CAS nr. 7681-38-1

Natriumbisulfaat

“Natriumbisufliet en +450 andere chemische grondstoffen uit voorraad leverbaar”

Bent u opzoek naar het Natriumzout van het bisulfaatanion, beter bekend als natriumbisulfaat? Vivochem levert deze direct uit voorraad op uw gewenste locatie. Vraag vrijblijvend uw offerte aan op deze pagina.

 • Beschikbaar in Bulk, Pallet zakken (1000 kg)
 • Molecuulformule NaHSO4
 • CAS-nummer 7681-38-1
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

+450 chemische grondstoffen uit voorraad leverbaar

Vivochem levert vanuit een modern magazijn in Almelo chemicaliën aan bedrijven over de hele wereld. Chemie is overal, wij begrijpen dat veel processen afhankelijk zijn van chemicaliën. Wij hanteren een standaard levertermijn van 2-3 werkdagen en houden u altijd op de hoogte over de status van uw bestelling. Heeft u naast natriumbisulfaat andere chemische grondstoffen nodig? Bekijk ons volledige leverprogramma.

Waarom klanten natriumbisulfaat bij Vivochem bestellen

 • Naast natriumbisulfaat kunnen wij +450 chemische grondstoffen uit voorraad leveren.
 • Wij staan altijd voor u klaar en denken graag met u mee.
 • Wilt u uw chemicaliën in het buitenland ontvangen? Wij exporteren chemicaliën naar landen over de hele wereld.
 • U hoeft nooit lang te wachten op uw chemische grondstoffen. Onze levertijd is standaard 2 tot 3 werkdagen.
 • Heeft u geen plek of toestemming om uw chemische grondstoffen op te slaan? Wij slaan deze graag voor u op in onze moderne en veilige PGS-hal.

Wat is natriumbisulfaat?

Natriumbisulfaat, ook wel natriumwaterstofsulfaat, is het natriumzout van het bisulfaatanion. Het is een droog, korrelvormig product dat in watervrije vorm hygroscopisch is. Natriumbisulfaat wordt voornamelijk gebruikt om pH te verlagen. In de voedingsmiddelenindustrie wordt het ingezet als zuurteregelaar (E514).

Wilt u meer weten? Neem gerust even contact op met onze verkoopmedewerkers, zij helpen u graag verder.

Meer informatie ontvangen of direct een prijs ontvangen?

Een offerte vraagt u eenvoudig aan door het formulier op deze pagina in te vullen. Binnen één werkdag ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte met prijs op basis van de gewenste hoeveelheid en verpakking. Gaat u akkoord met de offerte? Dan gaan wij voor u aan het werk en zorgen we ervoor dat uw natriumbisulfaat op het gewenste moment bij u op locatie wordt afgeleverd. Onze minimale levertijd bedraagt 2-3 werkdagen.

Heeft u nog vragen over de levering? Onze klantenservice staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Vivochem in beeld

Onze verpakkingsmogelijkheden

Vivochem is groothandel en distributeur van chemicaliën, ofwel chemische (basis)grondstoffen, die gebruikt worden in tal van industrieën en sectoren. In deze korte video vertellen we u over onze verpakkingsmogelijkheden.

Over Vivochem

Vivochem is dé B2B-partner voor een uitgebreid aanbod aan basischemicaliën.
Met ruim 130 jaar ervaring in de chemische distributie bent u verzekerd van geruime kennis, expertise en know-how. Wij staan klaar om u te ondersteunen bij al uw processen. Een kijkje achter de schermen bij VivoChem? Bekijk dan deze impressievideo van onze warehouse in Almelo.

Vanuit het XL Businesspark, gelegen aan de logistieke hotspot "Port of Twente", distribueert Vivochem basischemie in de Benelux en delen van Europa. Daarnaast exporteert Vivochem deze chemische grondstoffen ook wereldwijd. Meer info over wereldwijde export van chemicaliën vindt u op onze exportpagina.

Een breed pakket aan chemie, in te delen in zuren, basen, glycolen, amines, fosfaten, oplosmiddelen, ftalaten, peroxides en surfactants, wordt veilig en verantwoord opgeslagen in een ruim warehouse. Ons warehouse voldoet aan alle strenge eisen omtrent ADR-opslag en heeft plaats voor maar liefst 9000 pallets. Hierdoor bent u verzekerd van een snelle, veilige en flexibele levering van uw producten.

De producten kunnen worden geleverd in diverse soorten verpakkingen, zowel op basis van statiegeld (het duurzame en milieuvriendelijke alternatief) als inclusief emballage. Onze verpakkingen zijn volledig afgestemd op kwaliteit, veiligheid en uiteraard uw behoefte. Ook voor bulkleveringen per volle tankwagen kunt u bij ons terecht. Meer weten over onze verpakkingen? Bekijk dan deze video met al onze verpakkingsmogelijkheden.

U kunt 24/7 eenvoudig online een offerteaanvraag indienen. U ontvangt gegarandeerd binnen één werkdag een vrijblijvende offerte. Indien er bijkomende vragen zijn nemen wij binnen diezelfde termijn contact met u op. Vrijwel alle chemicaliën zijn direct uit voorraad leverbaar, en worden doorgaans geleverd binnen drie werkdagen na ontvangst van de bestelling.

Persoonlijk contact, stabiele kwaliteit en een flexibele levering; de added value die de continuïteit van uw proces of productie waarborgt. Want daar draait het om: samen succesvol ondernemen.
 

Behoefte aan meer chemische grondstoffen?

Ook voor chemische grondstoffen met toepassingen in andere sectoren kunt u bij ons terecht:

Meer informatie

Veel gestelde vragen

Waar kan ik de veiligheidsbladen van natriumbisulfaat vinden?

De veiligheidsbladen kunt u opvragen door het contactformulier in te vullen.

Waar kan ik de kwaliteitscertificaten vinden?

De kwaliteitscertificaten kunt u vinden op de downloadpagina. Hier vindt u overigens ook onze algemene voorwaarden.

Produceert of mengt ViVoChem chemische grondstoffen?

Nee, ViVoChem is distributeur van chemische grondstoffen.

Kan ik dit product als consument online bestellen?

Nee, ViVoChem is een groothandel en heeft geen webshop. Het is niet mogelijk om bestellingen te plaatsen. U kunt een offerte aanvragen door het offerte aanvraag formulier op deze pagina in te vullen.

Hoe werkt het bestelproces bij ViVoChem?

Het bestelproces is als volgt:

 • U vult het offerteformulier in.
 • Binnen één werkdag ontvangt u een vrijblijvende offerte en nemen we contact met u op.
 • Wij bespreken alle belangrijke zaken met u.
 • Zodra u akkoord gaat, zorgen we ervoor dat u binnen 3 werkdagen uw natriumbisulfaat ontvangt

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z