voorraad. Na ontvangst van de order is de standaard levertermijn 2-3 werkdagen (Benelux). Wilt u Hexyleenglycol exporteren? Levertermijnen en haven van ontvangst in overleg.

ViVoChem in beeld

Chemie verpakking kiezen?

Benieuwd welke verpakkingsmogelijkheden er zijn voor chemie? Bekijk onze korte uitleg video met de verschillende soorten verpakkingsmogelijkheden voor chemie. 

Over ViVoChem

Chemie is een essentieel onderdeel van uw productie. Of het nu gaat om de ontvetter van uw machines, of om de chemie tussen uw medewerkers; als B2B-partner zorgt ViVoChem voor de chemie in uw bedrijf.

Wat betreft de distributie van chemicaliën is ViVoChem met 130 jaar ervaring een gevestigde waarde in de chemische sector. Kennis, know-how, persoonlijk contact en flexibele leveringen onderscheiden ViVoChem van andere spelers op de markt.

Gelegen aan de “Port of Twente” op business park XL, brengt het ADR warehouse van ViVoChem dagelijks een 100tal gemotiveerde medewerkers op de been om uw chemische producten veilig, verantwoord en naar wens af te leveren op uw locatie.

Een uitgebreid assortiment aan basischemicaliën, onder te verdelen in o.a. zuren, basen, glycolen, fosfaten, solventen, surfactants en peroxiden staat klaar om te worden uitgeleverd in de door u gewenste verpakking. Meer weten over de beschikbare verpakkingen? Bekijk dan deze korte video.

Op elk gewenst moment van de dag kunt u online een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen. Niet later dan na één werkdag ontvangt u de offerte of neemt één van onze enthousiaste medewerkers contact met u op. Het kan immers zo zijn dat wij nog bijkomende informatie nodig hebben om de offerte zo accuraat mogelijk voor u op te stellen.

Bijna het gehele productassortiment is leverbaar uit voorraad en kan tot maximaal 3 werkdagen na ontvangst van de bestelling bij u worden afgeleverd.

Naast de chemische distributie binnen Europa, is ViVoChem ook wereldwijd actief om u te ondersteunen met de export van chemische grondstoffen. Meer info over wereldwijde chemische export vindt u hier.

Wilt u contact opnemen of heeft u een vraag voor ons? Tijdens kantooruren zijn wij te bereiken via +31 (0)556 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. ViVoChem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z