CAS nr. 107-21-1

Monoethyleenglycol

Industrial grade

“MEG is direct uit voorraad leverbaar”

Monoethyleenglycol, ook wel MEG genoemd, is een alcohol dat voorkomt als een viskeuze en kleurloze vloeistof met een zoete smaak. Het kent veel toepassingen, maar wordt vooral gebruikt als antivriesmiddel. Meer informatie over onze monoethyleenglycol? Neem dan contact met ons op, één van onze medewerkers helpt u dan graag verder. 
 

 • Beschikbaar in Bulk, IBC, Pallet drums, Pallet cans
 • Molecuulformule C2H6O2
 • CAS-nummer 107-21-1
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Vivochem is dé partner op het gebed van chemische distributie.

Bedrijven uit diverse sectoren vertrouwen dagelijks op de producten en diensten van Vivochem. Ons doel is om bedrijven volledig te ontzorgen op het gebied van chemische distributie. Dit willen wij bereiken door middel van persoonlijk contact, de mogelijkheid tot outsourcing van chemische goederen en flexibiliteit in de levering.

Monoethyleenglycol is direct uit voorraad leverbaar. Het is mogelijk om deze af te leveren verschillende verpakkingseenheden. Bij Vivochem heeft de keuze tussen IBC’s, Pallet drums, Pallet cans en Bulk. Welke verpakking het ook is, bij Vivochem weet u dat het veilig is. Alle verpakkingen zijn namelijk UN-gekeurd. 

Melkzuur bestellen bij Vivochem? Vraag dan vrijblijvend uw offerte aan

 • Vivochem beschikt over veel kennis en expertise op het gebied van chemische distributie.
 • Wij bieden altijd de scherpste prijzen voor monoethyleenglycol.
 • Monoethyleenglycol snel nodig? Wij hanteren een standaard levertermijn van 2-3 werkdagen.
 • Wij kunnen uw chemische grondstoffen wereldwijd leveren.
 • Wij hebben een ruim aanbod van meer dan 450 chemische grondstoffen.
 • Er staat altijd een medewerker voor u klaar die met u meedenkt.

Vraag uw vrijblijvende offerte voor monoethyleenglycol aan

U vraagt eenvoudig een vrijblijvende offerte aan door het offerte formulier op deze pagina in te vullen. Hier vragen wij slechts drie dingen van u:

 1. De gewenste verpakkingseenheid
 2. De ordervolume
 3. Uw contactgegevens

Binnen één werkdag ontvangt u een vrijblijvende offerte. Gaat u akkoord met de offerte? Dan leveren onze  gecertificeerde chauffeurs uw monoethyleenglycol binnen 3 werkdagen af. Onze levering is flexibel, dus in overleg kan er ook worden gekozen voor een latere leverdatum.

Vivochem in beeld

Over Vivochem

Monoethyleenglycol wordt in veel verschillende verpakkingen geleverd. Bij Vivochem staat veiligheid centraal. Daarom leveren wij altijd in een UN-gekeurde verpakking. In deze korte video vertelt Daniel alles over onze verpakkingsmogelijkheden. 

Over Vivochem

Vivochem, ooit gestart als “Visser Vogelzang Chemie BV” en sinds 2011 onderdeel van de internationale BÜFA-groep, is dé B2B-partner wat betreft de distributie, opslag, drumming en export van chemische grondstoffen.

Bedrijven uit een diversiteit aan sectoren vertrouwen dagelijks op de producten en diensten van Vivochem. Het persoonlijke contact, de mogelijkheid tot outsourcing van chemische goederen en de flexibiliteit in levering behoren tot de top 3 added values waarover Vivochem volgens haar afnemers beschikt.

De locatie van Vivochem, aan het XL Businesspark Almelo, is uiterst gunstig gelegen voor een snelle distributie van chemie binnen de Benelux en Europa. Ook voor de wereldwijde export van chemicaliën bent u bij Vivochem aan het juiste adres; gesitueerd vlakbij de logistieke hotspot “Port of Twente” verscheept Vivochem uw chemische producten snel en accuraat. Meer weten over de exportmogelijkheden bij Vivochem? Bekijk dan onze exportpagina.

Welke (groot)verpakking u ook zoekt, Vivochem zorgt voor het juiste product, in de juiste verpakking. Moet uw locatie aan strikte veiligheidsnormen voldoen? Wellicht is de Varibox een oplossing. Meer over al onze verpakkingen komt u te weten in deze video waarin wij alles vertellen over onze verpakkkingsmogelijkheden.

Offerte aanvragen bij Vivochem? Dat kunt u eenvoudig online door het formulier op een productpagina in te vullen, of via het algemene contactformulier. Een vrijblijvende offerte wordt u binnen één werkdag toegestuurd. Hebben wij nog bijkomende informatie nodig voor het opmaken van de offerte, dan contacteren wij u eerst.

 

Behoefte aan meer chemische grondstoffen?

Ook voor chemische grondstoffen voor toepassingen in andere sectoren kunt u bij ons terecht:

Vragen of opmerkingen?
Wij zijn telefonisch te bereiken tijdens kantooruren op +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl.

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z