CAS nr. 7784-30-7

Aluminiumfosfaat

Industrial grade

“Vraag vrijblijvend uw offerte aan voor Aluminiumfosfaat”

Bent u opzoek naar een betrouwbare leverancier van Aluminiumfosfaat? Dan bent u op het juiste adres. Vivochem is totaalleverancier van Aluminiumsulfaat en +450 andere chemische grondstoffen

 • Beschikbaar in Bulk, IBC
 • Molecuulformule AlPO4
 • CAS-nummer 7784-30-7
 • UN-nummer 3264
 • ADR-klasse 8
 • ADR verpakkingsgroep 3
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

ViVoChem, totaalleverancier van al uw chemische grondstoffen

ViVoChem, onderdeel van de BÜFA-groep, beschikt over veel ervaring in de chemiebranche. Onze ervaring in combinatie met onze moderne faciliteiten zorgen ervoor dat wij u volledig kunnen ontzorgen op het gebied van chemische distributie.

Naast Aluminiumfosfaat, hebben wij meer dan 450 andere producten in ons assortiment. Dagelijks vertrouwen bedrijven op onze gecertificeerde chauffeurs om de bestelde chemische grondstoffen veilig af te leveren op de gewenste locatie. Vanuit onze locatie op het XL-businesspark in Almelo leveren wij chemicaliën aan bedrijven over de hele wereld. Bent u benieuwd naar onze export mogelijkheden? Onze exportafdeling vertelt u hier graag meer over.

Aluminiumfosfaat is in de natuur te vinden als het mineraal berliniet, maar er zijn ook veel synthetische vormen. Het wordt soms toegevoegd aan vaccins om de effectiviteit hiervan te vergroten. Ook kan het worden gebruikt voor onder andere wit pigment, cement en corrosieremmers. Aluminiumfosfaat is bij ViVoChem leverbaar als oplossing in IBC containers en als Bulklevering (vanaf 20.000 ltr). 

Waarom kiezen klanten voor ViVoChem?

 • Wij leveren chemicaliën altijd in een UN-gekeurde verpakking.
 • Heeft u naast aluminiumfosfaat meer chemicaliën nodig? Ons assortiment bestaat uit meer dan 450 chemische grondstoffen.
 • Wij leveren standaard binnen 3 werkdagen.
 • Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij ons. Dit waarborgen wij ook in al onze processen.
 • Wij weten dat iedere klant anders is. Daarom beantwoorden wij niet alleen uw vragen, maar denken wij met u mee.
 • Bij ViVoChem bent u verzekerd van de scherpste prijzen.
   

Benieuwd naar onze prijzen en levermogelijkheden?

Benieuwd naar de prijzen van aluminiumfosfaat of wilt u meer informatie ontvangen? Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. Vul het offerte formulier op deze pagina in en ontvang binnen één werkdag uw offerte. Om een goede offerte voor u op te stellen, hebben wij drie dingen nodig; Uw gewenste verpakkingseenheid, uw ordervolume en uw contactgegevens.

Wij hanteren een standaard levertermijn van 2-3 werkdagen. Wilt u op een ander moment geleverd krijgen? Wij denken met u mee en kunnen in overleg altijd op een andere datum leveren.

ViVoChem in beeld

ADR opslag in onze moderne warehouse

Onze moderne ADR warehouse, maakt het mogelijk om chemicaliën veilig en verantwoord op te slaan voor onze klanten. Bent u benieuwd hoe dit in zijn werking gaat en wat wij voor u kunnen betekenen op dit gebied? Bekijk dan deze korte video waarin Daniel u alles vertelt over ADR warehousing bij ViVoChem.

Over ViVoChem

ViVoChem, ooit gestart als “Visser Vogelzang Chemie BV” en sinds 2011 onderdeel van de internationale BÜFA-groep, is dé B2B-partner wat betreft de distributie, opslag, drumming en export van chemische grondstoffen.

Bedrijven uit een diversiteit aan sectoren vertrouwen dagelijks op de producten en diensten van ViVoChem. Het persoonlijke contact, de mogelijkheid tot outsourcing van chemische goederen en de flexibiliteit in levering behoren tot de top 3 added values waarover ViVoChem volgens haar afnemers beschikt.

De locatie van ViVoChem, aan het XL Businesspark Almelo, is uiterst gunstig gelegen voor een snelle distributie van chemie binnen de Benelux en Europa. Ook voor de wereldwijde export van chemicaliën bent u bij ViVoChem aan het juiste adres; gesitueerd vlakbij de logistieke hotspot “Port of Twente” verscheept ViVoChem uw chemische producten snel en accuraat. Meer weten over de exportmogelijkheden bij ViVoChem? Bekijk dan onze exportpagina.

Welke (groot)verpakking u ook zoekt, ViVoChem zorgt voor het juiste product, in de juiste verpakking. Moet uw locatie aan strikte veiligheidsnormen voldoen? Wellicht is de Varibox een oplossing. Meer over al onze verpakkingen komt u te weten in deze video waarin wij alles vertellen over onze verpakkkingsmogelijkheden.

Offerte aanvragen bij ViVoChem? Dat kunt u eenvoudig online door het formulier op een productpagina in te vullen, of via het algemene contactformulier. Een vrijblijvende offerte wordt u binnen één werkdag toegestuurd. Hebben wij nog bijkomende informatie nodig voor het opmaken van de offerte, dan contacteren wij u eerst.

 

Behoefte aan meer chemische grondstoffen?

Ook voor chemische grondstoffen voor toepassingen in andere sectoren kunt u bij ons terecht:

Vragen of opmerkingen?
Wij zijn telefonisch te bereiken tijdens kantooruren op +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl.

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z