CAS nr. 112-34-5

Butyldiglycol

Industrial grade

“Vivochem levert butyldiglycol in IBC-containers, Pallet drums, Pallet cans en in Bulk’’

Bent u opzoek naar een leverancier van chemische grondstoffen? Dan is Vivochem de geschikte partij voor u. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij weten hoe wij onze klanten moeten ondersteunen bij het inkopen van chemie. Vraag vrijblijvend uw offerte aan voor meer informatie of prijs op basis van uw ordervolume. 

  • Beschikbaar in Bulk, IBC, Pallet drums, Pallet cans
  • Molecuulformule C8H18O3
  • CAS-nummer 112-34-5
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Vivochem ontzorgt u op het gebied van chemische distributie

Ons doel is om u volledig te ontzorgen op het gebied van chemische distributie. Hoe? Door goed te communiceren over de levering van uw bestelling. Wij hanteren een standaard levertermijn van 2-3 werkdagen. Heeft u vragen over uw bestelling, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice medewerkers.

Heeft u meer chemische grondstoffen nodig voor uw bedrijf? Vivochem heeft een leverprogramma van +450 chemische grondstoffen die uit voorraad geleverd kunnen worden.

Onze gecertificeerde chauffeurs leveren uw bestelling af op de gewenste locatie. Wilt u deze ontvangen op een locatie in het buitenland? ViVoChem levert ook buiten de Benelux.

Naast chemische distributie, kunnen wij u ook drumming en warehousing aanbieden. Onze moderne warehouse in Almelo voldoet aan het ADR regelement. Dit betekent dat uw chemische grondstoffen veilig worden opgeslagen.

Wat zijn de voordelen van het bestellen bij Vivochem?

  • Wij leveren chemische grondstoffen in verschillende UN-gekeurde chemie verpakkingen.
  • Uw chemische grondstoffen worden geleverd door gekwalificeerde chauffeurs die ervaren zijn in veilig ADR transport en milieubewust rijden.
  • Bij Vivochem betaalt u nooit teveel. Wij bieden altijd scherpe prijzen voor butyldyglicol.
  • Wij kunnen uw chemicaliën veilig en verantwoord opslaan in onze moderne PGS 15 hal.
  • Heeft u vragen over uw bestelling? Wij staan altijd klaar om u vragen te beantwoorden en om met u mee te denken.
  • Wilt u niet te lang wachten op uw chemische grondstoffen? Wij hanteren een standaard levertermijn van 2-3 werkdagen.

Toepassingen

Butyldiglycol (BDG) is een kleurloze vloeistof en is 100% oplosbaar in water. Het wordt hoofdzakelijk toegepast als oplosmiddel in de productie van een breed scala aan zowel huishoudelijke- als industriële reinigers. Ook is het een primair oplosmiddel in (zeefdruk)inkten voor o.a. het verven en bedrukken van textiel, en in (latex) coatings en lijmen. Verder kent butyldiglycol toepassingen bij de productie van oliën, zepen, polymeren en softeners.

Vraag uw vrijblijvende offerte voor butyldiglycol aan

Uw offerte voor butyldiglycol vraagt u eenvoudig aan. U kiest in welke verpakking afhankelijk van uw behoefte. Vervolgens vult u uw ordervolume en contactgegevens in. Zodra u dit heeft gedaan, zorgen wij ervoor dat u binnen één werkdag uw offerte ontvangt. Wij overleggen de prijs en levering met u. Wanneer u akkoord gaat, zorgen wij ervoor dat u binnen 2-3 werkdagen uw butyldiglycol ontvangt.

ViVoChem in beeld

Welke verpakkingen bieden wij aan onze klanten?

Butyldiglycol kan worden geleverd in veel verschillende verpakkingen. Zo is het beschikbaar in IBC’s, Pallet drum, Pallet cans en Bulk. Bent u benieuwd naar al onze verpakking mogelijkheden? Bekijk dan deze korte video waarin Daniel u hier alles over vertelt. 

Over Vivochem

Vivochem, ooit gestart als “Visser Vogelzang Chemie BV” en sinds 2011 onderdeel van de internationale BÜFA-groep, is dé B2B-partner wat betreft de distributie, opslag, drumming en export van chemische grondstoffen.

Bedrijven uit een diversiteit aan sectoren vertrouwen dagelijks op de producten en diensten van Vivochem. Het persoonlijke contact, de mogelijkheid tot outsourcing van chemische goederen en de flexibiliteit in levering behoren tot de top 3 added values waarover Vivochem volgens haar afnemers beschikt.

De locatie van Vivochem, aan het XL Businesspark Almelo, is uiterst gunstig gelegen voor een snelle distributie van chemie binnen de Benelux en Europa. Ook voor de wereldwijde export van chemicaliën bent u bij Vivochem aan het juiste adres; gesitueerd vlakbij de logistieke hotspot “Port of Twente” verscheept Vivochem uw chemische producten snel en accuraat. Meer weten over de exportmogelijkheden bij Vivochem? Bekijk dan onze exportpagina.

Welke (groot)verpakking u ook zoekt, Vivochem zorgt voor het juiste product, in de juiste verpakking. Moet uw locatie aan strikte veiligheidsnormen voldoen? Wellicht is de Varibox een oplossing. Meer over al onze verpakkingen komt u te weten in deze video waarin wij alles vertellen over onze verpakkkingsmogelijkheden.

Offerte aanvragen bij Vivochem? Dat kunt u eenvoudig online door het formulier op een productpagina in te vullen, of via het algemene contactformulier. Een vrijblijvende offerte wordt u binnen één werkdag toegestuurd. Hebben wij nog bijkomende informatie nodig voor het opmaken van de offerte, dan contacteren wij u eerst.

 

Behoefte aan meer chemische grondstoffen?

Ook voor chemische grondstoffen voor toepassingen in andere sectoren kunt u bij ons terecht:

Vragen of opmerkingen?
Wij zijn telefonisch te bereiken tijdens kantooruren op +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl.

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z