CAS nr. 110-82-7

Cyclohexaan

Industrial grade

“Cyclohexaan en +450 andere chemische grondstoffen uit voorraad leverbaar” 

Cyclohexaan is een kleurloze vloeistof met een chloroformachtige geur. Cyclohexaan is niet oplosbaar in water. ViVoChem beschikt over een ruim aanbod van chemicaliën. Ook voor cyclohexaan is Vivochem dé leverancier.
 

 • Beschikbaar in Bulk, IBC, Pallet drums, Pallet blikken
 • Molecuulformule C6H12
 • CAS-nummer 110-82-7
 • UN-nummer 1145
 • ADR-klasse 3
 • ADR verpakkingsgroep 3
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Vivochem, al jarenlang dé leverancier op gebied van chemische distributie

Met ruim veel ervaring, kan Vivochem u verzekeren van de juiste expertise op het gebied van chemische distributie. Wij kunnen uw chemische grondstoffen leveren in verschillende verpakkingen. Bij Vivochem bent u ervan verzekerd dat uw chemicaliën veilig worden verpakt. Onze verpakkingen zijn namelijk UN-gekeurd.

Cyclohexaan is één van de 450 producten die wij aanbieden. Het is een kleurloze vloeistof met een chloroformachtige geur. Het wordt voornamelijk gebruikt als oplosmiddel in de paint-, coating en kunststof producerende industrie.

Heeft u geen ruimte of mag u geen chemicaliën opslaan op uw eigen locatie? Maakt u zich dan geen zorgen. Wij beschikken over een moderne ADR hal met meer dan 9000 palletplaatsen. Onze warehouse voldoet aan alle strenge eisen omtrent ADR-opslag. Hierdoor bent u verzekerd van snelle, veilige en flexibele levering van uw producten.

Wat zijn de voordelen van het bestellen van cyclohexaan bij Vivochem?

 • Uw cyclohexaan wordt afgeleverd in chemie verpakkingen die volledig zijn afgestemd op kwaliteit, veiligheid en uw behoefte.
 • Cyclohexaan is uit voorraad leverbaar tegen de scherpste prijzen.
 • Er staat altijd een medewerker paraat om uw vragen te beantwoorden en met u mee te denken.
 • U kunt 24/7 uw offerte aanvragen. U ontvangt binnen 1 werkdag uw vrijblijvende offerte.
 • U bent verzekerd van persoonlijk contact, stabiele kwaliteit en flexibele levering.
 • Kunt u geen chemicaliën opslaan op uw eigen locatie? Onze moderne PGS 15 hal maakt het mogelijk om veilige warehousing van uw chemicaliën aan te bieden.

Waarom klanten citroenzuur bestellen bij Vivochem?

Wilt u weten welke prijzen wij u kunnen bieden voor cyclohexaan? Vraag dan een offerte aan, deze is geheel vrijblijvend. U kunt dit eenvoudig doen door het onderstaande formulier in te vullen. Vul uw gewenste verpakking, uw ordergrootte en uw contactgegevens in. Binnen 1 werkdag zult u uw offerte ontvangen. Wij bespreken de prijs en de levermogelijkheden met u. Wanneer het offerte akkoord is, zullen wij binnen 2-3 werkdagen uw cyclohexaan bij u afleveren.

Vivochem in beeld

Hoe ziet ADR opslag bij Vivochem eruit?

Naast het distribueren van chemische grondstoffen, slaan wij deze ook op voor onze klanten. Ook voor u zouden wij veilige ADR opslag kunnen verzorgen. Bent u benieuwd hoe wij dit doen? Bekijk dan deze korte video waarin Daniel vertelt hoe warehousing bij Vivochem eruit ziet.

Over Vivochem

Vivochem is dé B2B-partner voor een uitgebreid aanbod aan basischemicaliën.
Met ruim 130 jaar ervaring in de chemische distributie bent u verzekerd van geruime kennis, expertise en know-how. Wij staan klaar om u te ondersteunen bij al uw processen. Een kijkje achter de schermen bij Vivochem? Bekijk dan deze impressievideo van onze warehouse in Almelo.

Vanuit het XL Businesspark, gelegen aan de logistieke hotspot "Port of Twente", distribueert Vivochem basischemie in de Benelux en delen van Europa. Daarnaast exporteert Vivochem deze chemische grondstoffen ook wereldwijd. Meer info over wereldwijde export van chemicaliën vindt u op onze exportpagina.

Een breed pakket aan chemie, in te delen in zuren, basen, glycolen, amines, fosfaten, oplosmiddelen, ftalaten, peroxides en surfactants, wordt veilig en verantwoord opgeslagen in een ruim warehouse. Ons warehouse voldoet aan alle strenge eisen omtrent ADR-opslag en heeft plaats voor maar liefst 9000 pallets. Hierdoor bent u verzekerd van een snelle, veilige en flexibele levering van uw producten.

De producten kunnen worden geleverd in diverse soorten verpakkingen, zowel op basis van statiegeld (het duurzame en milieuvriendelijke alternatief) als inclusief emballage. Onze verpakkingen zijn volledig afgestemd op kwaliteit, veiligheid en uiteraard uw behoefte. Ook voor bulkleveringen per volle tankwagen kunt u bij ons terecht. Meer weten over onze verpakkingen? Bekijk dan deze video met al onze verpakkingsmogelijkheden.

U kunt 24/7 eenvoudig online een offerteaanvraag indienen. U ontvangt gegarandeerd binnen één werkdag een vrijblijvende offerte. Indien er bijkomende vragen zijn nemen wij binnen diezelfde termijn contact met u op. Vrijwel alle chemicaliën zijn direct uit voorraad leverbaar, en worden doorgaans geleverd binnen drie werkdagen na ontvangst van de bestelling.

Persoonlijk contact, stabiele kwaliteit en een flexibele levering; de added value die de continuïteit van uw proces of productie waarborgt. Want daar draait het om: samen succesvol ondernemen.
 

Behoefte aan meer chemische grondstoffen?

Ook voor chemische grondstoffen met toepassingen in andere sectoren kunt u bij ons terecht:

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z