CAS nr. 20344-49-4

Ferroxol®

Industrial grade

“Ijzerhydroxide verkrijgbaar voor scherpe prijzen”

Ijzerhydroxide kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Het wordt veelvuldig toegepast in biogasinstallaties van onder andere biologische bedrijven. Het product zorgt voor een perfecte ontzwaveling en beschermt bijvoorbeeld leidingen en motoren tegen corrosie. Wilt u meer informatie over Ferroxol®? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Zij beschikken over de juiste kennis om u verder te helpen.

 • Beschikbaar in Pallet zakken (1000 kg)
 • CAS-nummer 20344-49-4
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Wat is Ferroxol® (ijzerhydroxide)?

Ferroxol is onze merknaam voor zakken ijzerhydroxide. Het is als het zuiver is een witte vaste stof, maar verkleurt door zuurstof. De stof is bijna onoplosbaar en kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Ijzerhydroxide kent een aantal verschillende toepassingen. Het wordt ook veelvuldig toegepast in biogasinstallaties van onder andere biologische bedrijven. Het product zorgt voor een perfecte ontzwaveling en beschermt leidingen en motoren tegen corrosie. Ijzerhydroxide is een stof die kan worden ingezet om bijvoorbeeld biogas te reinigen, maar het kan ook worden gebruikt als filtermateriaal bij bijvoorbeeld luchtreiniging of waterzuivering.

Waarom klanten ijzerhydroxide bestellen bij Vivochem

 • Ijzerhydroxide is verkrijgbaar in veel verschillende UN-gekeurde verpakkingen.
 • Na offerte aanvraag ontvangt binnen één werkdag uw vrijblijvende offerte.
 • Geen ruimte of geen geschikte locatie om chemicaliën op te slaan? Warehousing is één van de mogelijkheden in onze moderne PGS 15 hal.
 • Vivochem is HACCP gecertificeerd Deze certificering waarborgt hygiëne en voedselveiligheid in de gehele voedselketen.
 • Naast ijzerhydroxide leveren wij +450 chemische grondstoffen uit voorraad.
 • Wij bieden ijzerhydroxide altijd aan tegen marktconforme prijzen.

Meer informatie of bent u benieuwd naar de prijzen die wij u kunnen bieden?

U kunt eenvoudig een offerte aanvragen voor Ferroxol® via het formulier op deze pagina. Onze medewerkers maken na aanvraag een offerte voor u en zorgen dat u deze binnen één werkdag ontvangt. Wij zullen alles met u bespreken alle verdere informatie zoals het leverproces met u. Zodra alles akkoord is, zorgen wij ervoor dat u binnen 3 werkdagen uw Ijzerhydroxide ontvangt.

Ferroxol® in het kort

Wilt u in het kort zien wat Ferroxol (ijzerhydroxide) is? Bekijk dan deze korte video waarin Daniel uitlegt wat ijzerhydroxide is en welke toepassingen het heeft. Meer video’s bekijken van Vivochem? Bekijk onze videopagina voor een overzicht van alle video’s.

Meer lezen over Ferroxol®?

Om u van meer informatie te voorzien hebben wij een informatieve blog geschreven. Hierin vertellen wij over onze Ijzerhydroxide en de toepassingen hiervan. Om deze te lezen, kunt u klikken op de kaart hiernaast.

Veel gestelde vragen

Waar kan ik de veiligheidsbladen van Ferroxol® (ijzerhydroxide) vinden?

De veiligheidsbladen kunt u opvragen door het contactformulier in te vullen. Wij zullen u zo snel mogelijk het juiste veiligheidsblad opsturen.

Waar kan ik de kwaliteitscertificaten vinden?

De kwaliteitscertificaten kunt u vinden op de downloadpagina. Hier vindt u overigens ook onze algemene voorwaarden.

Produceert of mengt Vivochem chemische grondstoffen?

Vivochem is distributeur van chemische grondstoffen en geen producent. U kunt bij Vivochem terecht voor chemische distributie, drumming, warehousing en export.

Kan ik dit product als consument online bestellen?

Vivochem is een B2B leverancier en levert dus niet aan consumenten. Om chemische grondstoffen in te kopen voor u bedrijf, kunt u een offerte aanvragen door het formulier op deze pagina in te vullen.

Is het mogelijk om chemische grondstoffen in kleinere verpakkingen te bestellen?

Het is bij Vivochem niet mogelijk om kleine hoeveelheden chemie te bestellen. Chemische grondstoffen worden per pallet afgeleverd.

Hoe werkt het bestelproces bij ViVoChem?

Het bestelproces is als volgt:

 1. U vult het offerteformulier in.
 2. Binnen één werkdag ontvangt u een vrijblijvende offerte en nemen we contact met u op.
 3. Wij nemen contact met u op om de prijs en het leverproces te bespreken.
 4. Gaat u akkoord? Dan zorgen we ervoor dat u binnen 3 werkdagen uw Ferroxol® (ijzerhydroxide) ontvangt.

Over Vivochem

Vivochem, ooit gestart als “Visser Vogelzang Chemie BV” en sinds 2011 onderdeel van de internationale BÜFA-groep, is dé B2B-partner wat betreft de distributie, opslag, drumming en export van chemische grondstoffen.

Bedrijven uit een diversiteit aan sectoren vertrouwen dagelijks op de producten en diensten van Vivochem. Het persoonlijke contact, de mogelijkheid tot outsourcing van chemische goederen en de flexibiliteit in levering behoren tot de top 3 added values waarover Vivochem volgens haar afnemers beschikt.

De locatie van Vivochem, aan het XL Businesspark Almelo, is uiterst gunstig gelegen voor een snelle distributie van chemie binnen de Benelux en Europa. Ook voor de wereldwijde export van chemicaliën bent u bij Vivochem aan het juiste adres; gesitueerd vlakbij de logistieke hotspot “Port of Twente” verscheept Vivochem uw chemische producten snel en accuraat. Meer weten over de exportmogelijkheden bij Vivochem? Bekijk dan onze exportpagina.

Welke (groot)verpakking u ook zoekt, Vivochem zorgt voor het juiste product, in de juiste verpakking. Moet uw locatie aan strikte veiligheidsnormen voldoen? Wellicht is de Varibox een oplossing. Meer over al onze verpakkingen komt u te weten in deze video waarin wij alles vertellen over onze verpakkingsmogelijkheden.

Offerte aanvragen bij Vivochem? Dat kunt u eenvoudig online door het formulier op een productpagina in te vullen, of via het algemene contactformulier. Een vrijblijvende offerte wordt u binnen één werkdag toegestuurd. Hebben wij nog bijkomende informatie nodig voor het opmaken van de offerte, dan contacteren wij u eerst.

Behoefte aan meer chemische grondstoffen?

Ook voor chemische grondstoffen voor toepassingen in andere sectoren kunt u bij ons terecht:

Vragen of opmerkingen?
Wij zijn telefonisch te bereiken tijdens kantooruren op +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl.

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z