CAS nr. 7757-82-6

Natriumsulfaat

“Vivochem biedt altijd scherpe prijzen voor natriumsulfaat!”

Scherpe prijzen en flexibele levering maken Vivochem dé partner voor natriumsulfaat. Offerte aanvragen voor natriumsulfaat? Vul het offerteformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

 

  • Beschikbaar in Bulk, Pallet zakken (1000 kg)
  • CAS-nummer 7757-82-6
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Vivochem is dé leverancier van natriumsulfaat en +450 andere chemische grondstoffen

Bent u opzoek naar een partner die met u mee denkt bij bestellen van chemische producten? Bij Vivochem bent u aan het juiste adres. Naast chemische distributie kunnen wij chemische grondstoffen voor u afvullen en opslaan in ons moderne ADR warehouse.

Benieuwd naar ons hele productaanbod? Bekijk al onze +450 chemische grondstoffen in ons productoverzicht.

Wat is natriumsulfaat?

Natriumsulfaat, ook Glauberzout of Wonderzout genoemd, ontstaat bij de productie van Zoutzuur door de reactie van natriumchloride en zwavelzuur. Het is een witte, kristallijne, vaste stof. De meest voorkomende vorm is het Decahydraat.

Natriumsulfaat wordt gebruikt in de glasindustrie, de textielindustrie en de galvanische industrie. Het wordt onder E-nummer E514 ook gebruikt in voedingsmiddelen als zuurteregelaar en antiklontermiddel.

Waarom klanten chemische grondstoffen bestellen bij Vivochem

  • Onze eigen moderne transportvloot, bestaande uit 10 vrachtwagens, wordt bestuurd door betrouwbaar personeel.
  • U ontvangt binnen één werkdag na aanvraag een geheel vrijblijvende offerte.
  • Naast natriumsulfaat hebben wij een ruim aanbod van +450 chemische grondstoffen.
  • Vivochem hanteert een snelle levertijd van maximaal 3 werkdagen.
  • Vivochem beschikt over moderne drumming en warehousing faciliteiten.
  • Door scherp in te kopen bieden wij altijd lage prijzen.

Vraag uw vrijblijvende offerte aan bij Vivochem

Op het moment dat u een offerte aanvraagt bij Vivochem, gaan onze verkoopmedewerkers direct voor u aan de slag om binnen één werkdag een vrijblijvende offerte naar  u te sturen. Gaat u akkoord met de offerte? Dan wordt binnen 3 werkdagen op locatie geleverd door onze gecertificeerde chauffeurs. In overleg kan er altijd gekozen worden voor een latere leverdatum.

Vivochem in beeld

Hoe wij veilig chemische grondstoffen verpakken voor onze klanten

Natriumsulfaat wordt in een groot aantal industrieën gebruikt. Hierbij is het van groot belang dat het in een veilige verpakking wordt geleverd. Bij Vivochem leveren wij altijd in een veilige UN-gekeurde verpakking. Bekijk deze korte video waarin Daniël vertelt over al onze verpakkingen.

Over Vivochem

Vivochem is dé B2B-partner voor een uitgebreid aanbod aan basischemicaliën.
Met ruim 130 jaar ervaring in de chemische distributie bent u verzekerd van geruime kennis, expertise en know-how. Wij staan klaar om u te ondersteunen bij al uw processen. Een kijkje achter de schermen bij Vivochem? Bekijk dan deze impressievideo van onze warehouse in Almelo.

Vanuit het XL Businesspark, gelegen aan de logistieke hotspot "Port of Twente", distribueert Vivochem basischemie in de Benelux en delen van Europa. Daarnaast exporteert Vivochem deze chemische grondstoffen ook wereldwijd. Meer info over wereldwijde export van chemicaliën vindt u op onze exportpagina.

Een breed pakket aan chemie, in te delen in zuren, basen, glycolen, amines, fosfaten, oplosmiddelen, ftalaten, peroxides en surfactants, wordt veilig en verantwoord opgeslagen in een ruim warehouse. Ons warehouse voldoet aan alle strenge eisen omtrent ADR-opslag en heeft plaats voor maar liefst 9000 pallets. Hierdoor bent u verzekerd van een snelle, veilige en flexibele levering van uw producten.

De producten kunnen worden geleverd in diverse soorten verpakkingen, zowel op basis van statiegeld (het duurzame en milieuvriendelijke alternatief) als inclusief emballage. Onze verpakkingen zijn volledig afgestemd op kwaliteit, veiligheid en uiteraard uw behoefte. Ook voor bulkleveringen per volle tankwagen kunt u bij ons terecht. Meer weten over onze verpakkingen? Bekijk dan deze video met al onze verpakkingsmogelijkheden.

U kunt 24/7 eenvoudig online een offerteaanvraag indienen. U ontvangt gegarandeerd binnen één werkdag een vrijblijvende offerte. Indien er bijkomende vragen zijn nemen wij binnen diezelfde termijn contact met u op. Vrijwel alle chemicaliën zijn direct uit voorraad leverbaar, en worden doorgaans geleverd binnen drie werkdagen na ontvangst van de bestelling.

Persoonlijk contact, stabiele kwaliteit en een flexibele levering; de added value die de continuïteit van uw proces of productie waarborgt. Want daar draait het om: samen succesvol ondernemen.
 

Behoefte aan meer chemische grondstoffen?

Ook voor chemische grondstoffen met toepassingen in andere sectoren kunt u bij ons terecht:

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z