CAS nr. 108-31-6

Maleïnezuur

“Maleïnezuur is direct leverbaar in Bigbags en palletzakken”

Bent u opzoek naar een leverancier voor maleïnezuur? Dan is Vivochem de juiste leverancier voor u. Maleïnezuur is een onverzadigd dicarbonzuur. De stof komt voor als een wit kristallijn poeder en is zeer goed oplosbaar in water. Onze gecertificeerde chauffeurs kunnen op de gewenste datum en locatie leveren.

Maleïnezuur bestellen? Vivochem levert maleïnezuur in zakken (per pallet) en BigBag. Vul het onderstaande offerteformulier in en onze verkoopmedewerkers nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

 • Beschikbaar in BigBag, Pallet zakken (1000 kg)
 • Molecuulformule C4H2O3
 • CAS-nummer 108-31-6
 • UN-nummer 2215
 • ADR-klasse 8
 • ADR verpakkingsgroep 3
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

De voordelen van het bestellen van chemische grondstoffen bij ViVoChem

 • U betaalt nooit teveel voor uw maleïnezuur. Wij bieden altijd de scherpste prijzen.
 • Heeft u geen plek om uw chemische grondstoffen op te slaan? Wij slaan deze graag voor u op in onze moderne PGS 15 hal met +450 chemische grondstoffen.
 • Al onze klanten zijn uniek. Daarom staan wij altijd voor u klaar en denken we mee over oplossingen.
 • Uw chemische grondstoffen buiten de Benelux ontvangen? Onze on board export team helpt u graag verder.
 • U ontvangt uw maleïnezuur binnen 2 tot 3 werkdagen.
 • ViVoChem hecht veel waarde aan duurzaamheid en waarborgt dit ook in haar processen.

Maleïnezuur gebruiken in uw sector?

Maleïnezuur wordt in de industrie gebruikt als precursor voor de synthese van andere verbindingen. Ook kan het gebruikt worden voor het ontkalken van koffiezetapparaten en bij de bereiding van harsen. Meer weten over onze maleïnezuur? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerteformulier aan.

Een vrijblijvende offerte vraagt u bij ViVoChem binnen een minuut aan door het formulier op deze pagina in te vullen. U vult uw ordervolume en contactgegevens in en laat eventueel een opmerking achter. Binnen één werkdag ontvangt u dan uw vrijblijvende offerte met een scherpe prijs voor maleïnezuur. Alles wordt met u besproken. Zodra u akkoord gaat, zorgen wij ervoor dat uw chemische grondstoffen worden geleverd op de gewenste locatie.

ViVoChem in beeld

Hoe gaan wij te werk voor onze klanten?

Onze klanten staan centraal, maar hoe gaan wij nou voor ze te werk? In deze korte video krijgt u een impressie van de werkzaamheden binnen het warehouse van ViVoChem. Zo krijgt u een beeld van onze faciliteiten en processen.

Over Vivochem

Chemie is een essentieel onderdeel van uw productie. Of het nu gaat om de ontvetter van uw machines, of om de chemie tussen uw medewerkers; als B2B-partner zorgt Vivochem voor de chemie in uw bedrijf.

Wat betreft de distributie van chemicaliën is Vivochem met veel ervaring een gevestigde waarde in de chemische sector. Kennis, know-how, persoonlijk contact en flexibele leveringen onderscheiden Vivochem van andere spelers op de markt.

Gelegen aan de “Port of Twente” op business park XL, brengt het ADR warehouse van Vivochem dagelijks een 100tal gemotiveerde medewerkers op de been om uw chemische producten veilig, verantwoord en naar wens af te leveren op uw locatie.

Een uitgebreid assortiment aan basischemicaliën, onder te verdelen in o.a. zuren, basen, glycolen, fosfaten, solventen, surfactants en peroxiden staat klaar om te worden uitgeleverd in de door u gewenste verpakking. Meer weten over de beschikbare verpakkingen? Bekijk dan deze korte video waarin wij meer vertellen over al onze verpakkingsmogelijkheden.

Op elk gewenst moment van de dag kunt u online een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen. Niet later dan na één werkdag ontvangt u de offerte of neemt één van onze enthousiaste medewerkers contact met u op. Het kan immers zo zijn dat wij nog bijkomende informatie nodig hebben om de offerte zo accuraat mogelijk voor u op te stellen.

Bijna het gehele productassortiment is leverbaar uit voorraad en kan tot maximaal 3 werkdagen na ontvangst van de bestelling bij u worden afgeleverd.

Naast de chemische distributie binnen Europa, is Vivochem ook wereldwijd actief om u te ondersteunen met de export van chemische grondstoffen. Bekijk onze exportpagina voor meer info over wereldwijde chemische export.

 

Uw benodigde chemische grondstoffen niet gevonden?

Bekijk dan onze selectie van onze producten met toepassingen in verschillende sectoren:

Wilt u contact opnemen of heeft u een vraag voor ons? Tijdens kantooruren zijn wij te bereiken via +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl.

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z