CAS nr. 68891-38-3

Natriumlaurylethersulfaat

“Vivochem is met veel ervaring in de chemiebranche een gevestigde waarde.”

Bent u op zoek naar Natriumlaurylethersulfaat voor uw proces? Zoek niet verder, Vivochem kan grote hoeveelheden leveren op uw locatie. Naast Natriumlaurylethersulfaat bieden wij ook meer dan 450 andere chemische grondstoffen aan. U kunt eenvoudig een offerte aanvragen door het onderstaande formulier in te vullen. Binnen één werkdag ontvangt u de offerte. Onze levering is snel en flexibel.

 

  • Beschikbaar in Bulk, IBC
  • CAS-nummer 68891-38-3
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Vivochem, dé leverancier van chemische grondstoffen

Vivochem is dé toonaangevende leverancier van chemische grondstoffen met jarenlange ervaring in de branche. Naast Natriumlaurylethersulfaat bieden wij meer dan 450 andere chemische producten aan. Onze klanten kunnen rekenen op deskundig advies, persoonlijke service en flexibele leveringen.

Ons moderne ADR-warehouse maakt het mogelijk om opslag en verpakking op maat aan te bieden voor elk product, in overeenstemming met alle veiligheidsvoorschriften. Met ons eigen wagenpark van 10 vrachtwagens, uitgerust met de nieuwste technologieën op het gebied van veiligheid en duurzaamheid, zorgen wij voor een betrouwbare levering van uw Natriumlaurylethersulfaat op uw locatie door een van onze ervaren medewerkers.

Waarom Natriumlaurylethersulfaat inkopen bij Vivochem?

  • U kunt altijd rekenen op gunstige prijzen voor uw Natriumlaurylethersulfaat bij Vivochem.
  • Naast Natriumlaurylethersulfaat bieden wij meer dan 450 andere chemische grondstoffen aan.
  • Als u geen ruimte heeft om chemische grondstoffen op te slaan op uw eigen locatie, bieden wij opslagmogelijkheden in onze volledig uitgeruste PGS-hal.
  • Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact met onze klanten, omdat iedere klant anders is en tegen andere problemen aanloopt. Zo kunnen we met u meedenken en oplossingen op maat bieden.
  • Vivochem beschikt over alle vereiste kwaliteitscertificaten.
  • U ontvangt uw Natriumlaurylethersulfaat altijd binnen 3 werkdagen. Een andere leverdatum is mogelijk in overleg.

Wat is Natriumlaurylethersulfaat?

Natriumlaurylethersulfaat is een veelgebruikt ingrediënt in persoonlijke verzorgingsproducten zoals shampoo, douchegel en tandpasta. Het is een anionisch oppervlakte-actieve stof die wordt gebruikt vanwege zijn vermogen om vuil en olie op te lossen en te verwijderen. Natriumlaurylethersulfaat is afgeleid van kokosolie en is een effectief reinigingsmiddel dat zorgt voor schuimvorming en het vermogen heeft om water en olie te emulgeren. Hoewel het over het algemeen veilig is voor gebruik, kan het bij sommige mensen huidirritatie veroorzaken.

ViVoChem in beeld

Vraag uw vrijblijvende offerte aan voor Natriumlaurylethersulfaat

Op zoek naar Natriumlaurylethersulfaat met snelle en flexibele leveringsopties? Het is mogelijk om dit product binnen 3 werkdagen te ontvangen op uw gewenste locatie. Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan via het formulier op onze website en ontvang deze binnen één werkdag. Wij zullen alle details, waaronder de prijs en de levering, met u bespreken voordat we uw bestelling in gang zetten. Bij Vivochem hechten we veel waarde aan service, persoonlijk contact en transparantie, wat wordt weerspiegeld in onze moderne faciliteiten en processen zoals te zien is in onze korte video-impressie.

Over ViVoChem

ViVoChem is dé B2B-partner voor een uitgebreid aanbod aan basischemicaliën.
Met ruim 130 jaar ervaring in de chemische distributie bent u verzekerd van geruime kennis, expertise en know-how. Wij staan klaar om u te ondersteunen bij al uw processen. Een kijkje achter de schermen bij ViVoChem? Klik dan op deze link.

Vanuit het XL Businesspark, gelegen aan de logistieke hotspot "Port of Twente", distribueert ViVoChem basischemie in de Benelux en delen van Europa. Daarnaast exporteert VivoChem deze chemische grondstoffen ook wereldwijd. Meer info over wereldwijde export van chemicaliën vindt u op deze pagina.

Een breed pakket aan chemie, in te delen in zuren, basen, glycolen, amines, fosfaten, oplosmiddelen, ftalaten, peroxides en surfactants, wordt veilig en verantwoord opgeslagen in een ruim warehouse. Ons warehouse voldoet aan alle strenge eisen omtrent ADR-opslag en heeft plaats voor maar liefst 9000 pallets. Hierdoor bent u verzekerd van een snelle, veilige en flexibele levering van uw producten.

De producten kunnen worden geleverd in diverse soorten verpakkingen, zowel op basis van statiegeld (het duurzame en milieuvriendelijke alternatief) als inclusief emballage. Onze verpakkingen zijn volledig afgestemd op kwaliteit, veiligheid en uiteraard uw behoefte. Ook voor bulkleveringen per volle tankwagen kunt u bij ons terecht. Meer weten over onze verpakkingen? Bekijk dan deze video.

U kunt 24/7 eenvoudig online een offerteaanvraag indienen. U ontvangt gegarandeerd binnen één werkdag een vrijblijvende offerte. Indien er bijkomende vragen zijn nemen wij binnen diezelfde termijn contact met u op. Vrijwel alle chemicaliën zijn direct uit voorraad leverbaar, en worden doorgaans geleverd binnen drie werkdagen na ontvangst van de bestelling.

Persoonlijk contact, stabiele kwaliteit en een flexibele levering; de added value die de continuïteit van uw proces of productie waarborgt. Want daar draait het om: samen succesvol ondernemen.

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. ViVoChem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z

Natriumlaurylethersulfaat