CAS nr. 7681-11-0

Kaliumjodide

“Kaliumjodide is direct uit voorraad leverbaar”

Bent u opzoek naar een leverancier voor kaliumjodide, die snel levert en flexibel is? Dan is Vivochem dé partij voor u. Jarenlange ervaring maakt ons een gevestigde waarde in de chemiebranche. Ons doel is om u volledig te ontzorgen op het gebied van chemische distributie.

  • Beschikbaar in Bulk, Pallet zakken (1000 kg)
  • Molecuulformule KI
  • CAS-nummer 7681-11-0
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Dé chemische distribiteur van Nederland

Al jarenlang voorziet Vivochem bedrijven over de hele wereld van chemische grondstoffen. In al onze diensten staan goede service en flexibiliteit centraal. Wij beschikken over een eigen wagenpark, bestaande uit een 10tal vrachtwagens. Deze worden bestuurd door gekwalificeerd personeel, dat veilig en verantwoord omgaat met uw chemische grondstoffen.

Naast chemische distributie, bieden wij ook drumming en warehousing aan. Nadat uw chemicaliën zijn afgevuld, kunnen deze direct worden opgeslagen in onze ADR warehouse met +9000 palletplaatsen.

De voordelen van het bestellen va chemische grondstoffen bij Vivochem

  • Wij bieden u voor +450 chemicaliën de scherpste prijzen.
  • Uw chemische grondstoffen kunnen buiten de Benelux worden geleverd. Onze on board export team regelt alle papieren, het contact en verdere levering voor u.
  • U bent verzekerd van een snelle en flexibele levering van maximaal 3 werkdagen.
  • Uw chemische grondstoffen kunnen worden opgeslagen in onze moderne warehouse met beschermingsniveau 1.
  • Al onze klanten zijn belangrijk voor ons. Daarom staan wij altijd voor u klaar en denken we graag met u mee.

Wat is kaliumjodide?

Kaliumjodide is een anorganisch, wit kristallijn zout, dat door oxidatie langzaam geel wordt bij langdurig contact met vochtige lucht. Kaliumjodide heeft een bitterzoute smaak en is licht hygroscopisch. Het is opgenomen in de lijst van essentiële geneesmiddelen van de WHO.


Kaliumjodide wordt in kleine hoeveelheden toegevoegd aan tafelzout om er zo gejodeerd zout van te maken. Daarnaast kent het verschillende toepassingen in de geneeskunde. Ook wordt het in combinatie met di-jood gebruikt bij het etsen van goud. Kaliumjodide wordt tevens gebruikt bij de synthese van zilverjodide.

Vivochem in beeld

Warehousing bij Vivochem

Wilt u meer weten over ADR-klassen en warehousing bij Vivochem? Daniel vertelt hier in deze korte video meer over. Voor meer video's kunt u onze videopagina bekijken.

Onze scherpe prijzen voor kaliumjodide ontvangen?

Een offerte vraagt u eenvoudig aan door het offerteformulier op deze pagina in te vullen. U ontvangt binnen één werkdag een offerte op basis van uw ordervolume en verpakking. Zodra u akkoord gaat ontvangt u binnen 3 dagen uw chemische grondstoffen op de gewenste locatie. Wilt u uw chemicaliën op een andere dag ontvangen? Ook dat is mogelijk in overleg.

Uw chemicaliën op laten slaan bij Vivochem?

Wij kunnen uw chemische grondstoffen veilig opslaan in onze ADR warehouse. Wilt u weten hoe wij dit doen voor onze klanten? Bekijk dan deze video waarin wij u vertellen over onze ADR warehousing mogelijkheden.

Over Vivochem

Chemie is een essentieel onderdeel van uw productie. Of het nu gaat om de ontvetter van uw machines, of om de chemie tussen uw medewerkers; als B2B-partner zorgt Vivochem voor de chemie in uw bedrijf.

Wat betreft de distributie van chemicaliën is Vivochem met veel ervaring een gevestigde waarde in de chemische sector. Kennis, know-how, persoonlijk contact en flexibele leveringen onderscheiden Vivochem van andere spelers op de markt.

Gelegen aan de “Port of Twente” op business park XL, brengt het ADR warehouse van Vivochem dagelijks een 100tal gemotiveerde medewerkers op de been om uw chemische producten veilig, verantwoord en naar wens af te leveren op uw locatie.

Een uitgebreid assortiment aan basischemicaliën, onder te verdelen in o.a. zuren, basen, glycolen, fosfaten, solventen, surfactants en peroxiden staat klaar om te worden uitgeleverd in de door u gewenste verpakking. Meer weten over de beschikbare verpakkingen? Bekijk dan deze korte video waarin wij meer vertellen over al onze verpakkingsmogelijkheden.

Op elk gewenst moment van de dag kunt u online een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen. Niet later dan na één werkdag ontvangt u de offerte of neemt één van onze enthousiaste medewerkers contact met u op. Het kan immers zo zijn dat wij nog bijkomende informatie nodig hebben om de offerte zo accuraat mogelijk voor u op te stellen.

Bijna het gehele productassortiment is leverbaar uit voorraad en kan tot maximaal 3 werkdagen na ontvangst van de bestelling bij u worden afgeleverd.

Naast de chemische distributie binnen Europa, is Vivochem ook wereldwijd actief om u te ondersteunen met de export van chemische grondstoffen. Bekijk onze exportpagina voor meer info over wereldwijde chemische export.

 

Uw benodigde chemische grondstoffen niet gevonden?

Bekijk dan onze selectie van onze producten met toepassingen in verschillende sectoren:

Wilt u contact opnemen of heeft u een vraag voor ons? Tijdens kantooruren zijn wij te bereiken via +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl.

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z