CAS nr. 10213-79-3

Natriummetasillicaat Pentahydraat

“Innovatieve oplossingen voor op het gebied van chemische distributie”

Bent u opzoek naar een partij die uw Natriummetasillicicaat pentahydraat snel en flexibel aflevert op uw locatie? Koop dan uw chemicaliën in bij Vivochem. Wij leveren uw chemische grondstoffen binnen 3 werkdagen af. Naast Natriummetasillicicaat bestaat ons assortiment uit meer dan 450 andere chemicaliën.

Natriummetasillicicaat bestellen? Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan door het onderstaande formulier in te vullen. Binnen 1 werkdag ontvangt u deze.

 • Beschikbaar in Pallet zakken (1000 kg)
 • CAS-nummer 10213-79-3
 • UN-nummer 3253
 • ADR-klasse 8
 • ADR verpakkingsgroep 3
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Dé partner voor chemische distributie en meer

Vivochem is al leverancier van een groot aantal mooie bedrijven, verspreid over de hele wereld. Ons doel is om al deze klanten stuk voor stuk te ontzorgen bij chemische distributie. Dit doen wij door middel van onze flexibiliteit, expertise en het persoonlijk contact met onze klanten. Natuurlijk komen hier ook faciliteiten en voorzieningen bij kijken.

Zo beschikken wij over een ultramoderne warehouse die voldoet aan alle eisen omtrent ADR. Vanuit hier kunnen wij uw Natriummetasillicicaat pentahydraat klaar maken voor verzending. Naast chemische distributie kunnen wij ook drumming en warehousing van uw chemische grondstoffen aanbieden. Onze medewerkers zijn gekwalificeerd om veilig en verantwoord om te gaan met uw chemicaliën.

Waarom kiezen bedrijven voor onze chemische grondstoffen?

 • U bent verzekerd van de scherpste prijzen voor Natriummetasillicicaat.
 • Uw Natriummetasillicicaat kan wereldwijd worden afgeleverd.
 • U kunt voor +450 chemische grondstoffen terecht bij Vivochem.
 • Uw Natriummetasillicicaat pentahydraat kan wereldwijd worden afgeleverd. Onze export-team ontzorgt u volledig.
 • Is het niet mogelijk om chemische grondstoffen op te slaan op uw eigen locatie? Uw chemische grondstoffen kunnen worden opgeslagen in onze volledig uitgeruste PGS hal.
 • Wij leveren uw Natriummetasillicicaat standaard binnen 2-3 werkdagen.

Wat is Natriummetasilicaat?

Natriummetasilicaat, ook wel Natriumsilicaat of waterglas, is een oplosbaar natriumzout van Kiezelzuur. Het komt voor als een witte, hygroscopische vaste stof. Natriummetasilicaat is redelijk goed oplosbaar in water. Natriummetasilicaat pentahydraat is de meest voorkomende vorm van Natriummetasilicaat.

Natriummetasilicaat wordt vooral gebruikt bij de productie van karton. Daarnaast wordt het gebruikt om vloeren, muren en betonwanden waterdicht te maken. Ook wordt het vaak toegevoegd aan lijmen, bindmiddelen en schoonmaakmiddelen. Verder wordt Natriummetasilicaat gebruikt om verse eieren te conserveren.

Ontvang uw Natriummetasillicicaat pentahydraat binnen 3 werkdagen

Wilt u onze scherpe prijzen voor Natriummetasillicicaat pentahydraat ontvangen? Vul dan het offerteformulier op deze pagina in. U geeft slechts aan wat uw gewenste verpakking, ordervolume en contactgegevens zijn. Zodra u deze heeft ingevuld, zult u binnen één werkdag een vrijblijvende offerte ontvangen met onze scherpe prijs. Wij zullen alle belangrijke zaken zoals de prijs, het leverproces etc. met u bespreken. Gaat u akkoord? Dan leveren we binnen drie werkdagen uw Natriummetasillicicaat pentahydraat op uw gewenste locatie. Een andere leverdatum is in overleg uiteraard mogelijk.

Vivochem in beeld

Hoe gaan wij te werk voor u?

Wij verzekeren onze klanten van goede service, persoonlijk contact en transparantie. Hiervoor zijn goede faciliteiten en processen cruciaal. Bent u benieuwd naar hoe onze werkzaamheden eruit zien? Bekijk dan deze korte video waarin we u een impressie geven van de werkzaamheden in onze warehouse.

Over Vivochem

Vivochem is dé B2B-partner voor een uitgebreid aanbod aan basischemicaliën.
Met ruim 130 jaar ervaring in de chemische distributie bent u verzekerd van geruime kennis, expertise en know-how. Wij staan klaar om u te ondersteunen bij al uw processen. Een kijkje achter de schermen bij ViVoChem? Klik dan op deze link.

Vanuit het XL Businesspark, gelegen aan de logistieke hotspot "Port of Twente", distribueert ViVoChem basischemie in de Benelux en delen van Europa. Daarnaast exporteert Vivochem deze chemische grondstoffen ook wereldwijd. Meer info over wereldwijde export van chemicaliën vindt u op deze pagina.

Een breed pakket aan chemie, in te delen in zuren, basen, glycolen, amines, fosfaten, oplosmiddelen, ftalaten, peroxides en surfactants, wordt veilig en verantwoord opgeslagen in een ruim warehouse. Ons warehouse voldoet aan alle strenge eisen omtrent ADR-opslag en heeft plaats voor maar liefst 9000 pallets. Hierdoor bent u verzekerd van een snelle, veilige en flexibele levering van uw producten.

De producten kunnen worden geleverd in diverse soorten verpakkingen, zowel op basis van statiegeld (het duurzame en milieuvriendelijke alternatief) als inclusief emballage. Onze verpakkingen zijn volledig afgestemd op kwaliteit, veiligheid en uiteraard uw behoefte. Ook voor bulkleveringen per volle tankwagen kunt u bij ons terecht. Meer weten over onze verpakkingen? Bekijk dan deze video.

U kunt 24/7 eenvoudig online een offerteaanvraag indienen. U ontvangt gegarandeerd binnen één werkdag een vrijblijvende offerte. Indien er bijkomende vragen zijn nemen wij binnen diezelfde termijn contact met u op. Vrijwel alle chemicaliën zijn direct uit voorraad leverbaar, en worden doorgaans geleverd binnen drie werkdagen na ontvangst van de bestelling.

Persoonlijk contact, stabiele kwaliteit en een flexibele levering; de added value die de continuïteit van uw proces of productie waarborgt. Want daar draait het om: samen succesvol ondernemen.

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. ViVoChem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z

Natriummetasillicaat Pentahydraat