CAS nr. 6303-21-5

Hyposfosforigzuur

“Vivochem bewijst op unieke wijze dat chemie ook op een duurzame manier kan worden toegepast.” 

Als toonaangevende leverancier van chemische grondstoffen, met meer dan 130 jaar ervaring, zijn wij de meest betrouwbare partner als het gaat om de distributie, opslag en verpakking van chemische producten.

 • Beschikbaar in Bulk, Pallet cans
 • Molecuulformule H3PO2
 • CAS-nummer 6303-21-5
 • UN-nummer 3264
 • ADR-klasse 8
 • ADR verpakkingsgroep 2
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Hyposfosforigzuur van Vivochem bestellen? Neem gemakkelijk contact met ons op

Hyposfosforigzuur is een anorganische verbinding die bestaat uit waterstof, fosfor en zuurstof. Het wordt gebruikt als reductiemiddel in de chemische industrie en als additief voor vuurvaste materialen. Daarnaast wordt het gebruikt als stabilisator voor kunststoffen en als additief in de voedingsindustrie. Vivochem levert Hyposfosforigzuur in IBC's van 1000 liter, in bulk vanaf 20.000 liter en in palletzakken van 1000 kg. Bent u benieuwd of Vivochem u kan helpen met uw Hyposfosforigzuur-behoeften? Neem dan gerust contact op met een van onze ervaren medewerkers, zij staan u graag te woord!

Heeft u Hyposfosforigzuur nodig voor uw industrie? Vraag dan gemakkelijk en vrijblijvend een offerte aan via het formulier op deze pagina. Binnen 1 werkdag ontvangt u een offerte met de scherpste prijzen voor Hyposfosforigzuur. Wanneer u akkoord gaat met de offerte, zorgen wij dat u binnen 2 tot 3 werkdagen uw Hyposfosforigzuur in de gewenste hoeveelheid ontvangt. Vraag via het formulier op deze pagina snel uw offerte aan!

Waarom Vivochem voordelen voor uw industrie heeft

 • Wij leveren Hyposfosforigzuur snel en flexibel.
 • Wij verzorgen de volledige distributie van chemische stoffen, zodat uw bedrijf zich kan richten op haar kernactiviteiten.
 • Meer dan 450 verschillende chemische grondstoffen zijn direct uit voorraad leverbaar.
 • Hyposfosforigzuur is ook direct uit voorraad leverbaar.
 • Wij bieden de scherpste prijzen voor Hyposfosforigzuur.
 • Veel bedrijven zijn al tevreden partner van Vivochem.
Vivochem in beeld

De werkzaamheden die wij verrichten voor onze klanten

Bij Vivochem verzorgen we diverse diensten voor onze klanten. Wist u bijvoorbeeld dat wij ons eigen wagenpark hebben met 10 moderne vrachtwagens om uw bestelde chemische producten op de door u gewenste locatie af te leveren? Naast de distributie van chemie bieden wij ook opslagmogelijkheden aan. In onze ultramoderne opslagfaciliteit in Almelo hebben wij meer dan 9.000 palletplaatsen beschikbaar om chemische grondstoffen veilig op te slaan. Wilt u een nog beter beeld krijgen van onze werkzaamheden bij Vivochem? Bekijk dan deze video!

Over Vivochem

Chemie is een essentieel onderdeel van uw productie. Of het nu gaat om de ontvetter van uw machines, of om de chemie tussen uw medewerkers; als B2B-partner zorgt Vivochem voor de chemie in uw bedrijf.

Wat betreft de distributie van chemicaliën is Vivochem met 130 jaar ervaring een gevestigde waarde in de chemische sector. Kennis, know-how, persoonlijk contact en flexibele leveringen onderscheiden Vivochem van andere spelers op de markt.

Gelegen aan de “Port of Twente” op business park XL, brengt het ADR warehouse van Vivochem dagelijks een 100tal gemotiveerde medewerkers op de been om uw chemische producten veilig, verantwoord en naar wens af te leveren op uw locatie.

Een uitgebreid assortiment aan basischemicaliën, onder te verdelen in o.a. zuren, basen, glycolen, fosfaten, solventen, surfactants en peroxiden staat klaar om te worden uitgeleverd in de door u gewenste verpakking. Meer weten over de beschikbare verpakkingen? Bekijk dan deze korte video.

Op elk gewenst moment van de dag kunt u online een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen. Niet later dan na één werkdag ontvangt u de offerte of neemt één van onze enthousiaste medewerkers contact met u op. Het kan immers zo zijn dat wij nog bijkomende informatie nodig hebben om de offerte zo accuraat mogelijk voor u op te stellen.

Bijna het gehele productassortiment is leverbaar uit voorraad en kan tot maximaal 3 werkdagen na ontvangst van de bestelling bij u worden afgeleverd.

Naast de chemische distributie binnen Europa, is Vivochem ook wereldwijd actief om u te ondersteunen met de export van chemische grondstoffen. Meer info over wereldwijde chemische export vindt u hier.

Wilt u contact opnemen of heeft u een vraag voor ons? Tijdens kantooruren zijn wij te bereiken via +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z