CAS nr. 584-08-7

Kaliumcarbonaat

Industrial grade

“Vivochem combineert scherpe prijzen met flexibiliteit en duurzaamheid”

Bent u opzoek naar kaliumcarbonaat? Vivochem heeft dat en 450 andere chemische grondstoffen op voorraad. Daarbij bent u bij ons verzekerd van persoonlijk contact, flexibiliteit, transparantie en expertise.

  • Beschikbaar in Pallet zakken (1000 kg)
  • CAS-nummer 584-08-7
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Dé groothandel en distributeur van chemicaliën

De chemiebranche vereist enige kennis. Wij weten als geen ander dat chemicaliën bij veel bedrijven aan de basis staan voor processen. Wij hebben genoeg kennis en ervaring om met u mee te denken over oplossingen.

Ons doel is om onze klanten volledig te ontzorgen op het gebied van het distribueren van chemicaliën. Hoe doen wij dit? Er wordt wel eens gezegd “een goed begin is het halve werk.” In ons warehouse, gelegen aan het XL Businesspark in Almelo, bereiden onze medewerkers alles voor. Deze zorgen ervoor dat de chemische grondstoffen in een veilige UN-gekeurde verpakking worden verpakt en laden deze in de vrachtwagens. Een moderne transportvloot, bestaande uit 10 vrachtwagens, bestuurd door betrouwbaar personeel, zorgt er dan voor dat uw chemicaliën veilig worden afgeleverd op de gewenste plek. Op onze locatie kunnen wij ook chemicaliën afvullen en opslaan voor onze klanten.

Waarom kiezen bedrijven voor Vivochem?

  • Door goed in te kopen, kunnen wij scherpe prijzen bieden voor kaliumcarbonaat.
  • Wij bieden contact dat verder gaat dan alleen vragen beantwoorden. Wij denken met u mee!
  • Kaliumcarbonaat is direct uit voorraad leverbaar en kan binnen 2-3 werkdagen worden afgeleverd.
  • Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij ons. Wij waarborgen dit dus ook in al onze processen.
  • Na offerte aanvraag sturen wij u binnen 1 werkdag een offerte toe.
  • Naast kaliumcarbonaat leveren wij nog meer dan 450 chemicaliën.

Wat is kaliumcarbonaat?

Kaliumcarbonaat (potas) is een witte poeder (granulaat) dat goed oplost in water. De voedingsgeschikte variant staat bekend onder het E-nummer E501. Kaliumcarbonaat kent veel toepassingen in verschillende industrieën.

In de technische industrie wordt het veelal gebruikt bij de productie van glas. In de voedingsindustrie kent dit additief (E501) zijn toepassingen als zuurteregelaar, als stabilisator en als rijsmiddel. Kaliumcarbonaat is de actieve stof die ervoor zorgt dat het deeg rijst.

Vraag nu vrijblijvend uw offerte voor kaliumcarbonaat aan

Een vrijblijvende offerte voor kaliumcarbonaat vraagt u eenvoudig aan door middel van het formulier op deze pagina. Nadat u alle benodigde informatie heeft ingevoerd, zorgen wij ervoor dat u binnen 1 werkdag uw vrijblijvende offerte ontvangt. Wij bespreken alles samen met u en zorgen er bij akkoord voor dat u binnen twee werkdagen uw kaliumcarbonaat ontvangt.

Bent u benieuwd naar hoe wij te werk gaan voor onze klanten? Bekijk dan deze korte impressievideo

Over Vivochem

Chemie is een essentieel onderdeel van uw productie. Of het nu gaat om de ontvetter van uw machines, of om de chemie tussen uw medewerkers; als B2B-partner zorgt Vivochem voor de chemie in uw bedrijf.

Wat betreft de distributie van chemicaliën is Vivochem met veel ervaring een gevestigde waarde in de chemische sector. Kennis, know-how, persoonlijk contact en flexibele leveringen onderscheiden Vivochem van andere spelers op de markt.

Gelegen aan de “Port of Twente” op business park XL, brengt het ADR warehouse van Vivochem dagelijks een 100tal gemotiveerde medewerkers op de been om uw chemische producten veilig, verantwoord en naar wens af te leveren op uw locatie.

Een uitgebreid assortiment aan basischemicaliën, onder te verdelen in o.a. zuren, basen, glycolen, fosfaten, solventen, surfactants en peroxiden staat klaar om te worden uitgeleverd in de door u gewenste verpakking. Meer weten over de beschikbare verpakkingen? Bekijk dan deze korte video waarin wij meer vertellen over al onze verpakkingsmogelijkheden.

Op elk gewenst moment van de dag kunt u online een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen. Niet later dan na één werkdag ontvangt u de offerte of neemt één van onze enthousiaste medewerkers contact met u op. Het kan immers zo zijn dat wij nog bijkomende informatie nodig hebben om de offerte zo accuraat mogelijk voor u op te stellen.

Bijna het gehele productassortiment is leverbaar uit voorraad en kan tot maximaal 3 werkdagen na ontvangst van de bestelling bij u worden afgeleverd.

Naast de chemische distributie binnen Europa, is Vivochem ook wereldwijd actief om u te ondersteunen met de export van chemische grondstoffen. Bekijk onze exportpagina voor meer info over wereldwijde chemische export.

 

Uw benodigde chemische grondstoffen niet gevonden?

Bekijk dan onze selectie van onze producten met toepassingen in verschillende sectoren:

Wilt u contact opnemen of heeft u een vraag voor ons? Tijdens kantooruren zijn wij te bereiken via +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl.

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z