CAS nr. 10213-79-3

Natriummetasillicaat Pentahydraat

Natriummetasillicaat-5-Hydraat

Natriummetasilicaat, ook wel Natriumsilicaat of Waterglas, is een oplosbaar natriumzout van Kiezelzuur. Het komt voor als een witte, hygroscopische vaste stof. Natriummetasilicaat is redelijk goed oplosbaar in water. Natriummetasilicaat Pentahydraat (Natriummetasilicaat Pentahydraat) is de meest voorkomende vorm van Natriummetasilicaat.

Natriummetasilicaat Pentahydraat bestellen? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan, een van onze medewerkers helpt u graag met het bepalen van het juiste product voor uw toepassing. 

 

  • Beschikbaar in Pallet zakken (1000 kg)
  • CAS-nummer 10213-79-3
  • UN-nummer 3253
  • ADR-klasse 8
  • ADR verpakkingsgroep 3
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Natriummetasilicaat wordt vooral gebruikt bij de productie van karton. Daarnaast wordt het gebruikt om vloeren, muren en betonwanden waterdicht te maken. Ook wordt het vaak toegevoegd aan lijmen, bindmiddelen en schoonmaakmiddelen. Verder wordt Natriummetasilicaat gebruikt om verse eieren te conserveren.

Natriummetasilicaat Pentahydraat is leverbaar uit voorraad. Na ontvangst van de order is de standaard levertermijn 2-3 werkdagen (Benelux). Natriummetasilicaat Pentahydraat is leverbaar in Pallet Zakken (1.000 kg). Wilt u Natriummetasilicaat Pentahydraat exporteren? Levertermijnen en haven van ontvangst in overleg.

ViVoChem beschikt over uitstekende drumming faciliteiten waar de chemicaliën in de juiste hoeveelheid worden afgevuld. Tevens bieden wij u de mogelijkheid om uw chemicaliën op te slaan in onze moderne PGS hal met 9.000 palletplaatsen. Lees meer over warehousing.

ViVoChem in beeld

Korte impressie van het proces binnen ViVoChem

Benieuwd naar het proces binnen ViVoChem? Bekijk deze video en neem een kijkje in ons magazijn. 

Over ViVoChem

ViVoChem is dé B2B-partner voor een uitgebreid aanbod aan basischemicaliën.
Met ruim 130 jaar ervaring in de chemische distributie bent u verzekerd van geruime kennis, expertise en know-how. Wij staan klaar om u te ondersteunen bij al uw processen. Een kijkje achter de schermen bij ViVoChem? Klik dan op deze link.

Vanuit het XL Businesspark, gelegen aan de logistieke hotspot "Port of Twente", distribueert ViVoChem basischemie in de Benelux en delen van Europa. Daarnaast exporteert VivoChem deze chemische grondstoffen ook wereldwijd. Meer info over wereldwijde export van chemicaliën vindt u op deze pagina.

Een breed pakket aan chemie, in te delen in zuren, basen, glycolen, amines, fosfaten, oplosmiddelen, ftalaten, peroxides en surfactants, wordt veilig en verantwoord opgeslagen in een ruim warehouse. Ons warehouse voldoet aan alle strenge eisen omtrent ADR-opslag en heeft plaats voor maar liefst 9000 pallets. Hierdoor bent u verzekerd van een snelle, veilige en flexibele levering van uw producten.

De producten kunnen worden geleverd in diverse soorten verpakkingen, zowel op basis van statiegeld (het duurzame en milieuvriendelijke alternatief) als inclusief emballage. Onze verpakkingen zijn volledig afgestemd op kwaliteit, veiligheid en uiteraard uw behoefte. Ook voor bulkleveringen per volle tankwagen kunt u bij ons terecht. Meer weten over onze verpakkingen? Bekijk dan deze video.

U kunt 24/7 eenvoudig online een offerteaanvraag indienen. U ontvangt gegarandeerd binnen één werkdag een vrijblijvende offerte. Indien er bijkomende vragen zijn nemen wij binnen diezelfde termijn contact met u op. Vrijwel alle chemicaliën zijn direct uit voorraad leverbaar, en worden doorgaans geleverd binnen drie werkdagen na ontvangst van de bestelling.

Persoonlijk contact, stabiele kwaliteit en een flexibele levering; de added value die de continuïteit van uw proces of productie waarborgt. Want daar draait het om: samen succesvol ondernemen.

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. ViVoChem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z

Natriummetasillicaat Pentahydraat