CAS nr. 6153-56-6

Oxaalzuur Dihydraat

“Uw B2B partner op het gebied van chemische distributie”
Bent u opzoek naar een leverancier van chemische grondstoffen die Oxaal Dihydraat snel levert en voordelige prijzen biedt? Dan is Vivochem de geschikte partij voor u. Wij hanteren een standaard maximale levertijd van 3 werkdagen en verzekeren u van scherpe prijzen.

Vraag uw vrijblijvende offerte aan door het contactformulier in te vullen, wij nemen binnen één werkdag contact met u op. Oxaalzuur Dihydraat is leverbaar in Pallet zakken (1.000 kg) en in bulk (tankwagen van 20.000 liter).

  • Beschikbaar in Bulk, Pallet zakken (1000 kg)
  • CAS-nummer 6153-56-6
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Een ruim aanbod, snelle levertijden en persoonlijk contact

ViVoChem is al jaren dé totaalleverancier van chemische grondstoffen. Ons doel is om u volledig te ontzorgen. Oxaalzuur Dyhidraat is slechts één van de +450 chemische grondstoffen die wij u kunnen bieden. Deze worden allemaal gedistribueerd door onze gekwalificeerde medewerkers. Ook voor export bieden wij talloze mogelijkheden. Wij leveren al aan bedrijven uit verschillende sectoren en landen.

Naast het distribueren van chemische grondstoffen, kunnen wij deze ook opslaan voor onze klanten. Wij beschikken namelijk over een moderne PGS-15 hal met beschermingsniveau 1, het hoogst haalbare beschermingsniveau. 

Waarom kiezen bedrijven voor ViVoChem?

  • U bent verzekerd van scherp geprijsde chemicaliën.
  • Heeft u zeer grote hoeveelheden oxaalzuur nodig? Wij leveren deze ook in Bulk (tankwagen van 20.000 liter).
  • Er staat altijd een medewerker voor u klaar die al uw vragen beantwoordt en met u meedenkt.
  • U ontvangt uw oxaalzuur standaard binnen 3 werkdagen. Andere leverdatum is in overleg mogelijk.
  • Wilt u uw chemische grondstoffen in het buitenland ontvangen? Geen zorgen, wij leveren deze wereldwijd af.
  • Wij slaan uw chemicaliën graag voor u op in onze volledig uitgeruste PGS-hal met +9.000 palletplaatsen.

Wat is Oxaalzuur Dihydraat?

Oxaalzuur, ook wel zurigzuur of ethaandizuur genoemd, is een dicarbonzuur. De watervrije stof is een wit, kristallijn poeder, dat matig oplosbaar is in water. Oxaalzuur Dihydraat (Oxaalzuur-2-hydraat) is kleurloos. Oxaalzuur komt in de natuur voor in verschillende planten. Oxaalzuur wordt gebruikt in huishoudproducten en anti-roestmiddelen. Daarnaast wordt het ingezet als een bestrijdingsmiddel tegen de varroamijt. Ook kent Oxaalzuur toepassingen in de analytische chemie en de klinische chemie.

ViVoChem in beeld

Vraag vrijblijvend uw offerte aan

Een offerte vraagt u zeer eenvoudig aan door het offerteformulier op deze pagina in te vullen. Eén van onze collega’s zal binnen één werkdag, contact met u opnemen. Gaat u akkoord? Dan zorgen wij ervoor dat uw chemische grondstoffen binnen 3 werkdagen worden afgeleverd op de gewenste locatie.

Wij kunnen chemische grondstoffen voor u warehousen in onze moderne warehouse. Bent u benieuwd hoed dit werkt? Bekijk dan deze korte video, waarin we u alles vertellen over ADR opslag bij ViVoChem.

Over ViVoChem

ViVoChem, ooit gestart als “Visser Vogelzang Chemie BV” en sinds 2011 onderdeel van de internationale BÜFA-groep, is dé B2B-partner wat betreft de distributie, opslag, drumming en export van chemische grondstoffen.

Bedrijven uit een diversiteit aan sectoren vertrouwen dagelijks op de producten en diensten van ViVoChem. Het persoonlijke contact, de mogelijkheid tot outsourcing van chemische goederen en de flexibiliteit in levering behoren tot de top 3 added values waarover ViVoChem volgens haar afnemers beschikt.

De locatie van ViVoChem, aan het XL Businesspark Almelo, is uiterst gunstig gelegen voor een snelle distributie van chemie binnen de Benelux en Europa. Ook voor de wereldwijde export van chemicaliën bent u bij ViVoChem aan het juiste adres; gesitueerd vlakbij de logistieke hotspot “Port of Twente” verscheept ViVoChem uw chemische producten snel en accuraat. Meer weten over de exportmogelijkheden bij ViVoChem? Bekijk dan onze exportpagina.

Welke (groot)verpakking u ook zoekt, ViVoChem zorgt voor het juiste product, in de juiste verpakking. Moet uw locatie aan strikte veiligheidsnormen voldoen? Wellicht is de Varibox een oplossing. Meer over al onze verpakkingen komt u te weten in deze video waarin wij alles vertellen over onze verpakkkingsmogelijkheden.

Offerte aanvragen bij ViVoChem? Dat kunt u eenvoudig online door het formulier op een productpagina in te vullen, of via het algemene contactformulier. Een vrijblijvende offerte wordt u binnen één werkdag toegestuurd. Hebben wij nog bijkomende informatie nodig voor het opmaken van de offerte, dan contacteren wij u eerst.

 

Behoefte aan meer chemische grondstoffen?

Ook voor chemische grondstoffen voor toepassingen in andere sectoren kunt u bij ons terecht:

Vragen of opmerkingen?
Wij zijn telefonisch te bereiken tijdens kantooruren op +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl.

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. ViVoChem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z