CAS nr. 112-27-6

Triethyleenglycol

“Vivochem is dé leverancier van triethyleenglycol en meer”

Triethyleenglycol is in veel verschillende verpakkingen beschikbaar en wordt standaard binnen 3 werkdagen afgeleverd.

Triethyleenglycol kan worden afgeleverd in IBC, Pallet drums, Pallet cans of in Bulk. Trietyleenglycol bestellen? Vul het onderstaande offerteformulier in en ontvang binnen 1 werkdag uw vrijblijvende offerte.

  • Beschikbaar in Bulk, IBC, Pallet drums, Pallet cans
  • Molecuulformule C6H14O4
  • CAS-nummer 112-27-6
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Een gevestigde waarde in de chemiebranche

Al jarenlang vertrouwen bedrijven verspreid over verschillende sectoren en landen op de chemische grondstoffen van Vivochem. Ons doel is nog altijd hetzelfde: Al onze klanten ontzorgen op het gebied van chemische distributie. Dit doen wij door persoonlijk contact te bieden, flexibiel te zijn en door middel van onze moderne faciliteiten.

Naast uitstekende drumming en warehousing faciliteiten beschikken wij ook over onze eigen transportvloot, bestaande uit 10 vrachtwagens. Deze wordt bestuurd door onze betrouwbare chauffeurs die gecertificeerd zijn om ow chemische grondstoffen veilig en verantwoord af te leveren.

Ook voor leveringen binnen de Benelux bent u aan het juiste adres. Onze on board export-team regelt alle benodigde documenten en transport tot aan land van levering voor u.

De voordelen van het bestellen van Triethyleenglycol bij Vivochem

  • U betaalt nooit meer teveel voor Triethyleenglycol. Wij bieden namelijk altijd de scherpste prijzen.
  • Bij Vivochem bent u geen nummer, maar een waardevolle klant. We denken graag oplossingsgericht met u mee.
  • Uw chemische grondstoffen in het buitenland ontvangen? Onze on board export team ontzorgt u volledig.
  • Duurzaamheid is een belangrijk onderwerp binnen Vivochem. Dit waarborgen wij in al onze processen.
  • Wij beschikken over een moderne PGS hal met +9000 palletplaatsen, die het mogelijk maakt om warehousing aan te bieden.
  • Uw Triethyleenglycol wordt snel en flexibel afgeleverd op uw locatie. Onze standaard levertijd is 2-3 werkdagen.

Wat is Triethyleenglycol?

Triethyleenglycol (TEG) is een kleurloze, geurloze vloeistof. Het staat bekend om zijn hygroscopische kwaliteit en zijn vermogen om vloeistoffen te ontvochtigen. Het wordt onder andere gebruikt als weekmaker voor vinylpolymeren. Ook wordt het gebruikt in luchtreinigers en bij het uitdrogen van aardgas. Triethyleenglycol kan ook ingezet worden als additief voor hydraulische vloeistoffen en remvloeistoffen. Daarnaast wordt het gebruikt als basis voor rookmachinevloeistof.

Onze scherpe prijzen ontvangen?

Wilt u weten welke prijzen en levermogelijkheden wij kunnen bieden? Vraag dan uw vrijblijvende offerte voor Triethyleenglycol aan. Geef aan in welke verpakking u uw Triethyleenglycol wilt ontvangen, wat uw ordervolume is en wat uw contactgegevens zijn. Binnen 1 werkdag ontvangt u een vrijblijvende offerte met onze scherpe prijzen voor Triethyleenglycol. Wij bespreken de levering en prijs graag met u. Zodra de offerte akkoord is, zullen wij ervoor zorgen dat de chemische grondstoffen binnen 2-3 werkdagen veilig en verantwoord worden afgeleverd op uw locatie.

Vivochem in beeld

Welke verpakkingen zijn geschikt voor Triethyleenglycol?

Triethyleenglycol kan worden geleverd in een groot aantal verschillende verpakkingen. Om een beeld te geven van al deze verpakkingen, hebben we een korte video voor u gemaakt. Daniel bespreekt hoe wij ervoor zorgen dat de chemische grondstoffen van al onze klanten veilig kunnen worden gedistribueerd en opgeslagen door middel van veilige verpakkingen.

Over Vivochem

Vivochem, ooit gestart als “Visser Vogelzang Chemie BV” en sinds 2011 onderdeel van de internationale BÜFA-groep, is dé B2B-partner wat betreft de distributie, opslag, drumming en export van chemische grondstoffen.

Bedrijven uit een diversiteit aan sectoren vertrouwen dagelijks op de producten en diensten van Vivochem. Het persoonlijke contact, de mogelijkheid tot outsourcing van chemische goederen en de flexibiliteit in levering behoren tot de top 3 added values waarover Vivochem volgens haar afnemers beschikt.

De locatie van Vivochem, aan het XL Businesspark Almelo, is uiterst gunstig gelegen voor een snelle distributie van chemie binnen de Benelux en Europa. Ook voor de wereldwijde export van chemicaliën bent u bij Vivochem aan het juiste adres; gesitueerd vlakbij de logistieke hotspot “Port of Twente” verscheept Vivochem uw chemische producten snel en accuraat. Meer weten over de exportmogelijkheden bij Vivochem? Bekijk dan deze pagina.

Welke (groot)verpakking u ook zoekt, Vivochem zorgt voor het juiste product, in de juiste verpakking. Moet uw locatie aan strikte veiligheidsnormen voldoen? Wellicht is de Varibox een oplossing. Meer over onze verpakkingen komt u te weten in deze video.

Offerte aanvragen bij Vivochem? Dat kunt u eenvoudig online door het formulier op een productpagina in te vullen, of via het algemene contactformulier. Een vrijblijvende offerte wordt u binnen één werkdag toegestuurd. Hebben wij nog bijkomende informatie nodig voor het opmaken van de offerte, dan contacteren wij u eerst.

Vragen of opmerkingen?
Wij zijn telefonisch te bereiken tijdens kantooruren op +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z