CAS nr. 67-56-1

Methylalcohol

Industrial grade

“Duurzame, veilige en snelle levering van chemie”

Methylalcohol of methanol is een eenvoudige alcohol. Methylalcohol is niet drinkbaar en kan voor vergiftiging zorgen. Methanol is één van de meest toegepaste chemische grondstoffen en wordt voornamelijk toegepast in de technische sector.

Vivochem kan methylalcohol afvullen in IBC-containers, vaten of bulklevering. Methylalcohol bestellen? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Naast een snelle en veilige levering Methylalcohol, staat ook persoonlijk contact hoog in het vaandel bij ons. Gedurende uw hele inkoopproces staan wij paraat om al uw vragen te beantwoorden en met u mee te denken.

 • Beschikbaar in Bulk, IBC, Pallet drums, Pallet blikken
 • Molecuulformule Ch3OH
 • CAS-nummer 67-56-1
 • UN-nummer 1230
 • ADR-klasse 3
 • ADR verpakkingsgroep 2
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Een gevestigde partij in de chemiebranche

Vivochem biedt een breed aanbod aan chemische grondstoffen aan. Ons doel is om u volledig te ontzorgen bij de inkoop van uw chemische grondstoffen.

Bij Vivochem bent u verzekerd van:

 1. Persoonlijk contact
 2. Flexibiliteit en transparantie
 3. Expertise

Heeft u vragen over uw offerte of levering? Onze verkoopmedewerkers staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en met u mee te denken.

Methylalcohol (Methanol) wordt veel gebruikt voor de productie van azijnzuur en kent het toepassingen als energiebron. Benieuwd of het geschikt is voor uw processen? Vraag dan het MSD blad bij ons op, voor een overzicht van alle risico’s en adviezen om veilig te werken met deze stof.

Waarom kiezen bedrijven voor Vivochem?

 • Door goed in te kopen, kunnen wij scherpe prijzen bieden voor methylalcohol.
 • Onze moderne PGS-15 hal maakt het mogelijk om chemische grondstoffen warehousen voor onze klanten.
 • Wij hebben een ruim aanbod van 450+ chemische grondstoffen.
 • U ontvangt binnen één werkdag uw vrijblijvende offerte.
 • Wij leveren uw chemische grondstoffen altijd in een veilige UN-gekeurde verpakkingen.
 • Wij zorgen ervoor dat uw chemische grondstoffen binnen 2-3 werkdagen op de gewenste locatie wordt geleverd.

Een offerte aanvragen? Dat doet u als volgt.

Een vrijblijvende offerte vraagt u eenvoudig aan. U geeft aan in welke verpakking wij het methanol mogen vullen. Dan vult u uw ordervolume en contactgegevens in. Vanaf daar nemen wij het werk over en ontvangt u binnen 1 werkdag uw vrijblijvende offerte met scherpe prijzen voor methanol.

Op het moment dat u akkoord gaat, zorgen wij ervoor dat uw Methanol binnen 2-3 werkdagen wordt afgeleverd in de gewenste verpakking op de gewenste locatie.

Vivochem in beeld

Welke verpakkingen zijn geschikt voor Methanol?

Methylalcohol is ingedeeld in gevarenklasse 3 (Brandbare vloeistoffen) en moet verpakt worden in verpakkingsgroep 2 (gevaarlijke stoffen). Om meer te weten te komen over de verschillende verpakkingsmogelijkheden kunt u deze korte video bekijken. Daniel bespreekt in deze video hoe wij ervoor zorgen dat de chemische grondstoffen van al onze klanten veilig kunnen worden gedistribueerd en opgeslagen door middel van veilige verpakkingen.

Over Vivochem

Chemie is een essentieel onderdeel van uw productie. Of het nu gaat om de ontvetter van uw machines, of om de chemie tussen uw medewerkers; als B2B-partner zorgt Vivochem voor de chemie in uw bedrijf.

Wat betreft de distributie van chemicaliën is Vivochem met veel ervaring een gevestigde waarde in de chemische sector. Kennis, know-how, persoonlijk contact en flexibele leveringen onderscheiden Vivochem van andere spelers op de markt.

Gelegen aan de “Port of Twente” op business park XL, brengt het ADR warehouse van Vivochem dagelijks een 100tal gemotiveerde medewerkers op de been om uw chemische producten veilig, verantwoord en naar wens af te leveren op uw locatie.

Een uitgebreid assortiment aan basischemicaliën, onder te verdelen in o.a. zuren, basen, glycolen, fosfaten, solventen, surfactants en peroxiden staat klaar om te worden uitgeleverd in de door u gewenste verpakking. Meer weten over de beschikbare verpakkingen? Bekijk dan deze korte video waarin wij meer vertellen over al onze verpakkingsmogelijkheden.

Op elk gewenst moment van de dag kunt u online een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen. Niet later dan na één werkdag ontvangt u de offerte of neemt één van onze enthousiaste medewerkers contact met u op. Het kan immers zo zijn dat wij nog bijkomende informatie nodig hebben om de offerte zo accuraat mogelijk voor u op te stellen.

Bijna het gehele productassortiment is leverbaar uit voorraad en kan tot maximaal 3 werkdagen na ontvangst van de bestelling bij u worden afgeleverd.

Naast de chemische distributie binnen Europa, is Vivochem ook wereldwijd actief om u te ondersteunen met de export van chemische grondstoffen. Bekijk onze exportpagina voor meer info over wereldwijde chemische export.

 

Uw benodigde chemische grondstoffen niet gevonden?

Bekijk dan onze selectie van onze producten met toepassingen in verschillende sectoren:

Wilt u contact opnemen of heeft u een vraag voor ons? Tijdens kantooruren zijn wij te bereiken via +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl.

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z