CAS nr. 107-41-5

Hexyleenglycol

Industrial grade

“Dé B2B-partner voor al uw benodigde chemische grondstoffen”

Vivochem staat bekend als dé leverancier voor +450 chemische grondstoffen, waaronder Hexyleenglycol.

  • Beschikbaar in Bulk, IBC, Pallet drums
  • Molecuulformule C6H14O2
  • CAS-nummer 107-41-5
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Vivochem ontzorgt u niet alleen bij chemische distributie

Veel jaren ervaring en een klantenbestand van +1000 bedrijven, maken van Vivochem een gevestigde waarde in de chemiebranche. Ons doel is om klanten te ontzorgen bij chemische distributie en dit in de breedste zin van het woord. Zo kunt u naast chemische distributie ook bij ons terecht voor drumming en warehousing. 

Om de kwaliteit en veiligheid te kunnen waarborgen, beschikken wij over verschillende ECO- en kwaliteitscertificaten. Deze kunt u downloaden op onze downloadpagina.

Waarom bestellen bedrijven hun Hexyleenglycol bij Vivochem?

  • Bij Vivochem betaalt u nooit teveel voor uw Hexyleenglycol.
  • Uw Hexyleenglycol In het buitenland ontvangen? Ons export-team voorziet u van de benodigde papieren en regelt het transport.
  • Contact dat verder gaat dan alleen vragen beantwoorden, wij denken met u mee!
  • Uw chemische grondstoffen veilig op laten slaan? Bij Vivochem kunnen wij de volgende ADR-klassen veilig voor u opslaan: 3, 4.1, 5.1, 6.1, 8 en 9.
  • Vraag gemakkelijk een vrijblijvende een offerte aan en ontvang deze binnen een werkdag.
  • U bent verzekerd van een snelle en flexibele levering van Hexyleenglycol.

Wat is Hexyleenglycol?

Hexyleenglycol of 2-Methyl-2,4-pentaandiol is een kleurloze viskeuze vloeistof en is volledig mengbaar met water.

De voornaamste toepassing van Hexyleenglycol is als solvent in de paints- en coatings industrie in verven, lakken en vernissen. Ook in detergenten en andere schoonmaakmiddelen kan Hexyleenglycol worden toegepast. Verder kent Hexyleenglycol zijn functie als verzachter en bevochtiger in de textiel- en leder verwerkende industrie, als smeermiddel bij het boren naar olie en gas en als component in hydraulische vloeistoffen. In de personal care industrie wordt de stof gebruikt in de samenstelling van parfums en diverse soorten cosmetica.

Een vrijblijvende offerte aanvragen voor Hexyleenglycol

U kunt binnen enkele minuten een offerte aanvragen voor Hexyleenglycol. U geeft aan in welke verpakking u uw chemische grondstoffen zou willen ontvangen, wat uw ordervolume is en wat uw contactgegevens zijn. Binnen één werkdag ontvangt u dan uw vrijblijvende offerte. Als alles akkoord is zetten wij alles in gang om uw Hexyleenglycol binnen 3 werkdagen af te leveren.

Vivochem in beeld

Altijd goede service voor onze klanten

Dagelijks voorzien wij bedrijven uit verschillende sectoren en landen van hun chemische grondstoffen. Om dit op een goede manier te kunnen doen voldoen onze faciliteiten aan de strengste regelgeving omtrent ADR. Daarbij zijn onze medewerkers gecertificeerd om veilig en verantwoord met uw chemische grondstoffen te werk te gaan. Zien hoe wij dit in de praktijk doen? Bekijk deze korte video waarin we u een impressie geven.

Over Vivochem

Chemie is een essentieel onderdeel van uw productie. Of het nu gaat om de ontvetter van uw machines, of om de chemie tussen uw medewerkers; als B2B-partner zorgt Vivochem voor de chemie in uw bedrijf.

Wat betreft de distributie van chemicaliën is Vivochem met 130 jaar ervaring een gevestigde waarde in de chemische sector. Kennis, know-how, persoonlijk contact en flexibele leveringen onderscheiden Vivochem van andere spelers op de markt.

Gelegen aan de “Port of Twente” op business park XL, brengt het ADR warehouse van Vivochem dagelijks een 100tal gemotiveerde medewerkers op de been om uw chemische producten veilig, verantwoord en naar wens af te leveren op uw locatie.

Een uitgebreid assortiment aan basischemicaliën, onder te verdelen in o.a. zuren, basen, glycolen, fosfaten, solventen, surfactants en peroxiden staat klaar om te worden uitgeleverd in de door u gewenste verpakking. Meer weten over de beschikbare verpakkingen? Bekijk dan deze korte video.

Op elk gewenst moment van de dag kunt u online een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen. Niet later dan na één werkdag ontvangt u de offerte of neemt één van onze enthousiaste medewerkers contact met u op. Het kan immers zo zijn dat wij nog bijkomende informatie nodig hebben om de offerte zo accuraat mogelijk voor u op te stellen.

Bijna het gehele productassortiment is leverbaar uit voorraad en kan tot maximaal 3 werkdagen na ontvangst van de bestelling bij u worden afgeleverd.

Naast de chemische distributie binnen Europa, is Vivochem ook wereldwijd actief om u te ondersteunen met de export van chemische grondstoffen. Meer info over wereldwijde chemische export vindt u hier.

Wilt u contact opnemen of heeft u een vraag voor ons? Tijdens kantooruren zijn wij te bereiken via +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z