CAS nr. 68891-38-3

Natriumlaurylethersulfaat

Natriumlaurylethersulfaat (NLES) is een veel gebruikte oppervlakte-actieve stof. Het kan bereid worden door Natriumdedecylsulfaat te ethoxyleren. Natriumlaurylethersulfaat heeft een sterk reinigende werking.

Natriumlaurylethersulfaat bestellen? Vraag vrijblijvend een offerte aan, meestal neemt een van onze medewerkers binnen een werkdag contact met u op.

 

  • Beschikbaar in IBC, Bulk
  • CAS-nummer 68891-38-3
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Toepassingen

Natriumlaurylethersulfaat wordt veel gebruikt als reinigingsmiddel en schuimvormer in reinigende producten. Het is dan ook een ingrediënt in cosmetica als shampoo, badschuim en douchegel.

Levertermijn

Natriumlaurylethersulfaat is leverbaar uit voorraad. Na ontvangst van de order is de standaard levertermijn 2-3 werkdagen (Benelux). Natriumlaurylethersulfaat is leverbaar in IBC en Bulk (tankwagen van 20.000 liter). Wilt u Natriumlaurylethersulfaat exporteren? Levertermijnen en haven van ontvangst in overleg.

 ViVoChem beschikt over uitstekende drumming faciliteiten waar de chemicaliën in de juiste hoeveelheid worden afgevuld. Tevens bieden wij u de mogelijkheid om uw chemicaliën op te slaan in onze moderne PGS hal met 9.000 palletplaatsen. Lees meer over warehousing.

ViVoChem in beeld

Korte impressie van het proces binnen ViVoChem

Benieuwd naar het proces in onze warehouse? Bekijk onze impressie video hier.

Over ViVoChem

ViVoChem is dé B2B-partner voor een uitgebreid aanbod aan basischemicaliën.
Met ruim 130 jaar ervaring in de chemische distributie bent u verzekerd van geruime kennis, expertise en know-how. Wij staan klaar om u te ondersteunen bij al uw processen. Een kijkje achter de schermen bij ViVoChem? Klik dan op deze link.

Vanuit het XL Businesspark, gelegen aan de logistieke hotspot "Port of Twente", distribueert ViVoChem basischemie in de Benelux en delen van Europa. Daarnaast exporteert VivoChem deze chemische grondstoffen ook wereldwijd. Meer info over wereldwijde export van chemicaliën vindt u op deze pagina.

Een breed pakket aan chemie, in te delen in zuren, basen, glycolen, amines, fosfaten, oplosmiddelen, ftalaten, peroxides en surfactants, wordt veilig en verantwoord opgeslagen in een ruim warehouse. Ons warehouse voldoet aan alle strenge eisen omtrent ADR-opslag en heeft plaats voor maar liefst 9000 pallets. Hierdoor bent u verzekerd van een snelle, veilige en flexibele levering van uw producten.

De producten kunnen worden geleverd in diverse soorten verpakkingen, zowel op basis van statiegeld (het duurzame en milieuvriendelijke alternatief) als inclusief emballage. Onze verpakkingen zijn volledig afgestemd op kwaliteit, veiligheid en uiteraard uw behoefte. Ook voor bulkleveringen per volle tankwagen kunt u bij ons terecht. Meer weten over onze verpakkingen? Bekijk dan deze video.

U kunt 24/7 eenvoudig online een offerteaanvraag indienen. U ontvangt gegarandeerd binnen één werkdag een vrijblijvende offerte. Indien er bijkomende vragen zijn nemen wij binnen diezelfde termijn contact met u op. Vrijwel alle chemicaliën zijn direct uit voorraad leverbaar, en worden doorgaans geleverd binnen drie werkdagen na ontvangst van de bestelling.

Persoonlijk contact, stabiele kwaliteit en een flexibele levering; de added value die de continuïteit van uw proces of productie waarborgt. Want daar draait het om: samen succesvol ondernemen.

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. ViVoChem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z

Natriumlaurylethersulfaat