CAS nr. 110-17-8

Fumaarzuur

“Fumaarzuur wordt veelal gebruikt in de voedingsindustrie, maar kent ook andere toepassingen”

Fumaarzuur, ook wel trans-2-buteendizuur genoemd, is een organisch zuur. Deze kleurloze kristallijne vaste stof komt van nature voor in de meeste vruchten en groenten. Vivochem levert fumaarzuur in zakgoed en kan per pallet besteld worden. Meer informatie ontvangen of een offerte aanvragen voor fumaarzuur? Vul het offerteformulier op deze pagina in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

 

  • Beschikbaar in Bulk, Pallet zakken (1000 kg)
  • Molecuulformule C4H4O4
  • CAS-nummer 110-17-8
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Fumaarzuur kopen? Vivochem is dé leverancier van chemische grondstoffen.

Fumaarzuur wordt gebruikt als voedingsadditief en voor dieetsupplementen. Ook wordt het gebruikt bij de productie van onder andere polyesterharsen en Appelzuur. Wanneer mensen last hebben van psoriasis kan fumaarzuur gebruikt worden tijdens de behandeling.

Vivochem is dé leverancier van chemische grondstoffen. Naast fumaarzuur hebben wij een productaanbod van +450 chemische grondstoffen. Binnen de Benelux worden de chemicaliën geleverd door onze gecertificeerde chauffeurs.

Fumaarzuur is leverbaar uit voorraad. Na ontvangst van de order is de standaard levertermijn 2-3 werkdagen (Benelux). Wilt u fumaarzuur exporteren? Levertermijnen en haven van ontvangst in overleg.

Waarom klanten fumaarzuur bestellen bij Vivochem?

  • Fumaarzuur is uit voorraad leverbaar (standaard levertijd 2-3 werkdagen).
  • Heeft u vragen over uw levering? Onze klantenservice staat altijd voor u klaar.
  • Na offerte aanvraag nemen wij binnen één werkdag contact met u op om de mogelijkheden van levering met u te bespreken.
  • Ons warehouse voldoet aan alle strenge eisen omtrent ADR-opslag en heeft plaats voor maar liefst 9000 pallets.
  • Wij bieden een breed scala aan grondstoffen voor de levensmiddelenindustrie.
  • Vivochem is HACCP gecertificeerd. Deze certificering waarborgt hygiëne en voedselveiligheid in de gehele voedselketen.
Vivochem in beeld

Benieuwd naar ons moderne warehouse?

Heeft u geen of weinig ruimte om chemische grondstoffen op te kunnen slaan? Of voldoet uw locatie niet aan de juiste veiligheidseisen? Laat uw chemische grondstoffen opslaan bij Vivochem! Onze moderne ADR-opslaghal biedt plaats voor +9.000 palletplaatsen. Benieuwd hoe het proces van het warehousen van chemicaliën werkt? Bekijk deze korte video waarin Daniel u meer uitleg geeft over onze ADR-opslag.

Meer video's bekijken

Over Vivochem

Vivochem, ooit gestart als “Visser Vogelzang Chemie BV” en sinds 2011 onderdeel van de internationale BÜFA-groep, is dé B2B-partner wat betreft de distributie, opslag, drumming en export van chemische grondstoffen.

Bedrijven uit een diversiteit aan sectoren vertrouwen dagelijks op de producten en diensten van Vivochem. Het persoonlijke contact, de mogelijkheid tot outsourcing van chemische goederen en de flexibiliteit in levering behoren tot de top 3 added values waarover Vivochem volgens haar afnemers beschikt.

De locatie van Vivochem, aan het XL Businesspark Almelo, is uiterst gunstig gelegen voor een snelle distributie van chemie binnen de Benelux en Europa. Ook voor de wereldwijde export van chemicaliën bent u bij Vivochem aan het juiste adres; gesitueerd vlakbij de logistieke hotspot “Port of Twente” verscheept ViVoChem uw chemische producten snel en accuraat. Meer weten over de exportmogelijkheden bij Vivochem? Bekijk dan onze exportpagina.

Welke (groot)verpakking u ook zoekt, Vivochem zorgt voor het juiste product, in de juiste verpakking. Moet uw locatie aan strikte veiligheidsnormen voldoen? Wellicht is de Varibox een oplossing. Meer over al onze verpakkingen komt u te weten in deze video waarin wij alles vertellen over onze verpakkkingsmogelijkheden.

Offerte aanvragen bij Vivochem? Dat kunt u eenvoudig online door het formulier op een productpagina in te vullen, of via het algemene contactformulier. Een vrijblijvende offerte wordt u binnen één werkdag toegestuurd. Hebben wij nog bijkomende informatie nodig voor het opmaken van de offerte, dan contacteren wij u eerst.

 

Behoefte aan meer chemische grondstoffen?

Ook voor chemische grondstoffen voor toepassingen in andere sectoren kunt u bij ons terecht:

Vragen of opmerkingen?
Wij zijn telefonisch te bereiken tijdens kantooruren op +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl.

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z