CAS nr. 25322-69-4

Polypropyleenglycol

“Vivochem beschikt over semi-geautomatiseerde moderne afvullijnen die voldoen aan alle eisen”

Polypropyleenglycol (PPG) wordt ook wel Polypropyleenoxide genoemd. Polypropyleenglycol  is verkrijgbaar in verschillende vormen en kwaliteiten. Het is een synthetisch polymeer dat gebruikt wordt in verschillende industrieën, waaronder de farmaceutische, cosmetische en voedingsmiddelenindustrie. Bij Vivochem hebben we de kennis en expertise om al uw vragen over Polypropyleenglycol  te beantwoorden en u te voorzien van passend advies.

  • Beschikbaar in Bulk, IBC, Pallet drums (PE), Pallet cans
  • Molecuulformule C6H14O3
  • CAS-nummer 25322-69-4
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Distributeur van chemische grondstoffen

Vivochem is een belangrijke leverancier van verschillende chemische grondstoffen, zoals Polypropyleenglycol . Ons doel is om onze klanten optimaal van dienst te zijn en we hebben dan ook de nodige kennis en ervaring in de chemische sector om dit te realiseren. We beschikken over de juiste faciliteiten om niet alleen de distributie van chemicaliën te verzorgen, maar ook het afvullen en opslaan ervan.

Ons assortiment bevat meer dan 450 verschillende soorten chemische grondstoffen, waaronder zuren, logen, oplosmiddelen, glycolen, oppervlakte-actieve stoffen, peroxiden en nog veel meer. Al onze producten zijn wereldwijd beschikbaar en kunnen worden geleverd waar dat nodig is.

Waarom bestellen bedrijven hun Polypropyleenglycol bij Vivochem?

  • Wij bieden altijd competitieve prijzen voor Polypropyleenglycol.
  • Duurzaamheid is een kernwaarde bij ons en wordt gegarandeerd in al onze processen.
  • Wij leveren Polypropyleenglycol in verschillende UN-gecertificeerde verpakkingen.
  • Indien u geen ruimte heeft of het niet is toegestaan om chemische grondstoffen op te slaan op uw locatie, beschikt Vivochem over een moderne PGS 15-hal met meer dan 9000 palletplaatsen.
  • Wilt u chemische grondstoffen exporteren? Onze medewerkers zijn experts in innovatieve exportoplossingen.
  •  Wij garanderen de levering van uw Polypropyleenglycol  binnen 3 werkdagen.

Wat is Polypropyleenglycol ?

Polypropyleenglycol  heeft diverse toepassingen in verschillende industrieën. In de personal care industrie wordt het vaak gebruikt in haarverzorgingsproducten, als emulgator en als bevochtigingsmiddel. Ook wordt het toegepast in crèmes, lotions en andere huidverzorgingsproducten.

In de farmaceutische industrie wordt Polypropyleenglycol  gebruikt als hulpstof bij de productie van medicijnen, zoals injecties en tabletten. Het wordt gebruikt als oplosmiddel, stabilisator en emulgator.

In de voedingsmiddelenindustrie wordt Polypropyleenglycol toegepast als antischuimmiddel, emulgator en als stabilisator in dranken en voedselproducten.

In de technische industrie wordt Polypropyleenglycol  gebruikt als smeermiddel, koelmiddel en in hydraulische vloeistoffen. Het wordt ook gebruikt als antivriesmiddel en als bindmiddel in de productie van composieten.

ViVoChem in beeld

Uw vrijblijvende offerte aanvragen voor Polypropyleenglycol

Polypropyleenglycol  is verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten en verpakkingen en we hebben tientallen gekwalificeerde medewerkers die zich inzetten voor onze klanten in ons magazijn. We hebben de juiste faciliteiten om de grondstoffen af te vullen, op te slaan en te verzenden. Bent u benieuwd hoe we te werk gaan in ons magazijn? Bekijk dan gerust onze korte video waarin u een indruk krijgt van de werkzaamheden.

Als u een offerte voor Polypropyleenglycol  wilt aanvragen, kunt u het formulier op onze website invullen. Binnen één werkdag nemen we contact met u op en verstrekken we u prijzen en meer informatie over het leveringsproces. Zodra u akkoord gaat, zorgen wij ervoor dat u binnen 3 werkdagen uw Polypropyleenglycol  op de gewenste locatie ontvangt.

Over ViVoChem

Chemie is een essentieel onderdeel van uw productie. Of het nu gaat om de ontvetter van uw machines, of om de chemie tussen uw medewerkers; als B2B-partner zorgt ViVoChem voor de chemie in uw bedrijf.

Wat betreft de distributie van chemicaliën is ViVoChem met 130 jaar ervaring een gevestigde waarde in de chemische sector. Kennis, know-how, persoonlijk contact en flexibele leveringen onderscheiden ViVoChem van andere spelers op de markt.

Gelegen aan de “Port of Twente” op business park XL, brengt het ADR warehouse van ViVoChem dagelijks een 100tal gemotiveerde medewerkers op de been om uw chemische producten veilig, verantwoord en naar wens af te leveren op uw locatie.

Een uitgebreid assortiment aan basischemicaliën, onder te verdelen in o.a. zuren, basen, glycolen, fosfaten, solventen, surfactants en peroxiden staat klaar om te worden uitgeleverd in de door u gewenste verpakking. Meer weten over de beschikbare verpakkingen? Bekijk dan deze korte video.

Op elk gewenst moment van de dag kunt u online een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen. Niet later dan na één werkdag ontvangt u de offerte of neemt één van onze enthousiaste medewerkers contact met u op. Het kan immers zo zijn dat wij nog bijkomende informatie nodig hebben om de offerte zo accuraat mogelijk voor u op te stellen.

Bijna het gehele productassortiment is leverbaar uit voorraad en kan tot maximaal 3 werkdagen na ontvangst van de bestelling bij u worden afgeleverd.

Naast de chemische distributie binnen Europa, is ViVoChem ook wereldwijd actief om u te ondersteunen met de export van chemische grondstoffen. Meer info over wereldwijde chemische export vindt u hier.

Wilt u contact opnemen of heeft u een vraag voor ons? Tijdens kantooruren zijn wij te bereiken via +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. ViVoChem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z