CAS nr. 7664-38-2

Fosforzuur

Food grade, Industrial grade, Feed grade

“Binnen enkele dagen fosforzuur tegen scherpe prijzen!”

Bent u opzoek naar een partner die snel levert, scherpe prijzen heeft en met u meedenkt? Vivochem is dan dé leverancier voor u.

 

 • Beschikbaar in Bulk, IBC, Pallet drums, Pallet cans
 • Molecuulformule H3PO4
 • CAS-nummer 7664-38-2
 • UN-nummer 1805
 • ADR-klasse 8
 • ADR verpakkingsgroep 3
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Vivochem, sinds jaar en dag dé leverancier voor chemische grondstoffen

Fosforzuur kent verschillende toepassingen in verschillende industrieën. Het wordt bijvoorbeeld gebruikt als oxidator, etsmiddel en als zuurteregelaar. Wij bieden ook een voedingsgeschikte variant. Vraag bij ons het MSDS-blad op voor een overzicht van de gevaren, adviezen en hoe te werken met het product. Wij hebben veel ervaring in de chemiebranche en wij denken graag met u mee over oplossingen.

 Bij Vivochem kunnen wij u van 3 dingen verzekeren:

 • Persoonlijk contact
 • Flexibiliteit in de levering
 • Veel expertise

Waarom fosforzuur bestellen bij Vivochem?

 • Ontvang binnen 1 werkdag uw vrijblijvende offerte.
 • Wij beschikken over genoeg expertise om met u mee te denken over oplossingen.
 • Kunt u geen chemicaliën opslaan op uw eigen locatie? Geen zorgen, wij beschikken over een grote warehouse met 9000+ palletplaatsen.
 • Wij kunnen uw fosforzuur wereldwijd exporteren.
 • Wij vinden duurzaamheid zeer belangrijk en waarborgen dit ook in al onze processen.
 • Uw fosforzuur wordt in 2 á 3 werkdagen geleverd.
Vivochem in beeld

Welke verpakkingsmogelijkheden bieden wij onze klanten?

Chemie kan worden gevonden in verschillende vormen en variaties. Daarom hebben wij verschillende verpakkingen waarin wij chemische grondstoffen veilig kunnen leveren aan onze klanten. In deze korte video vertelt Daniel over de verpakkingsmogelijkheden bij Vivochem.

Meer video's bekijken

Scherpe prijzen ontvangen voor fosforzuur? Vraag vrijblijvend uw offerte aan.

Wilt u scherpe prijzen en levertijden ontvangen voor de levering van fosforzuur ontvangen? Dan kunt u eenvoudig een offerte aanvragen door het offerteformulier op deze pagina in te vullen. Eerst geeft u aan in welke verpakking wij uw fosforzuur moeten plaatsen. Vervolgens geeft u aan hoeveel eenheden u nodig heeft en dan vult u uw contactgegevens in. Vanaf het moment dat u op verzenden klikt ontvangt u binnen 1 werkdag uw vrijblijvende offerte. Wij bespreken graag de prijs en levermogelijkheden met u. Wanneer de offerte akkoord is, zorgen wij ervoor dat u binnen 2 tot 3 werkdagen uw chemische grondstoffen naar wens ontvangt.

Over Vivochem

Chemie is een essentieel onderdeel van uw productie. Of het nu gaat om de ontvetter van uw machines, of om de chemie tussen uw medewerkers; als B2B-partner zorgt Vivochem voor de chemie in uw bedrijf.

Wat betreft de distributie van chemicaliën is Vivochem met veel ervaring een gevestigde waarde in de chemische sector. Kennis, know-how, persoonlijk contact en flexibele leveringen onderscheiden Vivochem van andere spelers op de markt.

Gelegen aan de “Port of Twente” op business park XL, brengt het ADR warehouse van Vivochem dagelijks een 100tal gemotiveerde medewerkers op de been om uw chemische producten veilig, verantwoord en naar wens af te leveren op uw locatie.

Een uitgebreid assortiment aan basischemicaliën, onder te verdelen in o.a. zuren, basen, glycolen, fosfaten, solventen, surfactants en peroxiden staat klaar om te worden uitgeleverd in de door u gewenste verpakking. Meer weten over de beschikbare verpakkingen? Bekijk dan deze korte video waarin wij meer vertellen over al onze verpakkingsmogelijkheden.

Op elk gewenst moment van de dag kunt u online een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen. Niet later dan na één werkdag ontvangt u de offerte of neemt één van onze enthousiaste medewerkers contact met u op. Het kan immers zo zijn dat wij nog bijkomende informatie nodig hebben om de offerte zo accuraat mogelijk voor u op te stellen.

Bijna het gehele productassortiment is leverbaar uit voorraad en kan tot maximaal 3 werkdagen na ontvangst van de bestelling bij u worden afgeleverd.

Naast de chemische distributie binnen Europa, is Vivochem ook wereldwijd actief om u te ondersteunen met de export van chemische grondstoffen. Bekijk onze exportpagina voor meer info over wereldwijde chemische export.

 

Uw benodigde chemische grondstoffen niet gevonden?

Bekijk dan onze selectie van onze producten met toepassingen in verschillende sectoren:

Wilt u contact opnemen of heeft u een vraag voor ons? Tijdens kantooruren zijn wij te bereiken via +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl.

Meer informatie

Veel gestelde vragen

Waar kan ik de veiligheidsbladen van fosforzuur vinden?

De veiligheidsbladen kunt u opvragen door het contactformulier in te vullen.

Waar kan ik de kwaliteitscertificaten vinden?

De kwaliteitscertificaten kunt u vinden op de downloadpagina. Hier vindt u overigens ook onze algemene voorwaarden.

Produceert of mengt Vivochem chemische grondstoffen?

Nee, Vivochem is distributeur van chemische grondstoffen.

Kan ik dit product als consument online bestellen?

Nee, Vivochem is een groothandel en heeft geen webshop. Het is niet mogelijk om bestellingen te plaatsen. U kunt een offerte aanvragen door het offerte aanvraag formulier op deze pagina in te vullen.

Hoe werkt het bestelproces bij Vivochem?

Het bestelproces is als volgt:

 1. U vult het offerteformulier in.
 2. Binnen één werkdag ontvangt u een vrijblijvende offerte en nemen we contact met u op.
 3. Wij bespreken alle belangrijke zaken met u.
 4. Zodra u akkoord gaat, zorgen we ervoor dat u binnen 3 werkdagen uw fosforzuur ontvangt.

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z