CAS nr. 7446-20-0

Zinksulfaat Heptahydraat

“Vivochem levert uw Zinksulfaat snel en flexibel op uw locatie”

Heeft u grote hoeveelheden zinksulfaat nodig? Vivochem levert zinksulfaat heptahydraat direct uit voorraad op uw gewenste locatie.

Zinksulfaat heptahydraat is leverbaar in Pallet zakken (1.000 kg) en in bulk (tankwagen van 20.000 liter). Zinksulfaat heptahydraat bestellen? Vul het offerteformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

 • Beschikbaar in Bulk, Pallet zakken (1000 kg)
 • Molecuulformule ZnSO4 7H2O
 • CAS-nummer 7446-20-0
 • UN-nummer 3077
 • ADR-klasse 9
 • ADR verpakkingsgroep 3
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Welke voordelen kunnen wij u bieden?

 • U bent ervan verzekerd dat u zinksulfaat inkoopt tegen de scherpste prijzen.
 • Kunt u geen chemische grondstoffen opslaan op eigen locatie? Warehousing is één van de diensten die wij u kunnen aanbieden.
 • Naast zinksulfaat heptahydraat kunnen wij u +450 andere chemische grondstoffen aanbieden.
 • Uw chemicaliën in het buitenland ontvangen? Wij leveren uw chemische grondstoffen wereldwijd af.
 • Onze klanten zijn allemaal belangrijk voor ons, daarom staan wij altijd voor u klaar.
 • Wilt u snel uw zinksulfaat heptahydraat ontvangen? Eén van onze gekwalificeerde chauffeurs levert deze standaard binnen 3 dagen af op de gewenste locatie.

Wat is Zinksulfaat heptahydraat?

Zinksulfaat is het zink-zout van zwavelzuur. Watervrij komt zinksulfaat voor als kleurloze, hygroscopische kristallen. Het heptahydraat is een witte, kristallijne vaste stof. In de natuur komt het voor als het mineraal goslariet. Zinksulfaat heptahydraat wordt gebruikt bij het bedrukken van katoenweefsels. Daarnaast kent het zijn toepassingen in de houtconservering, diervoeding, elektroplating en bij de bereiding van zinkverbindingen.

Binnen 3 werkdagen uw zinksulfaat heptahydraat ontvangen?

Een vrijblijvende offerte vraagt u eenvoudig aan door het formulier op deze pagina in te vullen. Wanneer u deze hebt ingevuld, ontvangt u binnen 1 werkdag uw vrijblijvende offerte. Gaat u akkoord met onze scherpe prijzen en levermogelijkheden? Dan zorgen wij ervoor dat u binnen 3 werkdagen uw zinksulfaat heptahydraat ontvangt.

ViVoChem in beeld

Hoe voeren wij onze diensten uit voor onze klanten?

In alles wat wij doen staat goede service voor de klant voorop, maar hoe brengen wij dit in de praktijk? In deze video krijgt u een impressie van hoe wij te werk gaan voor onze klanten en wat wij voor u kunnen betekenen.

Over ViVoChem

ViVoChem, ooit gestart als “Visser Vogelzang Chemie BV” en sinds 2011 onderdeel van de internationale BÜFA-groep, is dé B2B-partner wat betreft de distributie, opslag, drumming en export van chemische grondstoffen.

Bedrijven uit een diversiteit aan sectoren vertrouwen dagelijks op de producten en diensten van ViVoChem. Het persoonlijke contact, de mogelijkheid tot outsourcing van chemische goederen en de flexibiliteit in levering behoren tot de top 3 added values waarover ViVoChem volgens haar afnemers beschikt.

De locatie van ViVoChem, aan het XL Businesspark Almelo, is uiterst gunstig gelegen voor een snelle distributie van chemie binnen de Benelux en Europa. Ook voor de wereldwijde export van chemicaliën bent u bij ViVoChem aan het juiste adres; gesitueerd vlakbij de logistieke hotspot “Port of Twente” verscheept ViVoChem uw chemische producten snel en accuraat. Meer weten over de exportmogelijkheden bij ViVoChem? Bekijk dan onze exportpagina.

Welke (groot)verpakking u ook zoekt, ViVoChem zorgt voor het juiste product, in de juiste verpakking. Moet uw locatie aan strikte veiligheidsnormen voldoen? Wellicht is de Varibox een oplossing. Meer over al onze verpakkingen komt u te weten in deze video waarin wij alles vertellen over onze verpakkingsmogelijkheden.

Offerte aanvragen bij ViVoChem? Dat kunt u eenvoudig online door het formulier op een productpagina in te vullen, of via het algemene contactformulier. Een vrijblijvende offerte wordt u binnen één werkdag toegestuurd. Hebben wij nog bijkomende informatie nodig voor het opmaken van de offerte, dan contacteren wij u eerst.

 

Behoefte aan meer chemische grondstoffen?

Ook voor chemische grondstoffen voor toepassingen in andere sectoren kunt u bij ons terecht:

Vragen of opmerkingen?
Wij zijn telefonisch te bereiken tijdens kantooruren op +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl.

Meer informatie

Veel gestelde vragen

Waar kan ik de veiligheidsbladen van zinksulfaat heptahydraat vinden?

De veiligheidsbladen kunt u opvragen door het contactformulier in te vullen.

Waar kan ik de kwaliteitscertificaten vinden?

De kwaliteitscertificaten kunt u vinden op de downloadpagina. Hier vindt u overigens ook onze algemene voorwaarden.

Produceert of mengt ViVoChem chemische grondstoffen?

Nee, ViVoChem is distributeur van chemische grondstoffen.

Kan ik dit product als consument online bestellen?

Nee, ViVoChem is een groothandel en heeft geen webshop. Het is niet mogelijk om bestellingen te plaatsen. U kunt een offerte aanvragen door het offerte aanvraag formulier op deze pagina in te vullen.

Hoe werkt het bestelproces bij ViVoChem?

Het bestelproces is als volgt:

 • U vult het offerteformulier in.
 • Binnen één werkdag ontvangt u een vrijblijvende offerte en nemen we contact met u op.
 • Wij bespreken alle belangrijke zaken met u.
 • Zodra u akkoord gaat, zorgen we ervoor dat u binnen 3 werkdagen uw zinksulfaat heptahydraat ontvangt.

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z