CAS nr. 10124-56-8

Natriumhexametafosfaat

“Dé totaalleverancier van chemische grondstoffen” 

Natriumhexametafosfaat is direct uit voorraad leverbaar. Bent u opzoek naar een betrouwbare leverancier die uw natriumhexametafosfaat snel en veilig aflevert op uw gewenste locatie? Dan is Vivochem dé partner voor u. Sinds jaar en dag voorziet Vivochem bedrijven over de hele wereld van chemische grondstoffen.

Natriumhexametafosfaat bestellen? Vraag via het onderstaande formulier een vrijblijvende offerte aan. Deze ontvangt u binnen één werkdag.

  • Beschikbaar in Pallet zakken (1000 kg)
  • CAS-nummer 10124-56-8
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Chemische distributie, afvulling, opslag & export

Onze gecertificeerde chauffeurs leveren de natriumhexametafosfaat op de gewenste locatie en afgesproken tijd leveren. Naast het distribueren van chemische grondstoffen kunnen wij ook chemische grondstoffen voor u afvullen in de gewenst verpakking en opslaan in ons moderne warehouse. Wilt u chemicaliën exporteren? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Ons on board exportteam heeft de benodigde kennis en expertise en kan u hierin ondersteunen.

De voordelen van het bestellen van natriumhexametafosfaat bij Vivochem

  • U koopt natriumhexametafosfaat tegen de scherpste prijs.
  • Is het niet mogelijk om uw chemische grondstoffen op uw eigen locatie op te slaan? Wij beschikken over de juiste certificaten en faciliteiten om dit voor te doen.
  • Naast natriumhexametafosfaat kunnen wij u voorzien van meer dan 450 andere chemische grondstoffen.
  • Uw natriumhexametafosfaat wordt op een veilige, verantwoorde en economische manier afgeleverd.
  • Wilt u uw chemische grondstoffen in het buitenland ontvangen? Onze on board exportteam regelt dit graag voor u.
  • Uw processen komen niet stil te staan, wij leveren uw natriumhexametafosfaat namelijk binnen 3 werkdagen af op uw gewenste locatie.

Wat is natriumhexametafosfaat?

Natriumhexametafosfaat (SHMP) is een hexameer van samenstelling (NaPO3)6. Het is een witte vaste stof dat oplost in water.

Door de verscheidenheid aan toepassingen in een breed scala van industrieën is natriumhexametafosfaat een veelgebruikte chemische grondstof. De meeste toepassingen zijn in de voedingsindustrie. Het product kan als emulgator (E-nummer E425i) worden toegevoegd aan voedingsmiddelen. In de keramiekindustrie wordt natriumhexametafosfaat gebruikt als vlokmiddel. Om vlekken en tandsteen op het gebit te voorkomen wordt SHMP toegevoegd als actief ingrediënt in tandpasta. Bij saneringswerkzaamheden wordt natriumhexametafosfaat toegepast om klei en andere grondsoorten te dispergeren.

Eenvoudig een offerte aanvragen?

Een offerte voor natriumhexametafosfaat vraagt u eenvoudig aan. U hoeft slechts het formulier op deze pagina in te vullen. Binnen één werkdag ontvangt u een vrijblijvende offerte op basis van uw gekozen verpakkingseenheid en ordevolume. Wij zullen alle belangrijke zaken samen met u bespreken. Gaat u akkoord? Dan zorgen wij ervoor dat u binnen 3 werkdagen uw natriumhexametafosfaat ontvangt op uw gewenste locatie.

Vivochem in beeld

ADR-opslag bij Vivochem

Bij Vivochem houden wij ons niet alleen bezig met het distribueren van chemicaliën. In onze warehouse in kunnen wij ook drumming en warehousing van chemicaliën aanbieden aan onze klanten. In deze korte video krijgt u meer informatie over ADR-opslag onze moderne PGS-hal met 9.000 palletplaatsen.

Over Vivochem

Chemie is een essentieel onderdeel van uw productie. Of het nu gaat om de ontvetter van uw machines, of om de chemie tussen uw medewerkers; als B2B-partner zorgt Vivochem voor de chemie in uw bedrijf.

Wat betreft de distributie van chemicaliën is Vivochem met veel ervaring een gevestigde waarde in de chemische sector. Kennis, know-how, persoonlijk contact en flexibele leveringen onderscheiden Vivochem van andere spelers op de markt.

Gelegen aan de “Port of Twente” op business park XL, brengt het ADR warehouse van Vivochem dagelijks een 100tal gemotiveerde medewerkers op de been om uw chemische producten veilig, verantwoord en naar wens af te leveren op uw locatie.

Een uitgebreid assortiment aan basischemicaliën, onder te verdelen in o.a. zuren, basen, glycolen, fosfaten, solventen, surfactants en peroxiden staat klaar om te worden uitgeleverd in de door u gewenste verpakking. Meer weten over de beschikbare verpakkingen? Bekijk dan deze korte video waarin wij meer vertellen over al onze verpakkingsmogelijkheden.

Op elk gewenst moment van de dag kunt u online een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen. Niet later dan na één werkdag ontvangt u de offerte of neemt één van onze enthousiaste medewerkers contact met u op. Het kan immers zo zijn dat wij nog bijkomende informatie nodig hebben om de offerte zo accuraat mogelijk voor u op te stellen.

Bijna het gehele productassortiment is leverbaar uit voorraad en kan tot maximaal 3 werkdagen na ontvangst van de bestelling bij u worden afgeleverd.

Naast de chemische distributie binnen Europa, is Vivochem ook wereldwijd actief om u te ondersteunen met de export van chemische grondstoffen. Bekijk onze exportpagina voor meer info over wereldwijde chemische export.

 

Uw benodigde chemische grondstoffen niet gevonden?

Bekijk dan onze selectie van onze producten met toepassingen in verschillende sectoren:

Wilt u contact opnemen of heeft u een vraag voor ons? Tijdens kantooruren zijn wij te bereiken via +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl.

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z